Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz?

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Empty Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Ptsi 22 Haz. 2009 - 17:34

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

benımle paylaşırsanız sevınırım ıyı yorumsa neden iyi, kötü yorumsa neden kötü bunnlarıda açıklarsanız çok mutlu olurum Gülümseme

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kimsenin kötü yorum yapacağını düşünmüyorum....ne bilim ya Atatürk için söylenecek söz yok bugün biz yaşıyorsak Atamız sayesinde ben böyle düşünüyorum,kurtuluş savaşımıza önderlik yapmasaydı belkide soy kırıma uğrayıp yok olup gitmesekte bugün sayımız 5-6 milyonu geçmezdi..bu değerleri bize yaşattığı için teşekkür etmekten ve minnet duymaktan onun ismini yaşatmaktan başka ne gelir elden..keşke bizi yönetenlerde onun gibi olabilse..

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:kimsenin kötü yorum yapacağını düşünmüyorum....ne bilim ya Atatürk için söylenecek söz yok bugün biz yaşıyorsak Atamız sayesinde ben böyle düşünüyorum,kurtuluş savaşımıza önderlik yapmasaydı belkide soy kırıma uğrayıp yok olup gitmesekte bugün sayımız 5-6 milyonu geçmezdi..bu değerleri bize yaşattığı için teşekkür etmekten ve minnet duymaktan onun ismini yaşatmaktan başka ne gelir elden..keşke bizi yönetenlerde onun gibi olabilse..

alkıs senı ayakta alkışlıyorum bu sözlere soylenecek laf bulamıyorumm çok saol keşke senın gibi düşünen çok kişi olsa aglama

4Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Empty Geri: Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Çarş. 24 Haz. 2009 - 9:28

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ağlama kız Gülümseme ..

5Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Empty Geri: Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Çarş. 24 Haz. 2009 - 14:02

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:ağlama kız Gülümseme ..

sevinç göz yaşları onlar :)atamız gıbı bırı bu dünyadan gelıp geçtığı için aglama

6Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Empty Geri: Atamız Hakkındaki Düşünceleriniz? Perş. 25 Haz. 2009 - 11:09

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

musti_61 demiş ki:kimsenin kötü yorum yapacağını düşünmüyorum....ne bilim ya Atatürk için söylenecek söz yok bugün biz yaşıyorsak Atamız sayesinde ben böyle düşünüyorum,kurtuluş savaşımıza önderlik yapmasaydı belkide soy kırıma uğrayıp yok olup gitmesekte bugün sayımız 5-6 milyonu geçmezdi..bu değerleri bize yaşattığı için teşekkür etmekten ve minnet duymaktan onun ismini yaşatmaktan başka ne gelir elden..keşke bizi yönetenlerde onun gibi olabilse..

alkıs bende katiliyorum

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-