Bu Onların Ahlâksızlığı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bu Onların Ahlâksızlığı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bu Onların Ahlâksızlığı

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Bu Onların Ahlâksızlığı C.tesi 6 Haz. 2009 - 19:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

KANAL D'DE EKRANA GELEN CİNEMANİA'NIN KONUĞU OLAN FADİK SEVİN ATASOY[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] MAGAZİN MEDYASINA ÇOK SERT SÖZLER SÖYLEDİ..... Usta filmindeki sevişme sahnesinin basında çok fazla yer almasına tepki gösteren Fadik Sevin Atasoy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Ben artık bu konuları konuşmuyorum' dedi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak eleştirilerini sürdürmeyi ihmal etmedi. 'Gerçekten hafıza tazelemekten öteye gitmiyor bu' diyen Atasoy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu tür şeylerin üstüne yapışmadığını belirtti ve magazin medyasına verdi veriştirdi. Medyanın kendi içerisinde bir temizlenme yaşaması gerektiğini anlatan Atasoy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Eğer orada yazılan şey[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eğer ahlâksızlık olarak gözüküyorsa kusura bakmasınlar bu onların ahlâksızlığı. Onların bakış açısının ahlâksızlığı. Onların niyetinin ahlâksızlığı. Ben sadece bir insanın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir karakterin hayatına tanıklık ediyorum' diye konuştu. Fadik Sevin Atasoy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] filmdeki öpüşme sahnesinin artık televizyon dizilerinde bile bulunduğunu vurgulayarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunun bu kadar abartılmasına şaşırdığını gösterdi.

2Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Paz 7 Haz. 2009 - 11:08

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bencede film filmde kalmalı gala salonundan dışarı çıkarsa o zaman etik olmuyor..teşekkürler bence kendini çok güzel ifade etmiş afferin fadik haha

3Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Paz 7 Haz. 2009 - 21:57

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:bencede film filmde kalmalı gala salonundan dışarı çıkarsa o zaman etik olmuyor..teşekkürler bence kendini çok güzel ifade etmiş afferin fadik haha
yapmasaydi o da ddd ddd

4Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Paz 7 Haz. 2009 - 21:58

gizmo_13

gizmo_13
BanLı Üye
BanLı Üye

Anlamadım

5Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Paz 7 Haz. 2009 - 21:59

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

gizmo_13 demiş ki:Anlamadım
Neyi ? Dağınık

6Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Paz 7 Haz. 2009 - 21:59

gizmo_13

gizmo_13
BanLı Üye
BanLı Üye

konuyu

7Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Paz 7 Haz. 2009 - 22:00

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

gizmo_13 demiş ki:konuyu
anLa$iLmicak ne var ki ??

8Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Paz 7 Haz. 2009 - 22:01

gizmo_13

gizmo_13
BanLı Üye
BanLı Üye

hiç

9Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Ptsi 8 Haz. 2009 - 18:50

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

gizmo_13 demiş ki:hiç
E o zaman Daha Ne ??

10Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Çarş. 10 Haz. 2009 - 21:12

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

musti_61 demiş ki:bencede film filmde kalmalı gala salonundan dışarı çıkarsa o zaman etik olmuyor..teşekkürler bence kendini çok güzel ifade etmiş afferin fadik haha

katılıyorum haha

11Bu Onların Ahlâksızlığı Empty Geri: Bu Onların Ahlâksızlığı Çarş. 24 Haz. 2009 - 11:26

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]