Alin Teri Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Alin Teri Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Alin Teri

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Alin Teri Empty Alin Teri Salı 16 Haz. 2009 - 8:51

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Alin Teri

İmam Kazım (a.s) kendi tarlasında çalışmakla meşguldü. Fazla faaliyet İmam´ın bütün vücundan terler akıtmıştı bu arada Ali ibni Ebi Hamza-i Batai´ni geldi imamın yanına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve o manzarayı görünce:

- Kurban olayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] niçin bu işi başkalarına bırak mıyorsun? diye sordu.

- Niçin başkalarına bırakayım? Halbuki benden daha üstün kişiler bile[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daima bu gibi işlerle meşgul olmuşlardır.

- Allah´ın elçisi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Emirülmü´minin ve bütün ecdadım. Esasen tarlada çalışmak ve ziraatla meşgul olmak Peygamberlerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] peygamber vasilerinin ve Allah´ın seçkin kullarının başta gelen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en önemli adetlerinden biridir

2Alin Teri Empty Geri: Alin Teri Perş. 18 Haz. 2009 - 14:27

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bende çalışmayı severim, fazla yorulmak yok ama sonra insanda kas ağrısı oluyor..(biliyorum)..neyse teşekürler yazı için.

3Alin Teri Empty Geri: Alin Teri Cuma 19 Haz. 2009 - 23:33

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:bende çalışmayı severim, fazla yorulmak yok ama sonra insanda kas ağrısı oluyor..(biliyorum)..neyse teşekürler yazı için.
bende biLirim hehe rica Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]