cok tatlısın sekersin sekercimi baban senin
allah sevdiğini sana bagıslasın ters söyledm ama nese... yüzün hiç solmasıN inŞallaH
allah sevdiğini sana bagıslasın ters söyledm ama nese... yüzün hiç solmasıN inŞallaH
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
dilekyk demiş ki:cok tatlısın sekersin sekercimi baban senin
çerkezkızı demiş ki:açık halini görmedim ama kapalı halin güzel cnm sağol paylaşımın için
BiRGüL_YK54 demiş ki:kapalı halin daha güzel
çok hoşsun
allah sevdiğine bağışlasın
MÜMİNE YK demiş ki:çok yakışmış canım
böyle daha şeker olmuşsun
Allah sevdiğine bağışlasın
gülbahar yk demiş ki:evet kapalı bence daha güzel
Mavi_Kiyamet demiş ki:Her haLinLe güzeLsin tuanam aLLahim seni sevdikLerine bagisLarin cok sekersin bitanem
_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:teşekkürler gülüm ya 4.resimdeki abim canım
senin tatlılığın ve güzelliğin den almışımdır
cadı_kız demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:teşekkürler gülüm ya 4.resimdeki abim canım
senin tatlılığın ve güzelliğin den almışımdırOy Oy Deniz Saa KuRßAN CaduN Sana KurbaN aßLAm
yani iki halinde güzel diyorum ne diycemYK-Berfin-YK demiş ki:evet canım aynen öyle diyorum [/q
ne dıyosun kıss
_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:yani iki halinde güzel diyorum ne diycemYK-Berfin-YK demiş ki:evet canım aynen öyle diyorum [/q
ne dıyosun kıss
YK-Berfin-YK demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:yani iki halinde güzel diyorum ne diycemYK-Berfin-YK demiş ki:evet canım aynen öyle diyorum [/q
ne dıyosun kıss
he tamam şimdı anladım saol tatlım ya o senın guzellıgın dıyorum bend e;)
_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:YK-Berfin-YK demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:yani iki halinde güzel diyorum ne diycemYK-Berfin-YK demiş ki:evet canım aynen öyle diyorum [/q
ne dıyosun kıss
ayyildiz58 demiş ki:valla açık halini görmedim ama böyle çok tatlı çıkmışsın fotoda
_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:YK-Berfin-YK demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:yani iki halinde güzel diyorum ne diycemYK-Berfin-YK demiş ki:evet canım aynen öyle diyorum [/q
ne dıyosun kıss
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics