Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mavi Şekerde Bas Gaza ve...

+24
ismail yk hayranı
NazanYK
--KüBrA YK--
( sivaslı_yarim )
fatoş
canimyk
musti_61
ceren yk
sivasli-kiz58
merym
mihriban kılıç
ela
şeymayk_61
mutsuz yk
zeynep1212
zeynosh-yk
ismail_yk_manyağı
cadı_kız
miremyk
**MELODİ YK**
sivaslı_yaren
rukennnnn
sibel-1990
seviyorum_gulum
28 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 12:35

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

bugün mavi şekerde yusuf güney uzaktan kumandalı oyuncak arbayla bişeyler yapıyodu arka planda da bas gaza nın tamamı çaldı o sıralarda ece erken bu arada ödül töreninde ismail yk nın açıklaması hakkında konuş.. konuşmayalım dedi yusuf güneyde evet bişey söylemeyelim dedi..

2Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 12:37

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet ben de izledim

3Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 12:42

rukennnnn

rukennnnn
İyİ YK'Cı

eveht acaba ne dicekti ki:? allah bilir nese yha boşverin bizim yk 1 numara

http://www.ismailykfanboard.net

4Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 12:45

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

hangi açıklaması hakkında konuşucakmış ne konuşcakmış anlamadım illa her programda isonun adı gecicek yanı sinirler

5Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 12:53

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aman şimdi bu yusuf güneymidir n haltsa yılın şarkısını aldı ya güya hava atacak

SENİN HAVAN BİZE SÖKMEZ... ÇÜNKÜ BİZ ÖLÜMÜNE YKCIYIZ

6Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 12:56

rukennnnn

rukennnnn
İyİ YK'Cı

aynen öle valla boşvern biz varıs isonn ayağı yere gelmez:: hıhhh

7Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 13:28

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewewt ya bende izledim ve dikkatimi cekti simdi bu sekar mi ne yerim o nun sekerini ne demek istedi yaaa alah alla sinirli

http://www.ismailyk.com

8Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 13:33

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

SaGoLL

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

9Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 14:00

ismail_yk_manyağı

ismail_yk_manyağı
İyİ YK'Cı

yaa ismailden ne istiolar anlamıom yaaa:(

10Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 15:03

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

evet bende izledim benim de dikkatimi cekti

11Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 16:39

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

nasıl yanine demek istemiş anlamadım yusuf güneyde çok havalı inn biraz mütevazi olur sinir yaa

12Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 17:40

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

sallayın cnm.

13Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 21:04

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya bu kadınada günden güne sinir olmaya başladım nedir zoru anlamadım ne alıp veeremediği var kendi isonun arkasından konuşmuş günahını almış ondan sonra da yusuf güneyedemi laf veriyo ohh ne güzel demiş konuşmayalım diye sinir kadınnn sinirli

14Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 7 Mayıs 2009 - 21:30

ela

ela
Yeni Yk'Cı

ece erkeni zaten hiç sevmiyorum ne istiyorsa ismail den özürlü okadar mal kisunuculuktan bile anlamıyor bide sunucu yapıyorlar şunu:@

15Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Cuma 8 Mayıs 2009 - 4:02

mihriban kılıç

mihriban kılıç
Süper YK'Cı

evet ya ben de izledim dedim belki ödül törenini gösterirlerken ismaili görürüm hani yusuf güneyin yanında oturuyodu ya ama göstemediler aglama eceyi de severdim ama biraz kıl oldum sinirli

16Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Paz 10 Mayıs 2009 - 12:09

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet ya sinir oldum her kkim o programa gelse mutlaka ya bi benzetme yapılıoo yada bişiler konuşular ykmla ilgili ne sinir bişi yha bi görsm o kadını warya çok pis dalacamm

17Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Paz 10 Mayıs 2009 - 12:50

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Bnde izledim...bnmde dikkatimi cekti

18Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Ptsi 11 Mayıs 2009 - 13:57

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben izlemedim

19Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Ptsi 11 Mayıs 2009 - 19:04

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ela demiş ki:ece erkeni zaten hiç sevmiyorum ne istiyorsa ismail den özürlü okadar mal kisunuculuktan bile anlamıyor bide sunucu yapıyorlar şunu:@

aynen..ne anlıyorsa, başarıyı çekemiyorlar... sinirli

20Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Salı 12 Mayıs 2009 - 14:08

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

miremyk demiş ki:ewewt ya bende izledim ve dikkatimi cekti simdi bu sekar mi ne yerim o nun sekerini ne demek istedi yaaa alah alla sinirli
ben izlemedim yaa oyler mi dediler bak sen onlara ya ne lucak kskaniyolarr iste ismailimi ya niye bukadar cok goruyolar anlamiyorum yaa offff sinirli sinirli sinirli

21Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Salı 12 Mayıs 2009 - 18:51

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

ben bu karıyı bir gün öldürücem ama ne zaman

22Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Çarş. 13 Mayıs 2009 - 6:47

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

ece erken tam bı zehırlı cıcek arkadaslar bence YK programına cıkmadıya hıc anca laf sokuyo .kendı olmayınca ismıyle dıkkat cekmeye calısıyo

23Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Çarş. 13 Mayıs 2009 - 9:40

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yusuf denen çocuk zaten sonradan görme ona noluyo ya adam olsun
kendisini bişey zannediyo dünkü çocuk o daha

24Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 14 Mayıs 2009 - 7:13

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ismail tabi çıkmaz onun programına baksana demedini bırakmıo isoya programa gelince yalakalık yapıp gelmeyince taş atan tiplerden bu kadın beş para etmez ismail cağırıldığı heryere gider senin programına gelmiyosa sende bi sorun var demektir ece hanım sorunlu insanların programına gitmioruz biz mgd ödüllerinide alamadın aday oldun dalda esra erol aldı cok sevindim ismailde ödül aldı ama sen avcunu yaladın elin boş döndün ismaille uğrasırsan böle olur işte içimin yağları eridi valla çatla sen anca catla ezik ece nanik kop

25Mavi Şekerde Bas Gaza  ve... Empty Geri: Mavi Şekerde Bas Gaza ve... Perş. 14 Mayıs 2009 - 12:01

NazanYK

NazanYK
Süper YK'Cı

tesekkürler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-

» Mavi Gece