Berksan : "Ben Etek Giymem" Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Berksan : "Ben Etek Giymem" Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Berksan : "Ben Etek Giymem"

+2
**ŞeYmA**
Mavi_Kiyamet
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Berksan : "Ben Etek Giymem" C.tesi 6 Haz. 2009 - 19:13

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bu kez erkek popçular atışmaya başladı.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çarşamba günleri Taksim'deki Dali Bar'da çıkmaya başlayan Berksan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ilk program öncesi basın mensuplarına sert açıklamalarda bulundu.
Bir süre önce sırt dekolteli pozlarıyla gündeme gelen Murat Boz'a gönderme yapan Berksan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Jenerasyonumun en iyisi benim. Ben stüdyo şarkıcısı değilim. Sahne burada[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herkesi beklerim. Ben sırtımı açmam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] etek giymem” dedi.

2Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Geri: Berksan : "Ben Etek Giymem" C.tesi 6 Haz. 2009 - 19:16

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

aslanım benim helal olsun ddd taktir ettim seni uşagum haha teşekkürler zeynep..

3Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Geri: Berksan : "Ben Etek Giymem" C.tesi 6 Haz. 2009 - 19:17

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:aslanım benim helal olsun ddd taktir ettim seni uşagum haha teşekkürler zeynep..
alkıs alkıs ;) haha

http://www.melankolikdamlalar.tk

4Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Geri: Berksan : "Ben Etek Giymem" C.tesi 6 Haz. 2009 - 19:19

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

**ŞeYmA** demiş ki:aslanım benim helal olsun ddd taktir ettim seni uşagum haha teşekkürler zeynep..
rica cnx ddd

5Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Geri: Berksan : "Ben Etek Giymem" Paz 7 Haz. 2009 - 11:15

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

iskoç olsa belki giyerdi hihi haha ..sağol..

6Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Geri: Berksan : "Ben Etek Giymem" Paz 7 Haz. 2009 - 21:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:iskoç olsa belki giyerdi hihi haha ..sağol..
hihi rica ddd ddd

7Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Geri: Berksan : "Ben Etek Giymem" Paz 7 Haz. 2009 - 22:02

gizmo_13

gizmo_13
BanLı Üye
BanLı Üye

tesekkür

8Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Geri: Berksan : "Ben Etek Giymem" Paz 7 Haz. 2009 - 22:03

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

gizmo_13 demiş ki:tesekkür
rica...

9Berksan : "Ben Etek Giymem" Empty Geri: Berksan : "Ben Etek Giymem" Çarş. 24 Haz. 2009 - 11:30

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-