Anneciğim Babacığım... Neden? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Anneciğim Babacığım... Neden? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Anneciğim Babacığım... Neden?

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeni! Anneciğim Babacığım... Neden? Ptsi 1 Haz. 2009 - 13:37

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ANNECİĞİM[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BABACIĞIM... NEDEN? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güller neden kırmızıdır? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] otlar yeşilken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökyüzü neden mavidir? Örümcek neden kendine bir ev değil de[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ağ yapar? Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]neden alet kutunla oynamama izin vermiyorsun?Öğretmenim neden okumak zorundayım? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden okulumu bitirmek zorundayım?Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden büyümek zorundayım? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden sizden ayrılmak zorundayım? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden bana daha sık yazmıyorsun?Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden eski arkadaşlarımı özlüyorum? babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden beni bu kadar çok seviyorsun? babacağım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden beni bu kadar çok şımartıyorsun? Senin minik kızın büyüyor artık. Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden beni görmeye gelmiyorsun? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeni arkadaşlar edinmek neden zordur? Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden evimizi özlüyorum? Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden o gözlerimin içine bakınca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbim çarpmaya baylıyor? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden onun sesini duyunca dizlerim titriyor?Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden "aşık" olmak bu kadar zor? Babacağım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden sana "Babiş" deyince sinirleniyorsun? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden bebeğimin minik parmakları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] parmaklarıma sıkı sıkı yapışıyor?Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bebekler neden büyürler? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden bana da bir gün "Büyükanne" diyecekler? Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden beni terkettiniz? Sizi çok ama çookk özlüyorum. Neden gençliğim bu kadar çabuk geçti? Neden gülümsediğimde yüzümde çizgiler var? Neden saçlarım bembeyaz oldu? Neden bir çiçek koparmak için eğildiğimde artık dizlerim titriyor?Tanrım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Güller neden kırmızıdır?

2Yeni! Geri: Anneciğim Babacığım... Neden? Ptsi 1 Haz. 2009 - 13:43

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden o gözlerimin içine bakınca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbim çarpmaya baylıyor?
Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden "aşık" olmak bu kadar zor?
Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden büyümek zorundayım?

ÇOK GÜZELMİŞ CANM VAY BE AMMA GÜZEL HİKAYELER VE ANLAMLI......

TEŞKKRLER CANM SAĞOL,EMEĞİNE SAĞLIK =))

http://www.melankolikdamlalar.tk

3Yeni! Geri: Anneciğim Babacığım... Neden? Ptsi 1 Haz. 2009 - 13:51

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ykcı_rizeli demiş ki:Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden o gözlerimin içine bakınca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbim çarpmaya baylıyor?
Anneciğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden "aşık" olmak bu kadar zor?
Babacığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden büyümek zorundayım?

ÇOK GÜZELMİŞ CANM VAY BE AMMA GÜZEL HİKAYELER VE ANLAMLI......

TEŞKKRLER CANM SAĞOL,EMEĞİNE SAĞLIK =))
aLintidir ben yazmadim ama çok güzeL aglama rica semosum

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]