Alişan Kimi Defterinden Sildi? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Alişan Kimi Defterinden Sildi? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Alişan Kimi Defterinden Sildi?

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Alişan Kimi Defterinden Sildi? Empty Alişan Kimi Defterinden Sildi? Salı 5 Mayıs 2009 - 22:08

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Alişan kimi defterinden sildi? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Hınç ve öfke doluydu ona[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir de telefonlarına çıkmaması yok mu? Alişan adını bile anmak istemiyor.

Yaklaşık iki yıl önce Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'le nikahın eşiğinden dönen Alişan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 21 yaşındaki üniversiteli sevgilisiyle evlilik planları yaptığını açıkladı.
GÖRMEK BİLE İSTEMİYORUM
Sabah gazetesinin haberine göre; geçtiğimiz hafta Siyaset Dergisi'nin ödül töreninde Özcan Deniz'e selam vermeyerek haber olan Alişan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Benim telefonlarıma cevap vermeyen adam arkadaşım olamaz" dedi.
Alişan; "Barışma söz konusu olabilir mi?" sorusuna da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Hiç zannetmiyorum. Onu görmek bile istemiyorum. Her şey geçmişte kaldı" yanıtını verdi.
Önceki gün 'Ceylan Show'a konuk olan şarkıcı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hakkında çıkan '2014'te evlenecek' haberlerini şöyle yalanladı:
"2014 çok geç! Önümüzdeki yıllarda evlenmeyi planlıyorum. 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyle beraberim. Şimdilik kim olduğunu açıklamak istemiyorum. Aileler tanıştıktan sonra basının önüne çıkabiliriz."

2Alişan Kimi Defterinden Sildi? Empty Geri: Alişan Kimi Defterinden Sildi? Salı 5 Mayıs 2009 - 22:31

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

tşkrlr tatlım paylaşım için...

3Alişan Kimi Defterinden Sildi? Empty Geri: Alişan Kimi Defterinden Sildi? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 9:54

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ty haha

4Alişan Kimi Defterinden Sildi? Empty Geri: Alişan Kimi Defterinden Sildi? Çarş. 6 Mayıs 2009 - 16:50

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]