'Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!' Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

'Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!' Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

'Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!'

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1'Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!' Empty ''Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!'' Perş. 21 Mayıs 2009 - 22:35

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Toz Pembe" İsimli Yeni Bir Single Albümü Çıkaran Demet Akalın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Konserlerinden Daha Çok Para Kazanmak İçin Organizatörleri Aradan Çıkarma Kararı Aldı.

"TOZ PEMBE" İSİMLİ YENİ BİR SİNGLE ALBÜMÜ ÇIKARAN DEMET AKALIN[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] KONSERLERİNDEN DAHA ÇOK PARA KAZANMAK İÇİN ORGANİZATÖRLERİ ARADAN ÇIKARMA KARARI ALDI. Son olarak Bursa'da 3 bin 700 kişilik bir konser veren Akalın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Bursa konserini ben organize ettim. Kapıya ben girdim ve rekor kırdık. O yüzden bütün paralar bana kaldı. Bundan sonra artık böyle... Kendi konserlerimi kendim düzenleyeceğim. Biz yaz sezonunu açtık. Konserler devam edecek" dedi. Yaz boyunca Bodrum Çeşme ve Antalya'da bol bol konser vereceğini belirten Akalın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeni albümünü ise Şeker Bayramı'nda çıkarmayı hedefliyor.

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

para göz işte bunlar..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] haber için teşekkürler..

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

musti_61 demiş ki:para göz işte bunlar..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] haber için teşekkürler..
evett evett
hihi hihi

http://www.melankolikdamlalar.tk

4'Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!' Empty Geri: 'Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!' Cuma 22 Mayıs 2009 - 15:43

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

zaten nerde ne ucuz var ona koşuolar

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

5'Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!' Empty Geri: 'Artık Bütün Paralar Bana Kalacak!' Cuma 22 Mayıs 2009 - 22:26

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bu Konuyu açmak Benim için 1 Zevkti ddd:D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]