Arkadaşlar birşey soracağım? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Arkadaşlar birşey soracağım? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Arkadaşlar birşey soracağım?

+20
merym
ceren yk
şeymayk_61
mutsuz yk
burak-yk
ebrum&ykm
zeynep1212
Nursemin&İsmail2
Rojda_Yk_35
HANIM SU YK
seviyorum_gulum
HİLAL_YK52
sivaslı_yaren
uslanmaz90
Delü YK'cı
şUlee
miremyk
Şeyd@ YK
**MELODİ YK**
EmsalsizYK
24 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Arkadaşlar birşey soracağım? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 20:33

EmsalsizYK

EmsalsizYK
Yeni Yk'Cı

Merhaba arkadaşlar; Size birşey soracağım belki sizinde dikkatinizi çekmiştir
Akşam ödül törenini son anlarda açabildim ve açtığımda da ismail ykyı ödül için çağırdılar ve ödülü aldı sonra mikrofonla konuşmaya başladı ama ismail yk'yı biraz keyifsiz gördüm sanki zorla ve isteksiz konuşur gibi bir hali vardı. Ödülü aldıktan sonra Avrupa müziğin sahibi de konuşurken o arkada uflayıp pufluyordu. Hayırdır İsmail abimizin canı bişeye mi sıkıldı? :s

2Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 20:36

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya hani yılın şarkısıyla kral fmi alamadık ya ondan olabilir.

3Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 20:42

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

hayır bugün NTV de okan bayülgenin programına çıktığında o tavrına açıklık getirdi.Orda ödül aldığım için o anki sevincimi tam olarak gösteremedim.aslında o an hoplıyıp zıplamak isterdim ama böyle yapsaydım sonra şımardı denilirdi dedi.yanii ismail gene çok düşünceli davrandı.İsmail gerçekden 4 ödül aldı diye çok sevindi ama pek belli etmek istemedi.helal olsun vallaaaaa çok düşünceli ddd:D her zaman arkandayız ismailim ddd

4Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 20:50

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yok ya hic fark etmedim amama diyer odulleri alamdi diye de olabilir hem isom cok mutlu oldunu solemisti

http://www.ismailyk.com

5Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 20:57

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

yaa evet bende çok fark ettım hatta güldüm biraz hareketlerıne sanki canı sıkkın gibiydi ama şeyda arkadaşımız açıklık getirdi saolsun Gülümseme biz ismail e ölürüz yaa Gülümseme

6Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 20:58

Delü YK'cı

Delü YK'cı
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Şeyd@ YK demiş ki:hayır bugün NTV de okan bayülgenin programına çıktığında o tavrına açıklık getirdi.Orda ödül aldığım için o anki sevincimi tam olarak gösteremedim.aslında o an hoplıyıp zıplamak isterdim ama böyle yapsaydım sonra şımardı denilirdi dedi.yanii ismail gene çok düşünceli davrandı.İsmail gerçekden 4 ödül aldı diye çok sevindi ama pek belli etmek istemedi.helal olsun vallaaaaa çok düşünceli ddd:D her zaman arkandayız ismailim ddd

teşekkürler şeyda....... Rahat

http://www.ismailyktv.com

7Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 20:59

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

rica ederim ddd

8Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:29

uslanmaz90

uslanmaz90
Yeni Yk'Cı

bence dıamond odül alamadı ondan olabilir bas gaza dan onceki albümlerde alıyodu hep ama bu kez olmadı ...

9Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:40

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

uslanmaz90 demiş ki:bence dıamond odül alamadı ondan olabilir bas gaza dan onceki albümlerde alıyodu hep ama bu kez olmadı ...
bencede ondan olabilir bide konser konser koşturuo gece gündüz albüm hazırlığındadır o yüzden yoruluodur yorgunluktanda olabilir işallah kral tv ödül töreninden sonra eve gidip iyi bi uyku çekmiştir ddd ee gecen sene çıkardığı bas gaza albümüne yaptığı emeklerin karşılını aldı mutlu huzurlu bir uyku çekmiştir Annadın dans

En son sivaslı_yaren tarafından Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

10Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:43

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bende farkettim bir an önce bitsede gitsek gibi bi tavrı vardı belki aldığı ödüller az gelmiştir

11Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:51

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

bende ilk ödül aldığında farkettim..burda konuyu açım dedim sonra yok dedim bişey yoktur dedim..

12Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 12:20

HANIM SU YK

HANIM SU YK
İyİ YK'Cı

fark etmedim
ismailimi kimm üzdü kurban olsunlar onaaaaaaaaa

13Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 15:06

Rojda_Yk_35

Rojda_Yk_35
İyİ YK'Cı

eewt bende dikkat ettim yerinden kalkende isteksiz kalktı sanki

http://www.bombabomba.com

14Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 16:36

Nursemin&İsmail2

Nursemin&İsmail2
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

bende fark ettım canı çok sıkkınmış gibiydi ama öle değilmiş haber için saolun

15Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 16:54

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

yaa ben izleyemedim offf

16Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 17:20

ebrum&ykm

ebrum&ykm
Yeni Yk'Cı

cnm bnm yaaa bu adam sevilmezdee kim sevilir arkadaşalar söyleyin baana

17Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 17:21

ebrum&ykm

ebrum&ykm
Yeni Yk'Cı

cnm bnm yaa bu adam sevilmezde kim sevilirr arkdşlr söyleyin bana

18Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 17:24

burak-yk

burak-yk
Yeni Yk'Cı

Canı birşeye falan sıkılmadı insanlarında aklını boş yere meşgul etmeyin böyle konularla.

19Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 7 Mayıs 2009 - 17:39

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ismail tv de öyle sıkıyo.hiperaktif biri o.ondandır...

20Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Ptsi 11 Mayıs 2009 - 11:19

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

okan bayülgende açıkladı ya heyecanını dile getiremediği için öyle davranmış sheqer

21Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Ptsi 11 Mayıs 2009 - 13:53

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

şeyda dogru söylüyor

22Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Ptsi 11 Mayıs 2009 - 16:50

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Şeyd@ YK demiş ki:hayır bugün NTV de okan bayülgenin programına çıktığında o tavrına açıklık getirdi.Orda ödül aldığım için o anki sevincimi tam olarak gösteremedim.aslında o an hoplıyıp zıplamak isterdim ama böyle yapsaydım sonra şımardı denilirdi dedi.yanii ismail gene çok düşünceli davrandı.İsmail gerçekden 4 ödül aldı diye çok sevindi ama pek belli etmek istemedi.helal olsun vallaaaaa çok düşünceli ddd:D her zaman arkandayız ismailim ddd
edd bende izledim o programıı çok güzeldi ordada yha

23Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Salı 12 Mayıs 2009 - 14:11

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

miremyk demiş ki:yok ya hic fark etmedim amama diyer odulleri alamdi diye de olabilir hem isom cok mutlu oldunu solemisti
evet yani

http://www.ismailykfanboard.net

24Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? C.tesi 23 Mayıs 2009 - 11:02

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Eft yhaa sanki ykmin cani sikkin di Dağınık ölürüm isoma behnn..

25Arkadaşlar birşey soracağım? Empty Geri: Arkadaşlar birşey soracağım? Perş. 4 Haz. 2009 - 12:47

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

okan bayulgende acıklık getırdı ona yk

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-