Yağmurla Gelen Kadın $arkısının Ilginç Öyküsünü Saba Tümer Anlattı!.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yağmurla Gelen Kadın $arkısının Ilginç Öyküsünü Saba Tümer Anlattı!.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yağmurla Gelen Kadın $arkısının Ilginç Öyküsünü Saba Tümer Anlattı!..

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yağmurla gelen kadın” şarkısının ilginç öyküsünü saba tümer’e anlattı!..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saba Tümer'in konuğu oldu. [/size]

[size=16]İbrahim Tatlıses[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeni çıkan albümüne de ismini veren "Yağmurlu Gelen Kadın" şarkısının öyküsünü anlattı. Tatlıses[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yağmurlu bir günde arabasına aldığı yabancı bir kadın için yazdığı şarkının hikayesini şöyle anlattı: "Demirciköy'e giderken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağ tarafta yıkık virane bir otobüs durağı vardı. Araba ile gidiyordum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geri geri geldim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] baktım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] genç bir bayan duruyor durakta. Yağmurda sırılsıklam olmuş. Dedim ki oan; "Art niyetim yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen yanlış anlayacaksın. Ama gel gideceğin yere götüreyim." Yok dedi yanlış anlamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bindi arabaya. Aynadan bir baktım kaşı gözü çok güzel bir kadın. Yolda giderken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne iş yapıyorsun diye sordum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] temizlik yapıyormuş. Evine bıraktım. Ama manken olacak kadar güzel bir kadın. Arabada herhangi bir art niyetim yok. Bu şarkının klibini bu hikayedeki gibi çekeceğim."

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Teşekkürler

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Teşekkürler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics