Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık Empty Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık C.tesi 20 Haz. 2009 - 14:33

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Aşkımız Bitti

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Beren Saat ile Uzun Süredir Birlikte Olduğu Bülent İnal'ın Yolları Ayrıldı.

Her ikisi de, Saat’in “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahnesinin yarattığı kriz yüzünden ayrıldıkları iddiası için “Bu doğru değil” diyor.

Sorun o sahne değil

Kıvanç Tatlıtuğ ile “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahneleri büyük ses getiren Beren Saat,
ayrılık hakkında şunları söyledi: “İlişkimizi dizideki sahneler bitirmedi. Sonuçta Bülent Bey de oyuncu
olduğu için bu tarz bir kıskançlık yaşaması söz konusu olamaz.... Bana kesinlikle o sahnelerle ilgili bir tepki
göstermedi. Bu ayrılıkta ne işimin ne de üçüncü bir kişinin etkisi var. Birlikte karar verdik ve ilişkimizi bitirdik.
Altında kimse bir şey aramasın.”

Medenice bitirdik

Bülent İnal’ın açıklaması da Saat’i doğrular nitelikte oldu: “Ayrıldığımız doğru ama iddialar asılsız.
ılişkiler medenice bitebilir. Bunu başka nedenlere bağlamamak gerek. Benim, Beren’in işine karışmam ve
kıskançlık yapmam gibi bir şey söz konusu değil. Bunun işimiz olduğunun ikimiz de bilincindeyiz.
Ben hiçbir zaman özel hayatım konusunda konuşmayı tercih etmedim.
o nedenle başka açıklama yapmayacağım.”

2Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık Empty Geri: Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık C.tesi 20 Haz. 2009 - 14:50

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Acaba aşkları bittiği için mi yoksa dizideki sahneler için mi ? Ben aşkları bittiği için ayrıldıklarına inanmıyorum

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bencede yaa o sahneleri kabullenmekte zor yani

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sen külahıma anlat bihter o sahneleri hangi erkek soğuk kanlıllıkla karşılar pfff ..sağol haber için..

5Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık Empty Geri: Aşkımız Bittiği İçin Ayrıldık Çarş. 24 Haz. 2009 - 11:14

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürlerrr

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-