Orhan Gencebay Bestesi.... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Orhan Gencebay Bestesi.... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Orhan Gencebay Bestesi....

+22
eda 34
AŞKIMYK
seyma-f
SoundTracK
[- Melankolik -]
Yârim
( sivaslı_yarim )
ismail yk hayranı
betül yurtseven
canimyk
cadı_kız
kevser_YK
musti_61
merym
şeymayk_61
//Ayşegül
miremyk
mutsuz yk
**MELODİ YK**
sivaslı_yaren
HİLAL_YK52
ercan90
26 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 7 Mayıs 2009 - 14:16

ercan90

ercan90
Yeni Yk'Cı

slm sevgili ISMAIL YK bir aciklama yapti, konu acildi ama kimse fazla dikkat etmedi heralde
hani yillardir zirvede haberinde
ISMAIL YK yeni albümde bir orhan gencebay bestesine yer verecegini aciklamiss..
cok merak ediyormmm

2Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 7 Mayıs 2009 - 15:03

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ciddi ? sen nerden duydun?

3Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 7 Mayıs 2009 - 15:11

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

star gazetesinde magazın bölümünde serdar ortacla ilgili bi haber önce ödül sonra dayak diye ayrıca ohaberde kral ödülerindende bahsedio ismailde var orda yazıo hilalcım

4Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 7 Mayıs 2009 - 16:14

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

işallah okur zaten canuuuuuuuuumun ağzına herşey yakışır

5Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 7 Mayıs 2009 - 16:27

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

yakısıraskıma orhan babadan bir parça..

6Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 7 Mayıs 2009 - 17:57

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewewt ya bende sabirsizlikla bekliyorum

http://www.ismailyk.com

7Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 7 Mayıs 2009 - 18:26

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

acaba orhan gencebayın eski şarkılarından birini mi söylicek yoksa yeni bir orhan baba bestesi mi olcak? eminim güzel bişey olucaktır çok merak ediyorm

8Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 7 Mayıs 2009 - 21:00

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

gerçektenmi süper habe tşkler manyak okur iso sabırsızlıkla bekliyorum

9Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Ptsi 11 Mayıs 2009 - 16:56

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

BAK ŞİMDİ ÇOK MERAK ETTİM YHA SÜPER OLUCAK O KESİNN

10Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Ptsi 11 Mayıs 2009 - 18:59

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hmm güzelmiş..

11Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Ptsi 11 Mayıs 2009 - 21:42

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

geçtiğimiz senedeki kral ödüllerinde İSOnun orhan babadan hor görme şarkısını nasıl söylediğini görmüştük süper olacağına eminim İSOmuza yakışır sabırsızlıkla beklicem

12Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Salı 12 Mayıs 2009 - 13:01

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TeşKürLer

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

13Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Salı 12 Mayıs 2009 - 13:54

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

miremyk demiş ki:ewewt ya bende sabirsizlikla bekliyorum
bendeeeeeee

http://www.ismailykfanboard.net

14Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Cuma 15 Mayıs 2009 - 14:43

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Yakışııır İsmailimeee...

15Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Paz 17 Mayıs 2009 - 12:52

ismail yk hayranı

ismail yk hayranı
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

eğer gerçek bir haberse çok sevindim tşkler

16Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Perş. 4 Haz. 2009 - 12:52

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

OKUSUN YTAKISIR HOR GORME OKUSA KESKE

17Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Paz 7 Haz. 2009 - 18:54

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

ismail yk, yine beste sıkıntısı çekiyor galiba..
bas gaza albümünde de, gereksiz düğünün varmış şarkısını okumuştu.. vallaha bence kötü haber bu..
beste sıkıntısı çektiği zaman, albümüne gereksiz şarkılar koyuyor.

18Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Paz 7 Haz. 2009 - 19:04

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Yârim demiş ki:ismail yk, yine beste sıkıntısı çekiyor galiba..
bas gaza albümünde de, gereksiz düğünün varmış şarkısını okumuştu.. vallaha bence kötü haber bu..
pfff pfff pfff ;) ;) birinden beste alıyor demek beste sıkıntısı çekiyor demek değil

http://www.melankolikdamlalar.tk

19Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Paz 7 Haz. 2009 - 20:12

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Yârim demiş ki:ismail yk, yine beste sıkıntısı çekiyor galiba..

Ne Alaka İsmail Yk Nın Yapılmış Bir Sürü Bestesi Var İçlerinden Seçip Koyuyo Hepsini
Diğerleri Üzerinde Çalışarak Bi Sonraki Albümüne Hazırlıyo Şarkıları .İsmail Yk Hayranlarına En Güzel Şarkı Ve Müzikleri Verebilmek için Bunu Unutma İsmail Yk Orhan Gencebaydan Beste Aldığına Göre Bi Düşündüğü Vardır . Boş Yere Almaz Bunu Unutma Sakın ;)

20Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Cuma 12 Haz. 2009 - 16:14

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

merak ettim şimdi yaa....

21Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Cuma 12 Haz. 2009 - 16:38

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

AYY MERAK ETTİM ALBÜM HEMEN ÇIKSA KEŞKE

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

22Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Ptsi 15 Haz. 2009 - 10:51

eda 34

eda 34
Yeni Yk'Cı

bende cok merak etim ya

23Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Ptsi 15 Haz. 2009 - 10:53

seher_ykk

seher_ykk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bende çok merak ettim bencede en güzel besteleri yapabilmek için çok uğraşıyo

24Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Salı 23 Haz. 2009 - 15:00

fener58

fener58
BanLı Üye
BanLı Üye

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

25Orhan Gencebay Bestesi.... Empty Geri: Orhan Gencebay Bestesi.... Salı 23 Haz. 2009 - 15:07

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Süper Olur Bence. Onun gib birisinin süper şarkısını ismailden duymak... off süper

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-