Ahmet Kaya İçin Vurmuş Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ahmet Kaya İçin Vurmuş Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ahmet Kaya İçin Vurmuş

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Ahmet Kaya İçin Vurmuş Cuma 15 Mayıs 2009 - 5:52

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Geçtiğimiz Hafta Kral Tv Video Müzik Ödülleri Töreni Sırasında Ünlü Popçu Serdar Ortaç'a Tokat Attığı İddia Edilen ve O Gün Bu Gündür Kayıplara Karışan Cafer Arat'a Mega Magazin Programı Ulaşmayı Başardı....
GEÇTİĞİMİZ HAFTA KRAL TV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ TÖRENİ SIRASINDA ÜNLÜ POPÇU Serdar Ortaç'A Tokat ATTIĞI İDDİA EDİLEN VE O GÜN BU GÜNDÜR KAYIPLARA KARIŞAN CAFER ARAT'A MEGA MAGAZİN PROGRAMI ULAŞMAYI BAŞARDI....
Cafer Arat, yaşanan olayın genel bir birikimin sonucunda meydana gelen bir patlama olduğunu, yıllar önce Ahmet Kaya olayında Ahmet Kaya'ya çatal atılan masada Serdar Ortaç'ın da
'Milliyetçilik Serdar'a mı kalmış' diyen Cafer Arat ayrıca, 'Askerden kaçmak için binbir takla attı, milliyetçi olsaydı askerden kaçmazdı' diyerek, sözlerini sürdürdü. Cafer Arat olayı anlatırken olayın tuvalette değil koridorda yaşandığını belirtti ve; "Koridorda Serdar'ı görünce ani bir refleksle yumruk attım, O da duvarın dibine çöktü kaldı, hiçbir şey yapmadı' şeklinde konuştu.
Arat ayrıca Serdar Ortaç'ın tuvalette kavga vardı onu ayırdım şeklindeki açıklamalarının doğru olmadığını olayın tuvalette değil koridorda geliştiğini söyledi ve 'Serdar hayatında kaç kere kavgaya girmiş, kavga ayırmış' diyerek, ünlü popçuya gönderme yaptı

http://www.melankolikdamlalar.tk

2Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Geri: Ahmet Kaya İçin Vurmuş Cuma 22 Mayıs 2009 - 15:48

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

haber için saol

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

3Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Geri: Ahmet Kaya İçin Vurmuş Cuma 22 Mayıs 2009 - 17:40

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

iyi yapmi$ eLLeri dert görmesin hihi ddd

4Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Geri: Ahmet Kaya İçin Vurmuş Cuma 22 Mayıs 2009 - 17:53

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:iyi yapmi$ eLLeri dert görmesin hihi ddd
neden zeynom öyle diyosun Dağınık dayak atmak iyi bişey değil hem ahmet kayay ne yaptı ki onu sebep olarak gösteriyor

5Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Geri: Ahmet Kaya İçin Vurmuş Cuma 22 Mayıs 2009 - 18:09

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ykcı_rizeli demiş ki:
neden zeynom öyle diyosun Dağınık dayak atmak iyi bişey değil hem ahmet kayay ne yaptı ki onu sebep olarak gösteriyor
dayak atmak ii degiL biLiom ahmet kayaya ne yaptigini biLen biLior en ba$tada Serdar Ortaç DeniLen Ki$i Sevmiorum Hem Serdar Ortaçi...

6Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Geri: Ahmet Kaya İçin Vurmuş Cuma 22 Mayıs 2009 - 18:41

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
dayak atmak ii degiL biLiom ahmet kayaya ne yaptigini biLen biLior en ba$tada Serdar Ortaç DeniLen Ki$i Sevmiorum Hem Serdar Ortaçi...
serdar ortaç ahmet kayaya bişey yapmadı ki sadece bu vatan bölünemez atatürkün emaneti falan dedii..bende serdar ortaçı sevmem pek ama doğruyu konuşmak lazım ben adaletli konuşmaktan yanayım.. ben bildiğim kadarıyla ahmet kayay bunu demiş daha bişey söylemiş mi bilmiyorum cnm =))

7Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Geri: Ahmet Kaya İçin Vurmuş Cuma 22 Mayıs 2009 - 20:14

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ykcı_rizeli demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
serdar ortaç ahmet kayaya bişey yapmadı ki sadece bu vatan bölünemez atatürkün emaneti falan dedii..bende serdar ortaçı sevmem pek ama doğruyu konuşmak lazım ben adaletli konuşmaktan yanayım.. ben bildiğim kadarıyla ahmet kayay bunu demiş daha bişey söylemiş mi bilmiyorum cnm =))
bende biLdikLerime duydukLarima göre konu$uyorum böyLe çataL firLatti serdar ortaç !

8Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Geri: Ahmet Kaya İçin Vurmuş Paz 24 Mayıs 2009 - 12:54

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
bende biLdikLerime duydukLarima göre konu$uyorum böyLe çataL firLatti serdar ortaç !
öyle bişey olsa tv de görürdük ama ne söylediğini gösterdiler tv de

9Ahmet Kaya İçin Vurmuş Empty Geri: Ahmet Kaya İçin Vurmuş C.tesi 30 Mayıs 2009 - 18:46

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
Eft zeynom doqru sooluosun ahmet kayaya ne yaptiqini bilen bilioo...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]