Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü Empty Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü Paz 24 Mayıs 2009 - 8:36

KörSavascı

KörSavascı
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Mustafa Erdoğan dansçısını dövdü
08 Mayıs 2009 / 16:45
Anadolu Ateşi ve Troya'nın Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın Mısır turnesi dönüşü Atatürk Havalimanı'nda Kazım Balta isimli bir dansçısını tokatladığı ortaya çıktı.

HOCAM ONLAR BENİM
Geçen hafta ortaya atılan iddiaları yalanlayan Erdoğan'ın yalanını Mega Magazin tarafından ele geçirilen havaalanı kamera kayıtları ortaya çıkardı.
Erdoğan'a free shop'tan aldığı içkilere el koyması üzerine tepki gösterdiğini belirten dansçı Kazım Balta, "Arkadaşlarımın siparişleri vardı. Free shop'tan nargile tütünü ve içki aldım ve arabama yerleştirdim. O sırada Mustafa Hoca geldi ve önce içkilerin olduğu torbayı, sonra nargile tütününün olduğu torbayı alıp arabasına koydu. Ben de gidip 'Hocam bunları alamazsınız, onlar benim' dedim. O da 'Benim kurallarıma karşı gelemezsin' diyerek küfür etti ve tokat attı" dedi.
PASAPORTUMU ALMAYA ÇALIŞTI
Ardından yardımcısıyla birlikte tekrar havaalanı önünde arkasından gelerek pasaportunu aldığı Mustafa Erdoğan'ın omzuna bastırıp saçını çektiğini belirten Balta, "Benden Mustafa Hoca'nın yardımcısı pasaportumu almaya çalıştı.
HAVAALANINDA TEK KALDIM
Ben de 'Mustafa Hoca istesin vereyim' diyerek direndim. Beni bıraktıp gittiler. Bu arada bizi götüren servis otobüsleri kalkmış ama kimse bana 'Gel' falan demedi. Öylece havaalarında tek başına kaldım. Bir kaç gün geçtiği halde kimse beni aramadı.
HEM ŞİDDET HEM KÜFÜR
Ben de avukatıma gidip herhangi bir cezai durum oluşmasın diyerek sözleşmemi tek başına fes ettim ve avukatım durumu savcılığa intikal ettirmem gerektiğini söyledi. Gidip yüzümdeki kızarıklık için rapor aldım. Mustafa Hoca'nın beni herkesin içinde küçük düşürmeye hakkı yoktu. Eğer olaydan sonra beni arasalardı, bir şey olmamış gibi işimin başına dönerdim ama hem hak etmediğim haraket, şiddet ve küfüre uğradım, hem de işimden oldum" diye konuştu.

En son ykcı007 tarafından Paz 24 Mayıs 2009 - 17:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

saol başlıga dikkat et !!

KörSavascı

KörSavascı
BanLı Üye
BanLı Üye

Nedenki Question

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı007 demiş ki:Nedenki Question

SADECE BAŞ HARFLER BÜYÜK OLUCAK DÜZELT...

5Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü Empty Geri: Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü Ptsi 25 Mayıs 2009 - 13:09

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

dansla brlikte boks da öğretiyor demekki haha haha

teşkkrlr paylaşm içinn.....

http://www.melankolikdamlalar.tk

6Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü Empty Geri: Mustafa Erdoğan Dansçısını Dövdü C.tesi 30 Mayıs 2009 - 20:54

KörSavascı

KörSavascı
BanLı Üye
BanLı Üye

ykcı_rizeli demiş ki:dansla brlikte boks da öğretiyor demekki haha haha

teşkkrlr paylaşm içinn.....

haha haklısın gııcğım adama zaten

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-