Sivaslılar.Net de Bomba Gıbı İsmail Yk Röportajı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sivaslılar.Net de Bomba Gıbı İsmail Yk Röportajı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sivaslılar.Net de Bomba Gıbı İsmail Yk Röportajı

+19
NazanYK
kevser_YK
canımsın
zeynosh-yk
can_yk
canimyk
merym
son ykcıyım
musti_61
BiRGüL_YK54
merve--yk
betül yurtseven
Beray_İsmail_YK
yk'cı fıstık
dilekyk
HİLAL_YK52
suskun *
sibel-1990
( sivaslı_yarim )
23 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

ARKADAŞLAR [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] DE YEPYENİ İSMAİL YK RÖPORTAJI OKUYABİLİRSİNİZ

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haber icin saol cnm

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

RİCA EDERİM ARKADAŞIM

suskun *

suskun *
Süper YK'Cı

tamam çok teşekkürler

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

çok tşk

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sivaslı ünlü sanatçımız İSMAİL YK 'nın Sivaslilar.Net için özel yaptığı röportajı yayınlıyoruz.

Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Sivaslı Gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim, 5 kardeşiz ve ben en küçüğüyüm. Kardeşlerimin hepsi müzikle uğraşıyordu bende zamanla onlara katıldım. Yurt Seven kardeşlerin desteği ile solo albümümü çıkardım. Şappur Şuppur albümü çok sevildi ve müzik hayatıma hızla devam ediyorum.

İdol olarak gördüğünüz sanatçı var mı?

Evet Orhan Gencebay benim idealimdeki sanatçıdır. Müzikle uğraşan, emek veren her sanatçıyı beğenirim. İbrahim Tatlıses’in yorumu da muhteşemdir.

Avrupa da doğup büyüyen bir sanatçısınız, Almanca yâda İngilizce kaset çıkarmayı düşünüyor musunuz?

Öyle bir ihtimal olsa İngilizce kaseti düşünebilirim, Adet yerini bulsun diye, daha önce birkaç sanatçı yaptı diye böyle bir projeye girmem. Türkçe ile de dünyaya açılınabilinir diye düşünüyorum. Böyle bir projeyi önce benim istemem ve hazır olmam gerekir. Mesela Almanca şarkı söylemek hiç içimden gelmiyor.

Türk sanatçıları ve Türk müziğinin Dünya da yer edinememesinin sebebi nedir?

Burada yapımcı da çok önemli, sanatçının yorumu çok iyi olsa da yapımcının da çok iyi olması ve o ülkenizin de desteklemesi lazım. Dünya müziğini çok iyi tanımak, alt yapınızın çok iyi olması, çalıştığınız şirketin çok iyi olması lazım.

Hadise’de Sivaslı bir hemşerimiz, Hadise hakkında neler söylersiniz?

Çok başarılı buluyorum. Hadise sesi ve fiziği ile gelecek vaat eden bir sanatçımız.

Eurovizyon için teklif gelse kabul eder misiniz?

Tabii kabul ederim ben sesime ve sahne şovuma güveniyorum. Ülkemi başarı ile temsil edeceğimi düşüyorum.

Basındaki karalama haberlerine ne diyorsunuz?

Bu tip yalan haberler ne yazık ki her sanatçının başının belası, hayranlarıma ve sevenlerime şunu söylemek istiyorum, bana inansınlar ve güvensinler.

Müzik tipiniz tam olarak nedir?

Valla tam bir kategoriye girmiyor. Her türlü müzikten ilham alıyorum. Serbest müzik diyorum ve kural tanımıyorum. Yeterki kulağa hoş gelsin, dinleyenlerin hoşuna gitsin.

Sivaslı İsmail Yk Sivasspor’un başarısı hakkında ne diyor?

Sivasspor benim tek takımım ve gönlümün şampiyonu bu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Bazen duyuyorum soruyorlar hangi takımlısın diye, işte birinci takımım Fener, Beşiktaş ama Sivasspor’uda tutuyorum. Yok böyle bir şey, en sinir olduğum cevap bunlar. Tartışıyorum böyle diyen arkadaşlarımla, ya Sivasspor ya Sivasspor diyorum.

Yiğidolara Sivasspor şarkısı yapmayı düşünüyormusun?

Taraftarımız bunu benden isterse memnuniyetle yaparım. Sonuçta Sivasspor benim gönlümdeki tek takımım ve en önemlisi memleketimin takımı.

Sivas için özel bir program düşünürmüsün?

Geçen sene ücretsiz bir halk konseri yapmıştım. Sivas için Sivaslılar için her türlü desteğe hazırım. Yeter ki güzel projeler gelsin, şehrimizin tanıtımına katkı sağlamak için ben hazırım. Sivas sanat kenti, bakın bütün aşıkların çocukları yada torunları müzisyendir ama ellerinden tutan çok.Kendi öz sanatçılarımıza destek olmalıyız.

Hemşerilerimize ve Üyelerimize mesajınız var mı?

Bildikleri gibi bende Sivaslıyım, geçen sene yaptığım ücretsiz halk konserine hemşerilerimin ilgisi çok büyüktü. Hemşerilerimi saygı ile selamlıyorum. İnşallah Sivas içinde Sivasspor içinde şarkı yapacağım.

Röportaj : Enes Elmas

http://olumuneykci.blogcu.com

yk'cı fıstık

yk'cı fıstık
Süper YK'Cı

saolasın cnm bnm

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Sağol eeee nede olsa ismail yk hemşom

http://www.ismailyktv.ile.biz

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Oy oy resimde ne tatlı görünüyor her zamanki gibi İsmailimm...
Hayranlarıma ve sevenlerime şunu söylemek istiyorum, bana inansınlar ve güvensinler. Ne güzel söylemiş canım benim sana güvenim sonsuuuuz...
Süper bi röportaj olmuş, Teşekkürler...

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

teşekkürler

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler çok güzel bi röportaj

http://www.ismailykfanboard.net

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TEŞEKKÜRLER..

son ykcıyım

son ykcıyım
Süper YK'Cı

çok teşekürler

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ÇOK GÜSELL YHA HABER İÇİNDE AYRI Bİ TEŞEKKÜRLER

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

haber icin cooooookkk tsk ederim ismailykmin saclari boyle cok daha guzel olmus superrrrrrrrrrrsin isommmmm dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans

http://www.ismailykfanboard.net

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tskelr haberiçin

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok tesekkurler
roportaj super olmus