cankandan gelen açıklmaya bakın yha sinir oldummmmm!!!!! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

cankandan gelen açıklmaya bakın yha sinir oldummmmm!!!!! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

cankandan gelen açıklmaya bakın yha sinir oldummmmm!!!!!

+6
( sivaslı_yarim )
ceren yk
Nickimi7kedi
miremyk
yalancıyarim
sivasliirem
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

atv de yayınlanan mavi şeker programına cankan konuk oldu.Ece Erken birşeyler söyledi cankan ne çağrıştırdığını söyledi.Ece''İsmail YK''dedi ve ardından ayhan(yasak kelime kullanmak istemiorum)''tanımıyorum''dedi sinirli sinirli sinirli sinirli sinirli Kes Kes Kes Kes Kes Kes seytankıs seytankıs seytankıs seytankıs seytankıs Dayak Dayak Dayak Dayak Dayak sinirli sinirli sinirli sinirli
BiRiCiK İSMAİL YK'mızın bir numara klibindeki dansçıların kendilerinin ve hemen tüm şarkılarının söz-müziklerinin kendilerinne ait olduunu söylediler

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

deli oldum yhaaaaaaaaaa sinirli

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sinir şeyler

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

iremcim ben sanden konuyu daha ileri actim ve sen onu yanlis yere actin kizim ya konunu silersen daha iyi olur yada baska biseyler yazarsan cunku ben konuyu sizden gelen haberlere yazdim sen buraya yazmaman gerekiyordum yaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyk.com

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

konu kurallarına dikkat et baş harfler büyük olcak Gülümseme p.i.t.

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya evet bende izledim sonra tv yi kapattım

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

kndilerini bişey sanıolar ama asıl sıfır insan kndileri

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

ne olmuş yanı ismail yk yı yıne kıskandılar tabı kendılerı oturdukları yerden kalkmayı beceremıyolar yk nın danscılarla dans etmesını cekemdı soyledıler hemen ıste.burdan bısey daha soyleyım ben bı sanatcı olsam asla onlardan beste almam bundan sonra gorduk ıste yapılan ıyılıgın nasıl kıskanclık gırınce araya basa kalkındıgını.yok ısmaıl yk onların bestelerıyle bır yere gelmıs sız nıye gelemedınız pekı kendı bestelerınızle ha yk bı allah belanı versın dedı onu tanımayan kalmadı oda mı sızındı.basarı cekılmıyo arkadaslar gorelım ıste ınsanda yetenek olmadıktan sonra besteler super olsa ne .hiç düşünmüyolar kı fatıhh abb asıl ısmaıl yk ya tesekkur borclu onun sayesınde tanındı da bı kac sanatcı bestesını okudu

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Kes

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ne olmuş yanı ismail yk yı yıne kıskandılar tabı kendılerı oturdukları yerden kalkmayı beceremıyolar yk nın danscılarla dans etmesını cekemdı soyledıler hemen ıste.burdan bısey daha soyleyım ben bı sanatcı olsam asla onlardan beste almam bundan sonra gorduk ıste yapılan ıyılıgın nasıl kıskanclık gırınce araya basa kalkındıgını.yok ısmaıl yk onların bestelerıyle bır yere gelmıs sız nıye gelemedınız pekı kendı bestelerınızle ha yk bı allah belanı versın dedı onu tanımayan kalmadı oda mı sızındı.basarı cekılmıyo arkadaslar gorelım ıste ınsanda yetenek olmadıktan sonra besteler super olsa ne .hiç düşünmüyolar kı fatıhh abb asıl ısmaıl yk ya tesekkur borclu onun sayesınde tanındı da bı kac sanatcı bestesını okudu
haklısınnn

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

nası gündemde kalsam diyo düşünüyor meymenetsiz adamlar...

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

arkadaşalr bu tip insanlar yüzünden sinirlenmeyin şimdi bi laf diyecem olmayacak onlara değmez çünkü
artık sadece çok komiker yani biz önümüze bakalım basalım gazaaaaaaaaa...........................

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

aLLaha havaLe ediorum kendini biLmez degersiz cankan deniLen kisiyi..
Bende basLik kuraLLarina uymamana sinir oLdum Gülümseme

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

yaa şimdi şu cankan mıdır ne zıkkımsa açtırmasın benım burda ağızımı dün ....... bugün koktu.Ee tabi onlarda haklı başka türlü meşur olunmazkı çok ıyı sanatçılara bulaşacaksınkı meşur olalımm allahımm yaa öldüresim var şu CİNKAN ları...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]