Taş Kalpli Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Taş Kalpli Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Taş Kalpli

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Taş Kalpli Empty Taş Kalpli Salı 9 Haz. 2009 - 18:56

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bugün erken kalktım aşkım. Yine seni bekledim köşe başındaki kafe'mizde. Hani her zaman çağırırdık birbirimizi oraya. Sen "bir bardak çay içelim" derdin. Bense sadece konuşmak. Hiç olmadı di mi? Hep başkaları da gelmek isterdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onlar oklunca ya ben itiraz ederdim ya sen... sen olmayınca ben zaten gidemezdim. Ben gitmeyince sen de gitmezdin ama. Kırılırdın sanki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arkanı dönüp eve giderdin. O zaman ben de kendime kızardım. Keşke gitseydim derdim. Ama içten içe sevinirdim de. O da seviyor derdim. O da seviyor...
Hatırladın mı sadece bir kere gidebildik oraya. Yalnız değildik ama olsun. Yanımda sen vardın ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] cümle alem gelse umurumda olmazdı. Senin istediğin oldu. Bir bardak çay içmiştik. Sadece bir bardak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en fazla 20 yudum...
Bugün yine oradaydım işte bir tanem. Girişin biraz ilerisinde seni bekledim. Karşılaştığımız ve vedalaştığımız tek yer. Belki de bu şehirde en çok sevdiğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geçerken her adımda seni görür gibi olduğum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] havası adeta sen kokan o köşe başı ve 15 adımlık kaldırım...
Ben seni düşünürken karanlık çöktü. Umut hüzne dönüştü. O an içimden kalbimi burada bırakmak geçti. Ruhum zaten hep orada. Seni tekrar tekrar yaşayabilmek için terk etti beni burada bekliyor. Kararımı verdim kalbimi ruhuma emanet ettim... her zamanki gibi son kez arkama baktım ve eve doğru ilerlemeye başladım. Ama kalbim olmadan dayanamıyordum. Yapacak tek bir şey vardı. Yerden bir taş alıp boş kalan kalbimin yerine koydum. Artık hem ruhsuzdum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hem de taş kalpli...

R. Nur Göksel

2Taş Kalpli Empty Geri: Taş Kalpli Salı 9 Haz. 2009 - 18:59

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

aşkumm süperrr ilk yorumm bendenn Gülümseme

3Taş Kalpli Empty Geri: Taş Kalpli Salı 9 Haz. 2009 - 18:59

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bna tas kaLpLİ demistin ya hakLisin svdiqim bir tek kaLbim vardi onu da sen caLdin bnde baqrima tas bastimm ____ [[ bu Lafta bunun eseri
paylasima sqoLAsin askom

4Taş Kalpli Empty Geri: Taş Kalpli Salı 9 Haz. 2009 - 19:10

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

böCükk demiş ki:bna tas kaLpLİ demistin ya hakLisin svdiqim bir tek kaLbim vardi onu da sen caLdin bnde baqrima tas bastimm ____ [[ bu Lafta bunun eseri
paylasima sqoLAsin askom
aglama süper dedin askom aglama rica ederim sende sagoL

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]