KANAL D'DE EKRANA GELEN CİNEMANİA'NIN KONUĞU OLAN FADİK SEVİN ATASOY[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] MAGAZİN MEDYASINA ÇOK SERT SÖZLER SÖYLEDİ..... Usta filmindeki sevişme sahnesinin basında çok fazla yer almasına tepki gösteren Fadik Sevin Atasoy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Ben artık bu konuları konuşmuyorum' dedi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak eleştirilerini sürdürmeyi ihmal etmedi. 'Gerçekten hafıza tazelemekten öteye gitmiyor bu' diyen Atasoy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu tür şeylerin üstüne yapışmadığını belirtti ve magazin medyasına verdi veriştirdi. Medyanın kendi içerisinde bir temizlenme yaşaması gerektiğini anlatan Atasoy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Eğer orada yazılan şey[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eğer ahlâksızlık olarak gözüküyorsa kusura bakmasınlar bu onların ahlâksızlığı. Onların bakış açısının ahlâksızlığı. Onların niyetinin ahlâksızlığı. Ben sadece bir insanın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir karakterin hayatına tanıklık ediyorum' diye konuştu. Fadik Sevin Atasoy[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] filmdeki öpüşme sahnesinin artık televizyon dizilerinde bile bulunduğunu vurgulayarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunun bu kadar abartılmasına şaşırdığını gösterdi.
Join the forum, it's quick and easy