Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti

+2
nesliyk
dilekyk
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Empty Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Salı 2 Haz. 2009 - 7:55

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam heyecan dolu bir bölümle sezon finali yapıyor. Yeni yayın döneminde kaldığı yerden ve yine Kanal D’de ekrana gelecek olan dizinin sezon finali bölümünde; Efe, içinde Aslı, Deniz ve Mine’nin de yer aldığı arabasıyla uçurumdan denize düşüyor ve…
Bekir, Uğur’un arkasından çevirdiği işleri fark eder. Efe, Uğur’u kurtarmak için büyük bir risk alır ve Bekir’e verdiği sözü tutabilmek için zamanla yarışa girer. Deniz, Mine’den duyduklarından sonra ondan umudu kesmiştir. Burak, Mine’ye sürpriz yaparak Urla’ya gelir. Mine ve Burak yeni bir başlangıç yapmaya karar verirler. Aslı’nın Deniz’in hazırladığı filmi Mine’ye göstermek için bir planı vardır. Su ve Atakan’ın hazırladığı geceyle Aslı ve Efe bir araya gelir. Akşamı birlikte geçiren Aslı ve Efe’nin başlarına gelenler rastlantı olamayacak kadar tanıdıktır. Güzel geçen gece sonunda Efe, Aslı’ya herkesi çok mutlu edecek bir sürpriz yapar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://olumuneykci.blogcu.com

2Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Empty Geri: Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Çarş. 3 Haz. 2009 - 20:07

nesliyk

nesliyk
Yeni Yk'Cı

sezon finali kötü bitti çok üzüldüm...bi de karşısına çıkan araba abisinindi aglama

3Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Empty Geri: Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Çarş. 3 Haz. 2009 - 20:28

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

izlemiyorum diziyi ama ozete gordum cok kotudu ya ucurumdan firladilar aglama

http://www.ismailyk.com

4Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Empty Geri: Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Cuma 5 Haz. 2009 - 12:22

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben izliyorum yani takip ediyorum..ee neolcak gelecek bölümün ana karakterleri yok..???öldüler heralde..

5Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Empty Geri: Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Ptsi 8 Haz. 2009 - 15:42

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

nesliyk demiş ki:sezon finali kötü bitti çok üzüldüm...bi de karşısına çıkan araba abisinindi aglama

off yaa evet bende üzüldümm haa bu arada efe bu bölümde ölücek yanı dızıden çıkıyoo yaaaaa

6Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Empty Geri: Kavak Yelleri Sezon Finali Özeti Perş. 25 Haz. 2009 - 18:57

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

nesliyk demiş ki:sezon finali kötü bitti çok üzüldüm...bi de karşısına çıkan araba abisinindi aglama

evet bencede kötü bitti ve efenin cikmasi hic iyi olmadi .. galiba Avrupa Yakasindaki tanriverdi gircekmis diziye

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]