Banada Biraz Yardımcı Olun Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Banada Biraz Yardımcı Olun Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Banada Biraz Yardımcı Olun

+3
sivasli-kiz58
özcan_34
yalancıyarim
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Banada Biraz Yardımcı Olun Salı 26 Mayıs 2009 - 11:16

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya hayırsızın birine ailemden gizli canlı yayına resimlerini ve onun hakkında bir mektup yolladım mektup programa gitti ama okumamalarını istemiştim ona vermelerini istemiştim alıp almadığına dair birşey söylemedi hayırsız ama almıştır heralde bir sürü meail yazdım hiç birinde cvp istemedim tam iki yıl oldu, ona aşık değilim bundan kesinlikle eminim ama onu çok seviyorum niye anlamıyorum bir ay önce bir mail yazdım bir kez olsun bir kelimede olsa bana cvp yazmasını istedim ama yazmadı yazmayacakta şimdi sizden cvp bekliyorum ne yapayım meail yazmaya devam edeyim mi yoksa bende artık yazmayayım mı çok kararsızım ama onu çok seviyorum bir insan bu kadar acımasız olabilirmiki ama ben ona yazsamda yazmasamda onu yinede sonuna kadar seveğim....

2Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Salı 26 Mayıs 2009 - 19:25

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Annadın haha haha haha haha haha XDHerşeyi unut gitsin bu aşk burada bitsin Annadın haha haha haha haha haha haha

3Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Salı 26 Mayıs 2009 - 21:23

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

özcan_34 demiş ki:Annadın haha haha haha haha haha XDHerşeyi unut gitsin bu aşk burada bitsin Annadın haha haha haha haha haha haha
Özcancim sehn bööle diosun ama unutmaq o qdr qolay deilll... aglama

4Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Çarş. 27 Mayıs 2009 - 5:37

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

özcan_34 demiş ki:
Annadın haha haha haha haha haha XDHerşeyi unut gitsin bu aşk burada bitsin Annadın haha haha haha haha haha haha

ben ona aşık değilim ki ayrıca arkadaşın söylediği gibi unutmak o kadar kolay değil.

5Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Çarş. 27 Mayıs 2009 - 21:05

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence cnm benim baktınki hiç cvp vermiyo daha mail çekme demekki seni hak etmemiş bir de bu taraftan bak RABBİM karşına daha iyilerini çıkarır hiç merak etme unutmak tabi hiçç kolay değil ama gerçekten zaman her şeyin ilacı ...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

6Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Çarş. 27 Mayıs 2009 - 21:08

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol canım gerçektende öyle herşeyin hayırlısı olsun

7Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Perş. 28 Mayıs 2009 - 5:24

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Özcancim sehn bööle diosun ama unutmaq o qdr qolay deilll...

gamzecim Annadın haha haha haha haha haha haha

8Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Ptsi 1 Haz. 2009 - 20:14

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tatlışım bence kafana takma bu kadar çünkü hayatta kafana takmıyagın bir çok insan oluyo yani senin göz yaşına degmiyo onun için benden sana bir dost tavsiyesi bu tip kişileri degerinden fazla deger vermemem ;)

9Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Ptsi 1 Haz. 2009 - 20:21

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol canım benim

10Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Perş. 4 Haz. 2009 - 19:02

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

bitanem üzüLmemeye çaLi$ o senin degerini biLmedi...bana anLattigin ki$i sanirim aglama ama $u söz dogru : Seven Unutmaz Unutan ise Sevmemi$tir Seven Unutmu$sa Sevmesini biLmemi$tir ! Sana Kiyamam Canimin içi

11Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Perş. 4 Haz. 2009 - 20:06

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol canım benim bende sana kıyamam

12Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Paz 7 Haz. 2009 - 10:47

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

şenayım takma kafana boşver sana adamı yok daha ıyılerı çıkar karşına inşallah aglama

13Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Perş. 11 Haz. 2009 - 19:31

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol canım

14Banada Biraz Yardımcı Olun Empty Geri: Banada Biraz Yardımcı Olun Paz 19 Tem. 2009 - 9:15

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

üzülme bıtanem..aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-