En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece

+14
betül yurtseven
canimyk
yk'cı fıstık
musti_61
şUlee
( sivaslı_yarim )
HİLAL_YK52
şeymayk_61
mutsuz yk
Beray_İsmail_YK
miremyk
dilekyk
RIDVAN-YK58
sivaslı_yaren
18 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 7:13

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

En Kralı'ndan ruhsuz bir gece

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kral TV Müzik Ödülleri gecesi, umduğumun aksine renksiz ve ruhsuz bir törene dönüştü. İnsanların gözlerinde "bitse de gitsek" bakışları yakaladım. Bunda Doğuş Grubu'nun gündem karşısındaki talihsizliğinin de etkisi vardı. Güzellik Yarışması'nın yapılacağı gün 10 şehit verilmişti. Kral Müzik Ödülleri gecesinde bu kez Mardin'de yaşamını yitiren 44 vatandaşımızın acısı yüreklere çörekleniverdi. Beni tatmin eden tek konu ise, iki süzgeçli ve SMS katılımlı oylamanın yüzde 90 oranında "isabetli seçimlere" zemin hazırlamış olmasıydı. Bu kadar önemli ve prestijli bir müzik gecesinde ödül alan sanatçıların sahnede "play back" şarkı söylemeleri tuhaftı. Ödülleri, duayenlerin yerine sunucuların vermesi de geceyi sıradanlaştıran unsurların başında geliyordu. Doğuş'çular İsmail YK'yı müzik yelpazesinin neresine koyacaklarını bilememişlerdi. Sonunda onu Ebru Gündeş ile beraber "Fantezi-Arabesk" kategorisinde yarıştırınca, tuhaflık ikiye katlandı. İsmail ödüllerini aldığında alkış bir yana, salondan uğultular yükseldi. Zira "Bas Gaza" yılın en fazla ilgi gören ama en çok eleştirilen şarkısı olmuştu. İsmail de elinde ödülüyle sahnede boynunu büküp, "Hiç olmazsa bir alkışı benden esirgemeyin" dedi. Bu arada Rafet El Roman'ın prodüktörü Hüseyin Emre, sahneye genç sanatçısı Yusuf Güney'i çağırıp, kendi aldığı ödülü ona verince hiç de şık olmayan bir görüntü ortaya çıktı. Yusuf Güney çok yetenekli ve çok sevimli bir genç. Ama ayaküstü aldığı bu "Yılın Çırağı" ödülü onu onurlandırmak yerine biraz utandırdı. Teşekkür konuşmaları arasında, Mor ve Ötesi'nin gündeme gönderme yaparak söylediği "Yaşamanın ölmekten daha güzel olduğuna artık inanmamız lâzım" sözlerini beğendim. Yarışmayı Asuman Krause ile beraber sunan Behzat Uygur'un mesaj yüklü jestine ise uzun uzun alkış tuttum. Behzat, bazı sanatçıların ödül almaya gelmemesine vurgu yapmak için Yılın Yeni Yeteneği ödülünü alan Murat Dalkılıç'a şöyle seslendi: "Bak seni burada uzun uzun konuşturuyorum. İçinden geleni söyle. Çünkü bu senin ilk ödül heyecanın. Ama bana bir söz vermeni istiyorum. İleride daha büyük bir şöhret olup, bu ödüllere layık görüldüğünde şehir dışında olup, gelmemezlik etmeyeceksin..." Bu arada gecenin tatsız bir saldırı olayıyla noktalanması da talihsizlikti. Bir saldırgan, Serdar Ortaç'ı tuvalette yumruklayınca törenin tadı iyice kaçtı. Sanatçıların, ödül törenlerine yanlarında korumalarıyla girip, çıkmaları çok eleştiri alırdı. Bu son olaydan iki sonuç çıktı. 1- Tuvalete birlikte giremiyorsanız, tören gecelerine koruma getirmeyiniz. 2- Ünlü ya da ünsüz, bu ülkenin insanlarını ne şık davet salonlarında ne de köy evlerinde koruyabiliyoruz... Sevgili Serdar kardeşime büyük geçmiş olsun... Mardin'de yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır...
yazan: yüksel aytuğ sabah gazetesi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son sivaslı_yaren tarafından Perş. 7 Mayıs 2009 - 7:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 7:28

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Başlıklara Dikkat...

http://www.ismailykfanboard.net

3En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 7:39

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Hiç olmazsa bir alkışı benden esirgemeyin

DOĞRUMU BU???????

http://olumuneykci.blogcu.com

4En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:11

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ne var yani alkış istemişse ismnail ödülü alıca dahada heycanlandı vede mutlu oldu heyecanını yenmek için alkış istemiştir iso alkışı fazlasıyla hakedio çatladınız hepiniz zaten ödülü alırken ismail

5En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:13

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya ne var ki alkis isterse yani ismailim istemeden alkis onlar alkislamaliydilar bence onlar alkislmadiler ve isom o zmn istedi cok mutluyum dedi ve bir alkis alaytim dedi artik o da goruyo yani nasil kiskanildi dimi ama ya hmmmm sinirli

http://www.ismailyk.com

6En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:22

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

miremyk demiş ki:ya ne var ki alkis isterse yani ismailim istemeden alkis onlar alkislamaliydilar bence onlar alkislmadiler ve isom o zmn istedi cok mutluyum dedi ve bir alkis alaytim dedi artik o da goruyo yani nasil kiskanildi dimi ama ya hmmmm sinirli
katılıorum mirencim alt tarafı bi alkış istedi güzellikle demet akalın gibi diyarbakırdanmı geldiniz nie alkışlamıosunuz demedi adam ne yapsa batıo ya bu gerilere

7En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:24

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

KıskançLıktan aLkışLamadıLar

http://www.ismailyktv.ile.biz

8En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 17:46

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ismail 1 numara gerisi yalan onlar kendilerine baksınlar..kendilerine gülsünler...

9En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Perş. 7 Mayıs 2009 - 21:01

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ne var şimdi isonun alkış istemesinde çok güzel yaptıda istedi ohhh 4 ödül aldı ya çekemediler saldırın bakalım nereye kadar

10En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Cuma 8 Mayıs 2009 - 5:58

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bencede ne var alkış istemesinde hem ismail her ödül töreninde alkış istiyoki ee yk cı olmadıkları için nerden bilcekler adamı sinir ediyolar ya

11En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Cuma 8 Mayıs 2009 - 6:45

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

ah ahçekemıyolar arkadaşlar. sahneye yk dan başka yakışan varmıydı ALLAH aşkına işte kıskanç insanlar 4 ödül alması nasıl zoruna gıttı bazılarının tabı daha fazlasını hakkedıyordu ama neyse

12En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece C.tesi 9 Mayıs 2009 - 21:56

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

miremyk demiş ki:ya ne var ki alkis isterse yani ismailim istemeden alkis onlar alkislamaliydilar bence onlar alkislmadiler ve isom o zmn istedi cok mutluyum dedi ve bir alkis alaytim dedi artik o da goruyo yani nasil kiskanildi dimi ama ya hmmmm sinirli

aynen katılıyorum canım mükemmel yorumlamıssın kudurdum resmen ya neden alkışlamadılar ne istiyolar anlayamıyorum şu ismailimizden allah allah ee tabi herkes onun gibi başarılı olamıyo dimi aaahhh nasıl unuttumm ;) GülümsemeGülümseme

13En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Ptsi 11 Mayıs 2009 - 11:18

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Doğuş'çular İsmail YK'yı müzik yelpazesinin neresine koyacaklarını bilememişlerdi. Sonunda onu Ebru Gündeş ile beraber "Fantezi-Arabesk" kategorisinde yarıştırınca, tuhaflık ikiye katlandı. İsmail ödüllerini aldığında alkış bir yana, salondan uğultular yükseldi. Zira "Bas Gaza" yılın en fazla ilgi gören ama en çok eleştirilen şarkısı olmuştu. İsmail de elinde ödülüyle sahnede boynunu büküp, "Hiç olmazsa bir alkışı benden esirgemeyin" dedi Nee
bu ne yaa ALLAHIM YRABBİM ödül aldık işte budur alkışlayacaklarına alkış istemişde ne olmuş iyikide istedi ohh çekemeyenler çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

14En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Ptsi 11 Mayıs 2009 - 19:08

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sivaslı_yaren demiş ki:ne var yani alkış istemişse ismnail ödülü alıca dahada heycanlandı vede mutlu oldu heyecanını yenmek için alkış istemiştir iso alkışı fazlasıyla hakedio çatladınız hepiniz zaten ödülü alırken ismail

alkışı haketiyo zaten herkesin yüzü mahkeme duvarı gibi İSO çıktıda insanın yüzü gülüyo... party

15En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Ptsi 11 Mayıs 2009 - 19:33

yk'cı fıstık

yk'cı fıstık
Süper YK'Cı

bişi dicemm bu açıklama nerden alıntı arkadaşlar _?

16En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Salı 12 Mayıs 2009 - 14:00

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

şUlee demiş ki:

aynen katılıyorum canım mükemmel yorumlamıssın kudurdum resmen ya neden alkışlamadılar ne istiyolar anlayamıyorum şu ismailimizden allah allah ee tabi herkes onun gibi başarılı olamıyo dimi aaahhh nasıl unuttumm ;) GülümsemeGülümseme
aynen yanii ismailimizi cok kiskaiyolarr yani bu cok belli oluyoo

17En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Cuma 15 Mayıs 2009 - 14:45

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Kıskanç insanlar işte, ruhsuz,duygusuzlar...

18En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Cuma 22 Mayıs 2009 - 12:43

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ett ya nolmuş bi alkış istediyse hem alkışlanmayıda seviyo ismailim onlalr demedem isomda alkışlı ya onları o her zamn alkışlancak bi adamm

19En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Cuma 22 Mayıs 2009 - 13:04

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

dilekyk demiş ki:Hiç olmazsa bir alkışı benden esirgemeyin

DOĞRUMU BU???????
cok mutluyum bu mutlulugu bana hör görmeyin bir alkis lütfen dedi canimmmmmmmm hemsom
SAGIR DUYMAZSA UYDURURMUS!
ULA CATLIYORLAR ISTE!
OH DÖRT TANE BIRDEN ALDIYA
YAGLARIM ERIDI!
TÜM SANATCILARI DÖRDE KATLAYAN DÖRT ÖDÜL ALIR ALKISTA ALIR! tamam alkıs

20En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Cuma 22 Mayıs 2009 - 15:21

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çekemeyen ANTEN taksın!!!

21En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece Empty Geri: En Kralı'ndan Ruhsuz Bir Gece C.tesi 23 Mayıs 2009 - 9:53

seher_ykk

seher_ykk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yani 1 alkış istemiş ne var ki bunda

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» O Gece
» Bu Gece