Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Empty Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Çarş. 24 Haz. 2009 - 8:40

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Murat Boz, konser vermek için gittiği Bodrum'da 1.5 yıllık sevgilisi Eliz Sokuçoğlu ile romantik bir tatil de yaptı.
Boz ve sevgilisi, denizin ortasında romantizmin doruklarına çıktılar!...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.melankolikdamlalar.tk

2Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Empty Geri: Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Çarş. 24 Haz. 2009 - 9:41

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bu haber taaa geçen yaz diye hatırlıyorum sanki.. haha haha neyse adam sevgilisi işte götürcek tabi hihi haha teşekkürler..

3Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Empty Geri: Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Çarş. 24 Haz. 2009 - 9:50

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

musti_61 demiş ki:bu haber taaa geçen yaz diye hatırlıyorum sanki.. haha haha neyse adam sevgilisi işte götürcek tabi hihi haha teşekkürler..
götürüyor zaten hihi hihi geçen yazda yakalanmıştılar ama bunu sitelerde yeni diye verdiler haha her yaz aynı demekki haha haha bişey değil

http://www.melankolikdamlalar.tk

4Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Empty Geri: Murat Boz Bodrumda Böyle Yakalandı Çarş. 24 Haz. 2009 - 11:01

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bu haber taaa geçen yaz diye hatırlıyorum sanki.. haha haha neyse adam sevgilisi işte götürcek tabi hihi haha teşekkürler..

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-