Bak Makyajin Akiyor Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bak Makyajin Akiyor Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bak Makyajin Akiyor

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bak Makyajin Akiyor Empty Bak Makyajin Akiyor Çarş. 10 Haz. 2009 - 23:01

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Genç kız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] el aynasında makyajını kontrol etti; “Gayet iyi.”dedi. Güzelliğinden emindi. Çevresindeki erkeklerin pervane olmasından zaten biliyordu güzel olduğunu. Hayatın tadını çıkaran[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rahat yaşayan biriydi.

Cep telefonu çaldığında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] akşam arkadaşlarıyla hangi eğlence yerine gideceğine karar vermeye çalışıyordu. Telefondaki numaraya baktı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arayan annesiydi.
- Alo…kızım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasılsın ?
- İyiyim anne. Ne oldu ?
- Sana bir sürprizim var.
- Sürpriz mi ?
- Evet. Çok eski bir arkadaşım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dostum şehrimize gelmiş…
- Eee kimmiş.
- Kim olduğu sürpriz. Fakat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu senin almanı istiyorum.
- Ben mi ?
- Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senin iş yerine yakın olan parkı biliyormuş. Parka gitmesini ve seninle buluşmasını söyledim. Senin de parka gidip onu almanı istiyorum.
- Anne[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben böyle şeyleri sevmem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendin halletsen.
- Kızım 1-2 saatlik bir işim var. Ayrıca seni bebekliğinden tanıyan bir arkadaşım. Seni görünce mutlaka çok sevinecektir.
- Amaaan. Peki peki… Nasıl tanıyacağım.
- Evden çıkarken üzerine giydiklerini tarif ettim. O parkta bazı oturaklar piknik masası şeklinde. Parkın sinema tarafı girişindeki ilk piknik masasına otur. O gelince seni bulacak.
-Tamam anne . . tamam…
- Kızım senden her gün mü bir şey istiyorum? Üniversiteyi bitireli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hele de işe gireli bir fatura yatırmaya bile göndermedim.
- Hemen darılma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamam dedim ya!..;
- O nasıl tamam demekse; neyse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hadi o zaman[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] izin al da çık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bekletme. Ben de işlerimi bitirip hemen geleceğim.

Genç kız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] izin alıp çıktı. Kısa bir yürüyüşten sonra parka vardı. Bu parkta daha önce hiç oturmadığını fark etti. Arkadaşlarıyla hep paralı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lüks eğlence yerlerine giderlerdi.
Annesinin tarif ettiği[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] girişteki ilk masayı buldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] boş olan kısmına oturdu. Masanın diğer tarafında bir köylü kadınla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] küçük kız oturuyordu. Onlarla aynı yerde bulunmaktan utandığını hissetti. “Annemin arkadaşı çabucak gelse de[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şunlardan kurtulsam” diye düşündü.

Köylü kadın çekinerek seslendi;

- Af edersin kızım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir şey sorabilir miyim ?

”Kızım” diye seslenmesi iyice sinirlerini bozdu.

- Ne var[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adres mi soracan !. .
Sert çıkış karşısında kadın sesini alçalttı;
- Hayır kızım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başka bir şey soracaktım.
- Sizin gibi cahiller ya adres sorar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya para ister.
Köylü kadının kızaran yüzüne aldırmadı bile. O sırada şık ve lüks giyimli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] orta yaşlı bir kadının uzaktan yaklaştığını gördü. “- Nihayet.” diye düşündü. Ayağa kalkıp kadını karşılamaya çalışırken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kadın yanlarından geçip gitti. Somurtarak geri oturdu.

Yanındaki küçük kıza daha sıkı sarılmış köylü kadının gözünden bir damla yaşın süzüldüğünü gördü. Kadın gözyaşını saklamak için diğer tarafa dönünce bir yüzündeki büyük yanık izi göründü. Genç kız manalı manalı güldü;

- Bak kolayca gözyaşı dökebiliyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüzünde de çirkin bir yanık izi var. Burada ne bekliyorsun geç bir köşeye aç mendilini ağla… Fakat ağlamayla benden bir şey koparacağını sanma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamam mı…

Kadın dayanamadı;
- Cahil deyip duruyorsun. Ne cahilliğimi gördün. Tanımadığım bir kadına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] torununun yanında hakaret mi ettim!
- Oooo. . . laf yapmayı da biliyormuş

-Anlaşıldı kızım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen üniversite bitirmiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şey öğrenmiş olabilirsin ama insanlıktan sınıfta kalmışsın. Torunumu okutmak için uğraşacaktım. Fakat seni görünce vazgeçtim.

Yaşlı kadın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] küçük kızı alıp masadan kalkarken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] boşalan yere doğru şık giyimli bir kadın yaklaştı. Cevap vermek için hazırlanan genç kız zengin giyimli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şık kadını görünce uzaklaşan yaşlı kadına cevap vermekten vazgeçti. Yaşlı kadın geriye bakmaya çalışan küçük kızın başını eliyle engelledi.

Bir süre sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] genç kızın annesi parkta yanına geldi.
- Merhaba kızım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Zeynep teyzen nerde ?
- Kimse gelmedi anne. En son bir bayan geldi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yanıma oturdu. O da sadece dinlenmek için gelmiş biriymiş.
- Allah Allah !. . . giyindiklerini çok iyi tarif etmiştim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni nasıl bulamadı anlamadım. Yanında küçük bir kız olacaktı.
Genç kız bir an durakladı.
-Küçük bir kız mı ?
- Evet
- Anne !. biz zengin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kültürlü insanlarız. Herhalde arkadaşın da zengin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kültürlü biridir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] değil mi ?
- Kültürsüz değil ama zengin değil.
- Sakın bana köylü bir kadın olduğunu söyleme.
- Köyden gelen kadına ne denir ki !. .
- Oh!.. iyi iyi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] köylü kadınları karşılamaya beni gönderiyorsun.
- Kızım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o kadına bir borcumuz vardı. O zamanlarda borcumuzun karşılığı bir şey veremedik. " - Gün gelir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir ihtiyacım olduğunda [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben kapınızı çalarım". Dedi ve işte bu gün kapımızı çaldı.
-Ne istiyormuş ?
- Torununu okutmamızı istiyor. Baban şimdi arabayla gelip hepimizi alacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kayıt için okula gotürecek.
- Anne [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o köylü kadına ne borcun olabilir ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlayamadım ?
Annesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kızının öfkeli ses tonuna dayanamadı;
- Kızım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen bebekken biz köydeydik.
- Eee…
- Sana yıllar önce bahsetmiştim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] köydeyken evimiz yandı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biz de inekleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] atları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tarlaları neyimiz varsa hepsini satıp köyden göçtük[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] demiştim.
-Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hatırladım.
- O yangınla ilgili bir ayrıntıyı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni üzülebilir veya seni evde yalnız bıraktığımız için darılabilirsin korkusuyla anlatmamıştık.
- Herhalde şimdi anlatacaksın…
- Baban evde yoktu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben de su doldurmaya köy pınarına gitmiştim. Lodos mu ne diyorsunuz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte o rüzgar bazen ters esiyormuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yukardan aşağı filan. Sen beşikte uyuyorken rüzgar bacadan içeri esince közler ocaklıktan tahtalara sıçramış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yangın başlamış. Pınar yerinden dumanları görüp koştuğumda alevler her yeri sarmıştı. Birazdan yıkılacak gibi görünen eve yine de girmek için atıldığım anda Zeynep teyzen kucağına seni almış olduğu halde dışarı fırladı. O sahneyi hiç unutamam; onun kucağından seni aldığımda o çığlıklar atıyordu…

- Niçin ?

- Seni kurtarırken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağ tarafı yanmıştı. Gelince görürsün sağ yanağında ağır bir yanık izi var.

Çok acı çekti çook. Dur ağlama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni bu kadar üzeceğini bilmiyordum. Tamam kızım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bak makyajın akıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ağlama. Hah !. . Baban da geldi. Fakat Zeynep teyzen hala bizi bulamadı…

2Bak Makyajin Akiyor Empty Geri: Bak Makyajin Akiyor Çarş. 10 Haz. 2009 - 23:12

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

insanlarin qörünüsüne aldanlmaz bizde bi qün o halde olabilirz
paylasima sqol askom

3Bak Makyajin Akiyor Empty Geri: Bak Makyajin Akiyor Ptsi 15 Haz. 2009 - 22:31

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye