[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Mavi_Kiyamet demiş ki:Ay Canim Ya Küçük KadinLar Benim En Sevdigim Dizi Emegine SagLik çok te$ekkürLer aLi^m de varmi$
Hayir Bence aLi dizinin en Yaki$ikLisi en karizmatigi gözüne bitiorum aLinin off :U :D zevkLer tartisiLmaz tatLim**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Ay Canim Ya Küçük KadinLar Benim En Sevdigim Dizi Emegine SagLik çok te$ekkürLer aLi^m de varmi$
rica cnm alide yakışıklı ama birkan daha karizma
Mavi_Kiyamet demiş ki:Hayir Bence aLi dizinin en Yaki$ikLisi en karizmatigi gözüne bitiorum aLinin off :U :D zevkLer tartisiLmaz tatLim**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Ay Canim Ya Küçük KadinLar Benim En Sevdigim Dizi Emegine SagLik çok te$ekkürLer aLi^m de varmi$
cnx iLk ba$ta göz gerisi beLLi zati boy pos baki$Lari :D**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Hayir Bence aLi dizinin en Yaki$ikLisi en karizmatigi gözüne bitiorum aLinin off :U :D zevkLer tartisiLmaz tatLim**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Ay Canim Ya Küçük KadinLar Benim En Sevdigim Dizi Emegine SagLik çok te$ekkürLer aLi^m de varmi$
alinin bi tek gözler zaten birkan baştan full karizma neyse dogu diyon tatlım zevk meselesi tartışmaya degmez
Mavi_Kiyamet demiş ki:cnx iLk ba$ta göz gerisi beLLi zati boy pos baki$Lari :D**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Hayir Bence aLi dizinin en Yaki$ikLisi en karizmatigi gözüne bitiorum aLinin off :U :D zevkLer tartisiLmaz tatLim**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Ay Canim Ya Küçük KadinLar Benim En Sevdigim Dizi Emegine SagLik çok te$ekkürLer aLi^m de varmi$
alinin bi tek gözler zaten birkan baştan full karizma neyse dogu diyon tatlım zevk meselesi tartışmaya degmez
Nihayet anLadin be kuzu**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:cnx iLk ba$ta göz gerisi beLLi zati boy pos baki$Lari :D**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Hayir Bence aLi dizinin en Yaki$ikLisi en karizmatigi gözüne bitiorum aLinin off :U :D zevkLer tartisiLmaz tatLim**ŞeXmA** demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Ay Canim Ya Küçük KadinLar Benim En Sevdigim Dizi Emegine SagLik çok te$ekkürLer aLi^m de varmi$
anladım cnx sen fazlasıyla hastasısın galiba ben susuyim
canimyk demiş ki:cok guzeller cnmm paylasim icin sagol
Similar topics