Dönerim Demistin Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Dönerim Demistin Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Dönerim Demistin

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Dönerim Demistin Empty Dönerim Demistin Salı 2 Haz. 2009 - 13:35

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Soğuk bir sonbahar akşamıydı. Hava kararmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yağmur başlamıştı. Düşlerimize yağmur yağıyordu ellerimizi. Gözlerin donuk bedenin halsizdi. Gizli bir el kalkış hazırlanan otobüse binmek için seni sürükler gibiydi.Sanki kalmak istiyordun. “baharda dönerim” demiştin hatırlıyor musun ?” Sakin beni unutma bekle.”
Ben seni unutmadım sevgili[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben seni unutmadım. Bütün kış baharda döneceğin günün hayaliyle ısındım. Minik öpücüklerle uyandırıp güneşin doğuşunu gösterecektim sana. Çiçeklerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] denizin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kumasalın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güneşin tadına birlikte varacak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gün batımlarında denizle birleşen ufuk çizgisini birlikte seyredecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ay ışığında mutluluk şarkımızı söyleyecektik.Yalan değil kaçamak sevdalara takıldım yokluğunda bir süre. Sana benzeyen her şeyi sevdim ben. Sevdiği her şeyde senden izler vardı. Aradığımı buldum sandım ama yanıldım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bulduğum sen değildin. Olmadık zamanlarda aklıma düştün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zamansız yaralandım. Her sabah seni bulmak için yolara düşmek geldi içimden ama gidemedim.
Yalnızlığın acısıyla gurur satın alır oldum her gece. “Gelir” dedim kendi kendime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Söz verdi gelmesi gerek.” Bekledim.Kendimi param parça hissetim ama yine de sana kızamadım.Unuttum kötü sözlerini Unuttum kapında bekletildiğimi.Unuttum telefonlarıma cevap vermediğini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kavgalarımızı unuttum.
Bir tek seni unutmadım sevgili[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir tek seni unutamadım. Hep dönmeni bekledim. Zamanla alıştım acılara [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ölüm ilanlarında kendiliğinden siline adreslere. Alıştım sevdiklerimin yokluğuna. Ama yalnızlığa alışamadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hasrete alışamadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sensizliğe alışamadım. Hep dönmeni bekledim.
Olamadı gülüm bir araya gelemedik. Oysa daha yolun başındaydık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tomurcuktuk daha çatlamaya hazır. Bahar gelmeden ayrıldık. Şimdi artan yalnızlığım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyüyen yokluğu var . duvarlarda gözlerinin izi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kapı kollarında parmak izlerin saklı. Sen neredesin sevgili[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] varlığın nerede ?. bir mevsim döndü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen dönmedin.
Düşlerim böyle dağınık değildi eskiden. Kara bulutlar gibi kümelenip bir yere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] acılarım yüreğimde çöreklenmişti gece yarılarında. Özlemlerim hiç bu kadar olmamıştı gün ışığına. Hasret bu kadar büyümemişti. Şimdi göçebe olmuş yüreğimle her sabah yeni yolculuklara çıkıyorum. Umudun türküsünü söylüyorum öksüz bakışlarımla....

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-