yOlDa kArŞılAşTıĞımIZdA[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eZaN OkUnuYoRdU.
-GeL SeNi dE cAmİyE GöTüReYiM DEdİm.bUgÜn CuMa bİLiYorsUN.
aLaYcI BiR tAvIrLa:
-BeN CaMiYe gİtMeM!. DEdİ. bOşUnA IsRaR eTmE.
-pEkİ[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] DeDİm.NeDeN DiReNiYOrSuN?
-nE BiLeYiM[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oLmUyoR işTe!. dİyE kArŞıLıK VeRDi.BeLkİDe ÇeVRenİn tEsiRi VaR. hEm pAnToLnUMUN üTÜsÜ bOzUlUp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DiZlErİ aŞınIr DiYe KoRKuYOrUM.
İsTer iStEmEz gÜlErEK:
-hEhAlDe ŞaKA YaPıYoRSun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]deDim.BunUN içiN Cami TeRK Edİlİr Mİ?
-cİdDi SöYlÜyOrUm!. DeDİ. gİyiMİme Çok DüşKÜn OLdUĞumU BİLirSin. ÖzELlİkLe YeŞiL gİyDiğİmİ De ...
GeRçEkTeN dE ÖylEyDi. eN lÜkS MaĞaZaLArDan aLDIĞı ElBiSeLeRiNİ hEp YeŞİliN fArkLı TONlaRınDaN SeÇeR Ve hER zAmN jİlET gİBi ÜtÜlÜ tUtArdI.
-hAyAtInDa hİç CamİyE GiTtİn mİ? DeDİM
-çOcUKKeN dEdEmLe bİrLİkTe GiTtİm! dEdi.FaKaT aRtIK gİtmEyE nİYeTİM Yok!
SöYlEdİkLeRi BeNİ çOK şAşıRtMıŞ Ve Benİ bu KOnuYU aÇTığIMa PiŞmAn EtmİŞtİ.dAhA SoNrA eL SıKışIp AyrILdIK.
onUNlA SoHbEtİmdEn İki Ay SonrA onUN CamİDe olDUğUNU sÖYlEdiLer.
HeMeN gİtTiM.
bAhÇeDeKİ NaMaZ SafLaRINın En ÖnüNDeyDİ Ve üZeRiNdE yİnE yEşiLLer vARdı.
YaVaŞçA YaNıNa yAKlAşTım Ve KısIk SesLe:
- hAnİ dEdim.CaMiYe GeLmEyEcEkTiN?
- HiÇ SeSiNİ çIKaRMaDı çüNkü mUsALLa TaŞınIN üZeRİnDe. YeŞİl ÖrTülÜ Bir TaBUt İÇİndE yAtıyOrDu ..
-GeL SeNi dE cAmİyE GöTüReYiM DEdİm.bUgÜn CuMa bİLiYorsUN.
aLaYcI BiR tAvIrLa:
-BeN CaMiYe gİtMeM!. DEdİ. bOşUnA IsRaR eTmE.
-pEkİ[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] DeDİm.NeDeN DiReNiYOrSuN?
-nE BiLeYiM[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oLmUyoR işTe!. dİyE kArŞıLıK VeRDi.BeLkİDe ÇeVRenİn tEsiRi VaR. hEm pAnToLnUMUN üTÜsÜ bOzUlUp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DiZlErİ aŞınIr DiYe KoRKuYOrUM.
İsTer iStEmEz gÜlErEK:
-hEhAlDe ŞaKA YaPıYoRSun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]deDim.BunUN içiN Cami TeRK Edİlİr Mİ?
-cİdDi SöYlÜyOrUm!. DeDİ. gİyiMİme Çok DüşKÜn OLdUĞumU BİLirSin. ÖzELlİkLe YeŞiL gİyDiğİmİ De ...
GeRçEkTeN dE ÖylEyDi. eN lÜkS MaĞaZaLArDan aLDIĞı ElBiSeLeRiNİ hEp YeŞİliN fArkLı TONlaRınDaN SeÇeR Ve hER zAmN jİlET gİBi ÜtÜlÜ tUtArdI.
-hAyAtInDa hİç CamİyE GiTtİn mİ? DeDİM
-çOcUKKeN dEdEmLe bİrLİkTe GiTtİm! dEdi.FaKaT aRtIK gİtmEyE nİYeTİM Yok!
SöYlEdİkLeRi BeNİ çOK şAşıRtMıŞ Ve Benİ bu KOnuYU aÇTığIMa PiŞmAn EtmİŞtİ.dAhA SoNrA eL SıKışIp AyrILdIK.
onUNlA SoHbEtİmdEn İki Ay SonrA onUN CamİDe olDUğUNU sÖYlEdiLer.
HeMeN gİtTiM.
bAhÇeDeKİ NaMaZ SafLaRINın En ÖnüNDeyDİ Ve üZeRiNdE yİnE yEşiLLer vARdı.
YaVaŞçA YaNıNa yAKlAşTım Ve KısIk SesLe:
- hAnİ dEdim.CaMiYe GeLmEyEcEkTiN?
- HiÇ SeSiNİ çIKaRMaDı çüNkü mUsALLa TaŞınIN üZeRİnDe. YeŞİl ÖrTülÜ Bir TaBUt İÇİndE yAtıyOrDu ..