Ben Gurbette Değilim, Gurbet Benim İçimde.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ben Gurbette Değilim, Gurbet Benim İçimde.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ben Gurbette Değilim, Gurbet Benim İçimde..

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Hasret iliklerime kadar işledi... Daha başlangıç oysa değil mi? Özlem duymak; anaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vatana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim dediğin her şeye. Geleli bir hafta oldu yaşamadığım ne çok duygu varmış meğer? Hasretliğe hasretmişim. Yeni tanıştım gurbetle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sabırla henüz görüştük.

Dost olmalıyım sabırla yoksa hasretlik kamçısını indirir göz pınarlarıma. Ağlamalıyım aslında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir boşalış sonunda; vatana doğru[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o düzensiz çamurlu yollara[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kapı önlerinden eksik olmayan çocuklara[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sokakta çocukların top oynamasına izin vermeyen yaşlı amcaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kandillerde çocuklara şeker dağıtan neneye[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hepsine doğru bir boşalış olmalı bu. Bir anlaşmazlıktır gidiyor ne ben anlıyorum gurbeti ne o beni ne ben seviyorum onu nede o beni ve ben sılaya kavuşmak istedikçe o kaçıyor benden aksi istikamete.

Gece; hani şu dost[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hani şu sırdaş hani şu yoldaş gece[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o bile sılada kaldı sanki. Yalnız ben ve gurbet. Baş başayız. Teke tek. Ama yine de adil sayılmaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben hazırlıksızım bu denli bir acıya. Oysa o daha deneyimli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha çok kişiyi yakmış kavurmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha çok kişilerden ah! almış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha fazla yürekte sızı olmuş.

Ve gözler... Göz yaşları; gurbet acısının ilaçları. Sanki sızı ile akar gider ve bir ferahlık ahirinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir rahatlayış zahirde bile yüz güler gönül hep ağlasa bile...

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglama çok manyak ya

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» ---Gurbet---
» Yahya Kemal- Gurbet