Yaşa Gitsin Dediler Yaşadım Gitmiyor Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yaşa Gitsin Dediler Yaşadım Gitmiyor Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yaşa Gitsin Dediler Yaşadım Gitmiyor

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yaşa Gitsin Dediler Yaşadım Gitmiyor Empty Yaşa Gitsin Dediler Yaşadım Gitmiyor Salı 16 Haz. 2009 - 12:58

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Gölgelerine saklanan birer hayalet sanki insanlar... Çelik alaşımlı plastik bedenleri yedek parça garantisiyle hiçbir namussuz geceyi yarı yolda bırakmıyor. ‘Boğuluruz’ korkusundan denizi bile hayal edemeseler de[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dümen köşkünde hep onlar eğleşiyor. bir-iki bakışa ters takla atan yürek cambazları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] köşebaşlarında aç rezervuar köpekleri gibi dövüşüyor. Gösteriler ucuzladıkça[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biletler eşantiyon yerine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalleşlik listeye ilk sıradan girip kapalı gişe oynuyor.

Tehlikeli ilişkilerde dublör tutmayı kendimize yediremediğimizden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] malulen emekli ediliyoruz düşlerimizden.. tazminatsız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] amortisiz...

İlkel sanrılar derinlemesine parselledi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mızrakların ucunda aşkın kelleleriyle yürüyor onun bunun kafatası avcıları! Metroseksüel Indiana Jones’lar sarmış dört yanımızı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bâkir duygular zührevi hastalık muamelesi görüyor tutku koridorlarında.

Bağımsızlığı tanınmayan demirperde bir ülkenin pahalı başkenti insanlık... Tam da İpek Yolu’nun ticaret beşiğini sallayan bu kent[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalabalık yalnızlıklarıyla meşhurdur ve geçimini ihanetle sağlar kendilerine dokunmayan yılanı koyunlarında besleyen halkı.
-ki aynı ihanet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] metresidir aşkın tatminsiz ihtiras akşamları!

erken çöken yaşlılık... prematüre aşklar... antifriz katılmış kanlar...

astigmat göz dizimleri...suretsiz söz düşümleri...ketum kalp atışları...

raf ömrü dolmuş anılar... turşusu kurulmuş acılar... stepne dostluklar...

anestezik vücutlar... kendini kanıksayan kimlikler... sorumsuz yükümlülükler...

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglama Süper...

http://olumuneykci.blogcu.com

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

dilekyk demiş ki:aglama Süper...
agLama...