Yüreğim ardımda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yüreğimde sen...
Geliyorum bir yerlere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir yerlerdense gidiyorum.
Ardımdan gelen bu aşkı sahiplenmek öyle huzur verici ki.
Yol yol uzuyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ardımızda ne bir siren sesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ne bir karabasan gürültüsü...
Varacağım yer yüreğinin kenarı bu yolculuktan sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Biliyorum...
Bilmek mi?
Diye soruyorum sonra kendime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Galiba kendimi kandırıyorum...
Sen gittiğinden beridir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] portre fotoğrafım yok benim. Sadece gidişime şahit yol resimleri...
Yol yol sana uzuyorum...
Bağlayacağım yüreğine yüreğimi kör düğümlerle...
Kararlıyım!
Çünkü;
...
Aşk'ın çünküsü olmadı ki hiç!
Yüreğimde sen...
Geliyorum bir yerlere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir yerlerdense gidiyorum.
Ardımdan gelen bu aşkı sahiplenmek öyle huzur verici ki.
Yol yol uzuyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ardımızda ne bir siren sesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ne bir karabasan gürültüsü...
Varacağım yer yüreğinin kenarı bu yolculuktan sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Biliyorum...
Bilmek mi?
Diye soruyorum sonra kendime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Galiba kendimi kandırıyorum...
Sen gittiğinden beridir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] portre fotoğrafım yok benim. Sadece gidişime şahit yol resimleri...
Yol yol sana uzuyorum...
Bağlayacağım yüreğine yüreğimi kör düğümlerle...
Kararlıyım!
Çünkü;
...
Aşk'ın çünküsü olmadı ki hiç!