Ben Öldüm Galiba ! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ben Öldüm Galiba ! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ben Öldüm Galiba !

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ben Öldüm Galiba ! Empty Ben Öldüm Galiba ! Çarş. 10 Haz. 2009 - 22:41

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması gerekiyormuş. Işe sabahın kör vakti gelen işçiler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tırı yüklemeye başlamışlar. Alelacele işi bitirmişler. Tırın şoförü arkadaki soğuk hava deposunun kapısı kapatılır kapatılmaz yola çıkmış. Ancak son eti çengele takmaya uğraşan işçinin içeride kaldığını kimse farketmemiş. Uyku sersemi olan işçi de başına gelen korkunç şeyi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak tır hareket edince farkedebilmiş. Tır hiç durmadan 8 saat yol alacağindan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arkadaşları kaybolduğunu farketmezlerse donarak öleceği kesinmis.

Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş. Bir süre sonra üşümeye başladığından hareketleri yavaşlamış ve bir kenara çöküp ölümü beklemeye başlamış. Oturup kaçınılmaz sonunu beklemeye başlamış ve cebinden çıkardığı kağıt kaleme yazmaya başlamış. 1. saat: çok üşüyorum; 2. saat: her yerim uyuşuyor; 3. saat: ayaklarımı hissetmiyorum; 4. saat: donarak ölmek istemiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalemi tutucak gücüm kalmadı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ellerim dondu...

Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şöförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk olmadığını farketmiş. Sabah yola çıkarken aceleden dondurucuyu çalıştırmadığını hatırlayan şoför[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lanetler okurken köşede büzülmüş yatan işçiyi görmüş. Adamın uyuyakaldığını sanan şoför[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işçiyi sarstığı halde uyandıramamış.

Polis olaya el koymuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şoför tutuklanmış. Bir müddet sonra adli tabip raporunda işçinin ölüm nedeni vücut ısısının hızla düşüşü olduğu açıklanınca temize çıkmış. Meğerse talihsiz işçi psikolojikman ölmüş.

2Ben Öldüm Galiba ! Empty Geri: Ben Öldüm Galiba ! Çarş. 10 Haz. 2009 - 22:47

Nemesis__41

Nemesis__41
BanLı Üye
BanLı Üye

yazık olmus bee Dağınık

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]