Kenan Doğulu'dan Evlilik Ve Çocuk Üzerine Samimi Açıklamalar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kenan Doğulu'dan Evlilik Ve Çocuk Üzerine Samimi Açıklamalar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kenan Doğulu'dan Evlilik Ve Çocuk Üzerine Samimi Açıklamalar

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Pop müziğin sevilen isimleri arasındaki Kenan Doğulu, 4 Haziran'da çıkacak olan 'Patron' adlı yeni albümünü ve özel hayatını anlattı.

İşte Doğulu’nun “Evlenecek misiniz?” sorusuna yanıtı;
</SPAN>
“Evet! Çünkü evlenmeden çocuk yapmak istemiyorum! Günümüz evliliklerinde çevremde çok fazla kalp kırıklıkları, çok fazla hatalar görüyorum. Kimse mutlu olamıyormuş gibi... Tabii içlerinde istisnalar vardır ama birçok insanın ilişkisi titrek! Onun için ürkerek yaklaşıyorum evlilik mevzusuna. Öte yandan 'bir çocuğum olsun' diye yaşıyorum ve hep bunu hayal ediyorum. İnsanlara karşı tavrıma bile dikkat ediyorum ki, ileride çocuğuma, "Senin baban çok iyi insandı" desinler diye... Aynen kendi babam gibi, onu kendime örnek alıyorum, adam gibi adam olmaya çalışıyorum. Doğmamış çocuklarım için yaşıyor gibiyim... Çok istiyorum çocuk sahibi olmayı ve çağırıyorum artık. En geç 2-3 sene içinde baba olacağımı tahmin ediyorum.” H2</SPAN>

Pop müziğin sevilen isimleri arasındaki Kenan Doğulu, 4 Haziran'da çıkacak olan 'Patron' adlı yeni albümünü ve özel hayatını anlattı.

İşte Doğulu’nun “Evlenecek misiniz?” sorusuna yanıtı;
</SPAN>
“Evet! Çünkü evlenmeden çocuk yapmak istemiyorum! Günümüz evliliklerinde çevremde çok fazla kalp kırıklıkları, çok fazla hatalar görüyorum. Kimse mutlu olamıyormuş gibi... Tabii içlerinde istisnalar vardır ama birçok insanın ilişkisi titrek! Onun için ürkerek yaklaşıyorum evlilik mevzusuna. Öte yandan 'bir çocuğum olsun' diye yaşıyorum ve hep bunu hayal ediyorum. İnsanlara karşı tavrıma bile dikkat ediyorum ki, ileride çocuğuma, "Senin baban çok iyi insandı" desinler diye... Aynen kendi babam gibi, onu kendime örnek alıyorum, adam gibi adam olmaya çalışıyorum. Doğmamış çocuklarım için yaşıyor gibiyim... Çok istiyorum çocuk sahibi olmayı ve çağırıyorum artık. En geç 2-3 sene içinde baba olacağımı tahmin ediyorum.” H2</SPAN>

http://www.melankolikdamlalar.tk

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evlensin yani para var bulsun has bi kız haha teşekkürler.

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]