Yaşam Nedir? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yaşam Nedir? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yaşam Nedir?

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yaşam Nedir? Empty Yaşam Nedir? C.tesi 30 Mayıs 2009 - 23:25

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Gökyüzünde dünyayı yaşarken sonsuz özgürlüğümle birlikte[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yaşamı arıyordum ne olduğunu bilemeden... Bir su damlasıydım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güneşin ışıklarında renklerle oynayan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karanlıklarda
yıldızlarla konuşan... Mutluydum rüzgarla birlikte
maviliğe savrulurken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mutluydum kuşlarla kanat çırparken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mutluydum gökkuşağı olup renkleri saçarken...

Takılmışken bir bulutun peşine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] görürdüm yaşayanları
yeryüzünde... Hepsi zamanla koşar gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hep bir şeylerin
peşinde... Bazen bir kuşun kanadına karışır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
uçardım onunla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rüzgâra karşı çığlıklarla birlikte.

Yaşamı sorardım kuşlara[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nedir diye? Özgürlük derlerdi bana... Göklerde özgürce kanat çırpabilmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rüzgâra baş kaldırmak. Ama
yağmur yağdığında özgürlükleri elinden alınır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ağırlaşan kanatları
daha fazla çırpınamazdı damlalar karşısında... Sığınırken bir kaya
kovuğuna[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] özgürlüklerini teslim ederlerdi yağmura[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sessizce...

Karıştım bir gün yağmur damlalarının arasına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gücü hissedebilmek için...Toprağa karışmak istedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çoğalmak istedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] azgın bir nehir olup akmak istedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] deniz olmak istedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaşamı bulmak istedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaşam olmak istedim... Terk ettim gökyüzünü güneşe veda edemeden... Altımda gittikçe büyüyen yeryüzü beni kendine doğru hızla çekerken daha da büyüdüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çoğaldım. Koşmaya başladım bir an önce toprağa kavuşabilmek için. Yaşamı hissedebilmek için... Yaşam olabilmek için...

Toprağa ilk dokunuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ilk sarılış... Sıcaktı toprak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökyüzünün
olamadığı kadar... Beni sarmaladı şefkatle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni içine aldı sevgiyle...
Sevdim onu... Seviyorum dedim yaşamayı seninle birlikte...Toprağın
derinliklerinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karanlık sıcaklıklarda güveni hissettim... Zaman
geçtikçe büyüdüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çoğaldım... Yerimde duramaz hale geldim...

Güneşi özledim... Yıldızlara merhaba demek istedim.... Terk ettim
toprağı. Sıcaklığını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şefkatini. Bir sabah çiçekler açarken gökyüzünü
gördüm yeniden... Öylesine mavi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öylesine sınırsız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öylesine özgür...

Aktım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gittikçe büyüyerek... Beni sarmalayan toprağa dokunarak
aktım... Nereye gittiğimi bilemeden... Sadece yaşamı ögrenebilmek
için aktım... Benimle çiçekler açtı ağaçlarda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] topraktan otlar fışkırdı
delicesine... Ben onlara yaşamı sunarken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] cevap veremediler bana
yaşam nedir diye sorduğumda... Büyümek istedim... Daha hızlı
akmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] denize kavuşmak istedim... Aktım gökyüzünün görünmediği
ıssız ormanların arasından[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yıllardır kımıldamaktan korkan taşları
peşimde sürükleyerek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başkaldırırcasına ... Başakların rüzgârla dans
ettiği ovalara geldiğimde duruldum... Onları seyredebilmek için
yavaşladım... Sordum uçuşan kelebeklere yaşamı... Rüzgarla dans
mı diye?.. Cevap vermediler bana... Denizi aradım uzaklarda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
görebilmek için köpürdüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] taştım ona bir önce dokunabilmek için.

Sonra bir sabah[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha güneş ışıklarını serpmeye başlamamışken
dünyaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uzaklarda maviliği gördüm... Gördüm orada canlılığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
başkaldırmışlığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hasreti... Kavuşmak istedim bir an önce[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sarılmak
istedim... Koynuna girmek istedim bir sevgili gibi... Sevişmek
istedim onunla... Yaşamı istedim ondan... Dokunduğumda denize[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
balıklar kaçtı benden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] suyum karıştı denize... Bir oldum onunla...

Ufacık bir damlaydım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bulut oldum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] toprak oldum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] deniz oldum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
okyanus oldum. Kapladım dünyayı canlılığımla. Dalgalarla oynarken derinliklere karıştım... Derinliğin sessizliğinde güzellikleri
buldum... Yaşam gizlenmiş güzellikler midir diye sordum denize?
Cevap alamadım... İnsan olmak istedim... Yaşamın ne olduğunu
öğrenirim diye...Döl oldum genç bir erkeğin ateşli vücudunda...
Yıldızlı bir gecede can oldum bir dişiyle... Büyümeye başladım
içinde olduğum insana fark ettirmeden... Büyüdüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyüdüm...

Aynı toprak gibi sıcak ve karanlık bu yer bana güven verdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] huzur
verdi... Zaman geçtikçe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerime sığamaz hale geldim... Güneşe
sarılmak istedim... Yıldızları görmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] denizle konuşmak istedim...
Yaşamı insanlara sormak istedim... Işıkla tekrar kavuştuğumda
özgürlüğümü hissettim yeniden... Küçük bir su damlasıyken
gezdiğim gökyüzünü yeniden görebilmek mutluluk verdi...

Büyüdüm zamanla... Diğer insanlarla birlikte[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zamanla birlikte...
Sordum insanlara yaşam nedir diye?.. Cevap veremediler...
Bir gün aşık oldum birisine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden diye sormadan kendime...
Bir kuş gibi özgürce[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir nehir gibi delicesine akarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bir deniz gibi sınırsızca sevdim birisini...
O zaman anladım ki; YAŞAM SEVGİDİR...
SADECE SEVGİ.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-