Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
.....bizde mi koysak benm masaüstünde ykm var**ŞeYmA** demiş ki:herkes koysun aya moda oldu rıdvan öncümüz
ykcı_rizeli demiş ki:.....bizde mi koysak benm masaüstünde ykm var**ŞeYmA** demiş ki:herkes koysun aya moda oldu rıdvan öncümüz
ŞUAN MASAMIN ÜSTÜNDE KALEM VAR DEFTER VAR BİRDE BİSKÜVİ VAR**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:.....bizde mi koysak benm masaüstünde ykm var**ŞeYmA** demiş ki:herkes koysun aya moda oldu rıdvan öncümüz
koy kızz herkes koyuyo moda şu anda seninkinide bi görek
ykcı_rizeli demiş ki:ŞUAN MASAMIN ÜSTÜNDE KALEM VAR DEFTER VAR BİRDE BİSKÜVİ VAR**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:.....bizde mi koysak benm masaüstünde ykm var**ŞeYmA** demiş ki:herkes koysun aya moda oldu rıdvan öncümüz
koy kızz herkes koyuyo moda şu anda seninkinide bi görek
MÜSLİM_YK67 demiş ki:Bende Eklicem En yakın zamanda
SIRA SENDE CANM EKLE BAKEM**ŞeYmA** demiş ki:MÜSLİM_YK67 demiş ki:Bende Eklicem En yakın zamanda
ekleyin ekleyin rıdvan arkadaşımız saolsun öncümüz rıdvan
ykcı_rizeli demiş ki:SIRA SENDE CANM EKLE BAKEM**ŞeYmA** demiş ki:MÜSLİM_YK67 demiş ki:Bende Eklicem En yakın zamanda
OOOO OLMAZ ÖYLE İLK SENİN MASAÜSTÜ LÜTFETSİN Bİ GÖREK SIRAMI SANA VERİYORUM CANIM HİÇ GAM YEMEM**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:SIRA SENDE CANM EKLE BAKEM**ŞeYmA** demiş ki:MÜSLİM_YK67 demiş ki:Bende Eklicem En yakın zamanda
aaa lütfen sıra sende önce sen
ykcı_rizeli demiş ki:OOOO OLMAZ ÖYLE İLK SENİN MASAÜSTÜ LÜTFETSİN Bİ GÖREK SIRAMI SANA VERİYORUM CANIM HİÇ GAM YEMEM**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:SIRA SENDE CANM EKLE BAKEM**ŞeYmA** demiş ki:MÜSLİM_YK67 demiş ki:Bende Eklicem En yakın zamanda
OLURRR SIRA SENDE OZAMAN ERKEN DAVRANMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:OOOO OLMAZ ÖYLE İLK SENİN MASAÜSTÜ LÜTFETSİN Bİ GÖREK SIRAMI SANA VERİYORUM CANIM HİÇ GAM YEMEM**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:SIRA SENDE CANM EKLE BAKEM**ŞeYmA** demiş ki:MÜSLİM_YK67 demiş ki:Bende Eklicem En yakın zamanda
Durun il Önce Ben Ekliyem Arkamdan SizEklersiniz
MÜSLİM_YK67 demiş ki: tamam
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics