Sahneye Yumurta Attılar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sahneye Yumurta Attılar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sahneye Yumurta Attılar

+12
AŞKIMYK
canimyk
edayk
şeymayk_61
CANIMMMMM58
mutsuz yk
merym
betül yurtseven
HaLiL yK
miremyk
ismail_yk_manyağı
sivaslı_yaren
16 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sahneye Yumurta Attılar Empty Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 14:42

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Şarkıcı İsmail YK, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde konser verdi.

Sosyal Destek
Programı (SODES) kapsamında uygulamaya konulan 'Bizim Dershane
Projesi'ne devam eden öğrenciler ile gençlere yönelik şölen düzenlendi.

Hasan Çelebi Şehirlerarası Otogarı'nda gerçekleştirilen etkinlikte,
Ordu Belediyesi ekibinin kolbastı oyununun ardından sahne alan İsmail
YK, şarkılarını seslendirdi. Konserde şarkıcıya ulaşmaya çalışanlar
zaman zaman izdihama neden oldu.

İsmail YK'ya yumurta attılar
Bu
arada, şarkıcının konseri devam ederken kalabalığın arka kısmından
sahneye yumurta atıldı. Sahnedeki ışıklara isabet eden yumurta atma
işlemi ikinci kez tekrarlanınca şarkıcı konserini erken bitirdi.

En son sivaslı_yaren tarafından Ptsi 18 Mayıs 2009 - 17:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 15:18

ismail_yk_manyağı

ismail_yk_manyağı
İyİ YK'Cı

bu ne terbiyesizlik böle yaa:@

3Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 15:42

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya sinir oldum eyer sevmiyorsan ne isin orda var ahlqksizlar ismailime nasil yumurta atrlar ya oteki ykcilar nasil dovmediler onlari sasiyorum yani ben orda olsaydim gorurduler onlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyk.com

4Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 16:10

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bencede arkadaşlar çok ayıp etmişler yapanlar
okadar urfalı seveni gelmiş ismailin onların keyfini vede ismailin
keyfini
bozmaya hakları yoktu sen sevmiorsun orda bir sürü seveni var kardeşim
saygı göstermen lazımdı ama sen saygı göstermek yerine seviyeni
küçültmeyi tercih etmisin yazık ya ismail belkide onların yüzünden bi
daha
urfaya gitmez ismaile uzanan o elleriniz kırılsın işallah sevmiorsan ne
işin vardı orda defolup gitseydin güvenliklerin yerinde olsam
patlatırdım iki tokat

5Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 16:22

HaLiL yK

HaLiL yK
BanLı Üye
BanLı Üye

arkdaşlar konser bunun yüzünden erken bitmedi yalan bu ben ordaydım harun abi yanımda konustu dedi vaktimiz o kadardı bitti die alakssı yok ded biz yk yı zor indirdik asagı diye.. lütfen kötülemeyelim

6Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 16:31

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yokbe halil artadaşım kötülermiyiz hic biz urfalılara bişey demioruz yapanlara dioruz ya iste türk magazini ya illa bişeyleri abartcaklar ya merak etme sen bi kisinin hatasını herkese yükleşemeyiz biz koskoca 20 bin kişi gelmişbuda ismailin ne kadar cok sevildini gösterio urfada

7Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 18:49

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Nasıl bi kişiliğe sahip insanlar bunlar...
Nasıl atarlar İsmailime, Ne istiyorlarmış niye atıyorlar!! ne cürretle!!!

8Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 18:55

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ne napmışlar bnm ismailime yha terbiyesiz ahlaksızlarr

ismailim bidaha müzik anlayışı olmayan yerlerde konser werme yha

9Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 19:11

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

saygısızlık ya başka bişey degil eger böyle bişey varsa tabiii...

10Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 19:14

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

tövbe
delilerin hayranligida bir baska oluyormus
allah akil fikir versin

11Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 19:27

HaLiL yK

HaLiL yK
BanLı Üye
BanLı Üye

Bu konu silinebilir mi rica etsem gerçeği yazıldı zati

12Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 20:41

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

terbiyesizler yani nedir bu madem beğenmiyosun ne terbiyesizlik yapıyosun kimbilir iso ne kadar üzülmüştür aglama

13Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Ptsi 18 Mayıs 2009 - 21:29

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

arkadaşlar yalan haber oldugu ortaya çıktı sonradan modlarımızdan rica etsem silebilirlemi bu haberi ben silmesini beceremedim çok beceriksizim ya haaaaa

14Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Salı 19 Mayıs 2009 - 5:11

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

resmen ter-bi-ye-siz-lik!!!!

http://www.ismailykfanboard.net

15Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Salı 19 Mayıs 2009 - 6:00

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ISMAILE OLMADIGI CIKMIS ISTE MEYDANA!
VALLAH KONSERLERDE NORMALDIR
KARPUZ BILE ATILIR AMA SANATCILARA DEGIL
BIRBIRINI ITEKLIYEN INSANLAR BIR BIRINE ATABILIR!
BEN COCUGUN BIRINE AZ KALDI BIR TOKAT ATACAKTIM KONSERDE!

16Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Perş. 21 Mayıs 2009 - 18:51

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

betül yurtseven demiş ki:Nasıl bi kişiliğe sahip insanlar bunlar...
Nasıl atarlar İsmailime, Ne istiyorlarmış niye atıyorlar!! ne cürretle!!!
evet
yaa
niyee maa niyee kiskancliktan artik sasirdilar yaa bu ne terbiyesizlik yaa

http://www.ismailykfanboard.net

17Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Perş. 21 Mayıs 2009 - 18:57

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

yaa valla haberi okuyunca sinir oldummmmmmmm

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

18Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Cuma 22 Mayıs 2009 - 8:35

mdemir

BanLı Üye
BanLı Üye

ya sevmiyorsan ne isin var orda.

19Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Cuma 22 Mayıs 2009 - 8:43

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

HaLiL yK demiş ki:arkdaşlar konser bunun yüzünden erken bitmedi yalan bu ben ordaydım harun abi yanımda konustu dedi vaktimiz o kadardı bitti die alakssı yok ded biz yk yı zor indirdik asagı diye.. lütfen kötülemeyelim
urfa da böyle bir olay oldu diye urfalılar kötü diyemeyiz ben çok severim doğuyu yöresini...rizenin de iyisi kötüsü vardır yaşanan olaylar ne o şehre nede orda yaayan tüm insanlara yıkılabilir...bu tür olaylar her yerde oluyor şehir önemli değil...böyle bir olay yaşandıysa bile bi kaç kendini bilmez kiş yüzünden olmuştur bunu urfaya ve o insanlara mal edemeyiz ben kendi adıma etmiyorum zaten merak etme..bu haberi ben açmıştım ama silmişlerdiiii.....her yerin iyiisi kötüsü vardır ben rizede bu tür olaylarda gördüm sahneye bişey atmasalar bile kavga çıkmıştı yaniiii....=))

http://www.melankolikdamlalar.tk

20Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Cuma 22 Mayıs 2009 - 9:18

3.5.1.lik

3.5.1.lik
Yeni Yk'Cı

yha bende görünce şok oldum ama fatih aksoylu dediş ki ön dekiler fazla tabelalara falan çıkmış arkadakilerde ismaili göremeyice öndekilere taş ve yumurta fırlatmışlar ama arkadaşlar unutmayın ki hiç kimse ismaile veya başka bir sanatçı olsun ünlü olsun asla saldırıda bulunmaz bulunuyosa ya para almıştır yada birileri vardır arkasında ismaili bazıları hiç çekemiyort olduğunu asla unutmayın

21Sahneye Yumurta Attılar Empty Geri: Sahneye Yumurta Attılar Perş. 4 Haz. 2009 - 12:48

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

ona yumurta atan eller kırılsın

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Yumurta