Sevgi Ve Güzellik Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sevgi Ve Güzellik Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sevgi Ve Güzellik

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sevgi Ve Güzellik Empty Sevgi Ve Güzellik C.tesi 30 Mayıs 2009 - 23:19

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

SEVGİ VE GÜZELLİK
"Bebeğimi görebilir miyim" dedi yeni anne. Kucağına yumuşak bir bohça verildi ve mutlu anne[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bebeğinin minik yüzünü görmek için kundağını açtığında şaşkınlıktan adeta nutku tutuldu!
Anne veeğini seyreden doktor hızla arkasını döndü ve camdan bakmaya başladı.Bebeğin kulakları yoktu...Muayenelerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bebeğin duyma yetisinin etkilenmediği[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sadece görünüşü bozan bir kulak yoksunluğu olduğu anlaşıldı.

Aradan yıllar geçti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çocuk büyüdü ve okula başladı. Bir gün okul dönüşü eve koşarak geldi ve kendisini annesinin kollarına attı. Hıçkırıyordu... Bu onun yaşadığı ilk büyük hayal kırıklığıydı; Ağlayarak
"Büyük bir çocuk bana ucube dedi..."
Küçük çocuk bu kadersizliğiyle büyüdü. Arkadaşları tarafından seviliyordu ve oldukça da başarılı bir öğrenciydi. Sınıf başkanı bile olabilirdi; eğer insanların arasına karışmış olsaydı.Annesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her zaman ona "Genç insanların arasına karışmalısın" diyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak aynı zamanda yüreğinde derin bir acıma ve şefkat hissediyordu. Delikanlının babası[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aile doktoru ile oğlunun sorunu ile ilgili görüştüm
"Hiçbir şey yapılamaz mı?" diye sordu.
Doktor "Eğer bir çift kulak bulunabilirse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] organ nakli yapılabilir" dedi.
Böylece genç bir adam için kulaklarını feda edecek birisi aranmaya başlandı. İki yıl geçti bir gün babası
"Hastaneye gidiyorsun oglum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] annen ve ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana kulaklarını verecek birini bulduk ancak unutma bu bir sır" dedi.
Operasyon çok başarılı geçti ve adeta yeni bir insan yaratıldı. Yeni görünümüyle psikolojisi de düzelen genç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] okulda ve sosyal hayatında büyük başarılar elde etti. Daha sonra evlendi ve diplomat oldu. Yıllar geçmişti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir gün babasına gidip sordu:
Bilmek zorundayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bana bu kadar iyilik yapan kişi kim? Ben o insan için hiçbir sey yapamadım... Bir şey yapabileceğimi de sanmıyorum" dedi Babası[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "fakat anlaşma kesin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şu anda öğrenemezsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] henüz değil..."
Bu derin sır yıllar boyunca gizlendi. Ancak bir gün açığa çıkma zamanı geldi... Hayatının en karanlık günlerinden birinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] annesinin cenazesi başında babasıyla birlikte bekliyordu. Babası yavaşça annesinin başına elini uzattı; Kızıl kahverengi saçlarını eliyle geriye doğru itti; annesinin kulakları yoktu.
"Annen hiçbir zaman saçını kestirmek zorunda kalmadığı için çok mutlu oldu" diye fısıldadı babası"..ve hiç kimse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] annenin daha az güzel olduğunu düşünmedi değil mi?"

Gerçek güzellik fiziksel görünüşe bağlı degildir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak kalptedir! Gerçek mutluluk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gördüğün şeyde değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] asıl görünmeyen yerdedir..
Gerçek sevgi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapıldığı bilinen şeyde değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapıldığı halde bilinmeyen şeydedir

2Sevgi Ve Güzellik Empty Geri: Sevgi Ve Güzellik C.tesi 6 Haz. 2009 - 9:27

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Ellerine Sağlık

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-