Birakip Gidene Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Birakip Gidene Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Birakip Gidene

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Birakip Gidene Empty Birakip Gidene Cuma 12 Haz. 2009 - 12:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Burnu bir karış havada[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözü yükseklerdeydi ben onu sevdiğimde.
Hele hele benim aşkımı yerden yere vurup[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl kırmıştı kalbimi zalim.
Dudaklarından dökülen acı sözleri; öyle ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugün bile unutamadım.
Ne tebessümdü o[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zehirden beter.
Her olayda içim paramparça[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerim ağlamaktan kıpkırmızı olurdu.
Yorgun düşerdim onsuz geçen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onunla dolu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] koyu siyah gecelerden.
Pişmanlıktan kendime lanetler eder[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sevgimi söylediğim günü düşündükçe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kaleme sarılıp yazardım ona nefretin aşkla kucaklaştığı o uzun mısralarımı.
Derdim ki; alın yazımdı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onbeşimin çocuksu aşkıydı.
Nasıl da gülerdi canı istedi mi...
En anlamlı bakışlarıyla önce ümitlendirir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ardından bir uçurumun kenarına yapayalnız bırakır giderdi.
Ben çaresiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben yorgun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben bıkkın bu sevdadan.
Ah bilirdi o insafsız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] diri diri yanardım o böyle yaptıkça...
Şubatın buz gibi kasvetli soğuğunda; onda ne bulduğumu bugün bile bilemem.
Ama o günlerde hayatımın amacı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] varolma gibi gelirdi bana.
Çocukluk mu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yoksa gençliğimin safça tutkusu muydu bu kölesiye bağlanış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İçten içe kopan fırtınalar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu delice yakarış?
Kimbilir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki de sevilmeye muhtaç bir kalbin bitmek bilmeyen kaprisi...
Ondan hiçbir şey istememiştim.
Sadece sevgi...
Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdi yıllar sonra ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu düşünüyorum ilk defa kucağımda resimler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hatıralarla.
Hava yine soğuk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yine kasvetli gözleri gözlerimde yine sevgi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] derin yüreğimde.
Unuttum sanırdım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] meğer aldanmışım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ağladım saatlerce.
Bu onun "ölüm yıldönümü"dür.
17'sinde toprakla kucaklaşan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o zalimin hikayesidir anlatılan.
Bir melodidir kırık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] umutsuz...
Doldururken sensizlik o an odayı gönlüm hala boş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kafam yine dumanlı.
Bir feryat yankılanmıştı acı dolu tam 15 yıl önce bugün bomboş kırlarda.
Deli gibi koştum sınıfa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sırası boştu.
Benim kadar çaresizdi her köşe.
Kendi kendime konuşarak yaklaştım sırasına;
"Sen ölemezsin; canımsın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevgimsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] emelimsin...
Dileğince nefret et[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alay et duygularımla ..
Kızmam sana ...
Ama ne olur bir yalan olsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] acı bir şaka.
Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evet beni üzmek için yapıyorsun.
Herşeyini özledim...
Allahım son defa göreyim yeter bana"
Bu sensiz yakarış defalarca sürmüştü...
ta ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ölümün o sinsi kokusunu içimde duyana kadar.
Hıçkıra hıçkıra ağladım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sıraya kazıdığın ismini öptüm.
Sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ona ait birşeyler bulmak için aradım her köşeyi...
Yalnızca buruşturulmuş bir sayfa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rengi solmuş.
Yazı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun yazısı.
Bir mektuptu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] özenilerek yazılmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki de çok emek verilmiş her satırına...
Çok şaşırdım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mektup bana hitabendi.
Korkakça[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaybolmasından korkarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Acıyla okudum her cümleyi kalbimde büyüyen bir özlemle...
Hele hele o ilk satırı...
Öyle ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugün bile unutamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] okudukça ağlarım.
"İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş bir tanem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] AFFET BENİ !!!..."

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]