Kırmızı Çizgi Geçti Hayatımdan Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kırmızı Çizgi Geçti Hayatımdan Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kırmızı Çizgi Geçti Hayatımdan

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kırmızı Çizgi Geçti Hayatımdan Empty Kırmızı Çizgi Geçti Hayatımdan Salı 16 Haz. 2009 - 8:52

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Güneşli pırıl pırıl bir güne uyanmıştı kadın. Güne hâlâ yaşıyor olmanın mutluluğu ile başlamıştı; biraz da bazı gönül kırıklıklarının hüznü ile[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]..
Ama her şeye rağmen yaşamak çok güzel bir duyguydu onun için.
Sonra yine sevinç ve mutlulukla işine gitti. Çok yoğun bir programı vardı
ama aynı zamanda heyecan verici başlangıçların ve buluşmaların günü idi
onun için. O kadar hızlı çalıştı ki öğlenin nasıl olduğunu anlamamıştı bile. Öğlen çok sevgili bir arkadaşı ile yemek yiyecekti. Geç kalma endişesi ile acele yola çıktı.
Çok güzel bir yemek olmuştu. Yemekte o çok kıymetli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok sevgili eski dostu ile ölüm bilincinin hayata nasıl bir renk ve anlam kattığından konuştular uzun uzun; sonra sevgilerin ve dostlukların öneminden. Sonra
kadın dedi ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "sen benim öğüdümü tutup bir kırmızıçizgi çekiyormusun her güne"; "her günü son gününmüş gibi yaşayabiliyormusun; yoksa sıradan bir fani gibi ömrünü sarf etmekle mi meşgulsün? Bi düşünsene bu akşam benim öleceğimi bilsen bana nasıl davranırsın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]değişmez miydi bana göstereceğin özen? Bana daha iyi davranmazmıydın?"Gözlerinin derinine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en derinine bakarak cevap verdi eski dostu;"hiçbir şey değişmezdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çünki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zaten sen benim hayatımdaki enkıymetli varlıksın bunu bilmesen de[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] istemesen de bu böyle... Hiçdeğişmedi değişmeyecek... Ama bu akşam öleceğini bilsem sendenesirgediğim iki cümle var hayatımda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu sana söylerdim"
"Şimdi söyle" dedi kadın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "kim bilir belki başkafırsatın olmaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her şey bizim için"
"Olmaz" dedi ötekisi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "öleceğin gün haber ver[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o zaman ancak"
"Şimdi söyle" dedi kadın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "sanki bugün ölecekmişim gibihissediyorum" "Numara yapma" dedi öteki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"söyletemezsin"; "haa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sakın bugün ölmeyi deneme"diye de ekledi ardından gülümseyerek.
Ayrıldılar...
O kendi yoluna gitti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kadın işine döndü.
Biraz sonra başka misafirleri geldi kadının. Yeni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağlam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güçlü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güvenilir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kardeşçe bir dostluğun temelini atmak üzere yapılan bir ziyaretti bu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herkes çok mutlu oldu. Çok güzel feyizli bir görüşme gerçekleşti aralarında. İyi dilekler ile ayrıldılar.Hâlâ bitmemişti gün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tabi görüşmeler de. Şimdi sıradaki görüşmesi için çıkması gerekiyordu. Kalktı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iş arkadaşları ile vedalaştı ve hızla çıktı.
Kısa sürede çıkış kapısına ulaştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] merdivenlerin başına geldi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir adım attı ve film koptu...
Gözünü açtığında bilmediği bir yerdeydi. Yığınla makine ve insan vardı etrafında. Ama yüzleri net değildi. Herkes büyük bir telaş içindeydi. Bir
ses "tansiyon hızla düşüyor hasta şoka girmek üzere" dedi.Diğeri "bir damar yolu daha açalım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha hızlı serumgönderelim" diye bağırıyordu. Güçlükle konuşmaya çalıştı. Aman Allah'ım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu ne şiddetli bir acıydı. Sanki ses telleri bel kemiğinden geçiyormuş gibi acı veriyordu konuşma çabası; sustu.
Uzun zaman sonra kendine geldi. Baktı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o çok kıymetli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok sevgili eski dostu başındaydı. Elini tutmuştu. "İyi denemeydi" dedi"ama söylemeyeceğim" O gün ve o günden sonra hiç yalnızbırakmadı kadını arkadaşı. Kadın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "ya o gün ben ölseydim de sen o iki cümleyi söyleyemeseydin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne yapacaktın" dedi.
Şöyle bir baktı arkadaşı: "hiç olur mu" dedi. "Ben oiki cümleyi sana
söyleyeceğim gün uğruna[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o iki cümle uğruna harcadım bütün ömrümü. Onları sana söylemeden ölmene izin verir miydim sanıyorsun. Eğer bensiz ölseydin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sırf onları sana söylemek için mezardan çıkarırdım seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya da daha
kolayı ben gelirdim senin yanına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] orda söylerdim. Hem orda seni yalnız
bırakmak da olmazdı."
Sonra tuttu ellerinden kadını ve yavaşça konuşmaya başladı. Kadının başı
dönmeye başlamıştı. Sevdiğinin ağzından bir kere duymak için ömrünü feda
edebileceği birkaç sihirli cümleyi en eski en yakın dostu fısıldıyordu kulağına. Hayatının sözlerini yanlış bir ağzından işitmek de varmış meğer kaderinde. Başını eğdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] konuşamadı. Kadın boğazına ölümüne sarılan eleminden ağladı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adam sevincinden... Arınıncaya kadar ağladılar birlikte.
Zaman geçtikçe iyileşmeye başladı. Omurgasındaki kırık yavaş yavaş
kaynıyordu. Kapı her açıldığında içten içe bir heyecanla bakıyordu gelen
kim diye. Sonra hastanenin bahçesine gelen araçlara bakıyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tanıdık
biri var mı diye. Aslında gözlerinin aradığı tek bir kişi vardı. Şimdi yanında olmayan ve bu durumu bilmeyen tek kişi; gönlünün sultanı. Bir tek o yoktu. Bunun acısını anlatmaya yetecek kadar kelimesi de yoktu kadının.Sessizce kapadı gözlerini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] süzülen iki damla yaşta şunlar yazılıydı."Kırmız çizgi ansızın geçti hayatımdan; bir tek seni görmeyi diledi gözlerim o anda. Sen yoktun. O an da anladım ki; aslında kemik kırığından daha çok gönül kırıkları acıtıyordu insanın içini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anladım ki sen bir daha dönmemek üzere gitmiştin. Anladım ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gitmek senin elindeydi ama geridönmemeni sağlamak benim. Ve yine anladım ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben artık dönmeni istemiyordum. Mademki sen kırmızıçizgi hayatıma dokunduğunda benim yanımda değildin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdi hangi nilgülünün yanında isen ebediyyen orda kalmalıydın;ben de o iki sihirli cümlenin yanında."
"Ey gönlümün her koşulda tek sultanı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdi sana kucak dolusu elveda
gönderiyorum. Beni özlediğinde bana dönmeyi dilediğinde sarılman için.
Çünkü sen varlığımda kıymetimi bilemedin;bildiğinde ise beni bulamayacaksın."

2Kırmızı Çizgi Geçti Hayatımdan Empty Geri: Kırmızı Çizgi Geçti Hayatımdan Perş. 18 Haz. 2009 - 8:26

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

İnanılmaz GüZel...

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-