İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun

+38
Tatli_Bela
ismail yk hayranı
merve--yk
NazanYK
GKhan_Kral
RIDOCANYK
EBRU AYDIN
HİLAL_YK52
şirin_yk
Gecelerin Adamı
EmsalsizYK
merym
Delü YK'cı
AŞKIMYK
**ŞeYmA**
-Seda YK-
seyma-f
murat94
dilekyk
emine nazli
CANIMMMMM58
( sivaslı_yarim )
ruya798.1
Yârim
mlk
crazy YK cı
kevser_YK
**MELODİ YK**
Beray_İsmail_YK
miremyk
canimyk
musti_61
şeymayk_61
DENİZZ
sivaslı_yaren
AyNuR_Yk
sss
Şeyd@ YK
42 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 20:42

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

Arkadaslar Kraltv'nin duzenlemis oldugu odul toreninde
Oduller sahiplerini bulduu IsMail YK 4 Odul Aldi

Platin Odulunu : iSMAIL YK aldi ( Bas Gaza )

Arabesk Fantazi Odulunu : ISMAIL YK aldi ( Bas Gaza )

Yasal Olarak En COK Indiriliren 1 : ISMAIL YK Aldi ( Yar Gitme )

Yasal Olarak En COK Indirililen 2 : ISMAIL YK ALdi ( Bas Gaza )

helal olsun ismailee vallaaa. işte ismail yk farkı bu.4 ödül bu büyük bi başarıı.çok tatlıydı gene ya.konuşmaları felan hiç yapmacık değildi.çokda sevindiii belliydi.kamerada ismaili çok gösterdi aferin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her zaman arkandayız ismailim helal olsun sana sen hep bir numarasınn ne olursa olsunn.bunuda heryerde kanıtlıyorsun duruşunla başarınla müziğinlee.seni çok seviyoruzzz sen o ödülleriiin fazlasını hakediosun her zamann. iyki varsınnnn GülümsemeGülümseme

2İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 20:43

sss

sss
Yeni Yk'Cı

maşalallah diyelim hep yanındayız ismailim

3İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 20:43

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ayy askım bnim ya çookk mutluyum ya çok şükür allahım oleyy tşkrlr cnm...

4İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 20:45

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

ismail daha fazlasını hakedioo.en büyük ödülü zaten hayranlarıı ddd o herşeyin en iyisine layık.her zaman yanındayız o hep bir numara helal olsunn...Gülümseme

5İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 20:46

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

3sene üst üste arabesk fantazı dalında ödülü biz
aldık süper ya kaptırmadık gene kimseye ojüridende 3 ödülü bize
vermeleri beklenmezdi zaten 1den fazla dalda aday gösterilen
sanatcıların hiç biri 1 den fazla ödül alamadı bazıları hiç alamadı
mesela ferhat göcer 4 dalda aday gösterildi hiçbirini alamadı demet
akalın da alamadı ismailimle gurur duyuyorum ordan en fazla ödülle
ayrılan sanatçılardan biri ismail yk oldu buda yknın hayranı azaldı
diyenlere kapak olsun ne ferhat ne serdar ne tarkan hiçbiride bizi
geçemediler masallah nazar değmesin ismailimize adam sürekli ödül almaktan oturamadı bi türlü ddd ayrıca bütün ykcılarıda tebrik ediorum süperiz lol!

6İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 20:48

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

hakeden kazandı işte adalet süperdi gerçekten ismaılım aldı topladı ödüllerı inşl birsonrakı ödüllerıde o alıcak helal olsun diyorum çok tatlıydı ya süperdi isomm öpücük

http://www.ismailykfanboard.net

7İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 20:51

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Allal doğrunun sahibidir ohh iso herşeyi aldı herkes mosmor oldu yine Annadın eee FARKIMIZ YK CI OLMAMIZ İSO yine mannyak karizmaydı aşık

8İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 21:05

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

3 ödül daha alması gerekiyordu ama yinede tebrikler İSO aldığın ödüller için..

9İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 21:07

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

oleyyyyyyyyy superr yaa cok guzell isom yine toplamis oduleri helyal olsun sana ismailim butun oduler seninnnnn

10İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 21:08

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

seyd@yk demis ki:
ismail daha fazlasını hakedioo.en büyük ödülü zaten hayranlarıı ddd o herşeyin en iyisine layık.her zaman yanındayız o hep bir numara helal olsunn...Gülümseme
isommm 1 numaraaaaa

http://www.ismailyk.com

11İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 21:10

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

HeLaL oLsun ismaiLi çekemeyenLer çatLasın haha

http://www.ismailyktv.ile.biz

12İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 21:13

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper olmuş ben izleyemedim ama canuuuuuuuuuuum isom

13İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 21:21

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hellal olsun YK ma bütün ödüller samiyeti doğallığı her şeyi 1numara içinin temiz oluşuyla her zaman hakkettiği yerde olacaktır

14İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Salı 5 Mayıs 2009 - 21:48

crazy YK cı

crazy YK cı
Süper YK'Cı

helal olsun ismail sana alkıs alkıs alkıs

15İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 5:32

mlk

mlk
Yeni Yk'Cı

maşallah diyelim nazar değmesn inşallah hep alcakkkkk

16İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 5:40

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

İsmail YK'yı tebrik ederim.
Yine ödülleri aldı, inşallah seneye yeni çıkartacağı albümle en çok satan albümler sıralamsın da 1. olur..

jüri olmasaydı, yk daha çok ödül alırdı ama..
olsun, kısmet..
en azından, arabesk- fantazi dalın da kimseye bırakmadı ödülü yine..

17İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 5:51

ruya798.1

ruya798.1
Yeni Yk'Cı

kop yanlız ismail baya laf soktu iyide yaptı ''iyiki böyle geceler varda sanatçı arkadaşlarımızla biraraya geliyoruz dedi'' sonra arabesk fantazi ödülünü aldığındada ''bas gaza arabesk fantazi bi şarkı değil ama çok teşekkür ediyorum dedi'' o sırada diğer adaylar baya sinir oldu eminim pfff ismail bir nevi şarkım öyle olmasada ben yine alıyorum dediXD

18İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 6:08

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

işte bu ya baska soze ne gerek ama super gıyınmıstı valla hayran kaldım yıne herzaman kı gıbı.bazılarının agzının payınıda veredıye oh en ıyısını yaptı

19İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 6:09

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

Yârim demiş ki:İsmail YK'yı tebrik ederim.
Yine ödülleri aldı, inşallah seneye yeni çıkartacağı albümle en çok satan albümler sıralamsın da 1. olur..

jüri olmasaydı, yk daha çok ödül alırdı ama..
olsun, kısmet..
en azından, arabesk- fantazi dalın da kimseye bırakmadı ödülü yine..
DILLERINE SAGLIK KARDESIM!
O JÜRI BOZUNTULARI ISINE GELENI SECIP HAK YIYORLAR!
AMA ORDA ADAM GIBI ADAM SEYIRCILER OLAYDI?BIR TEMIZ DAYAK YERLERDI!
BEN BIR YARISMAYA KATILMISTIM!
JÜRILER ICERISINDE BIR ARKADASLARININ SEVGILISI TIPSIZI SECTILER!
ORDA BULUNAN HALK BENI SECTI!
OHHHHHHHH BI GÜZEL DAYAK YEDI IKI TANESI haha
SAKA DEGIL GERCEK! tamam
NEYSE CANIMMMMM HEMSOM BIZDEN ALDIGI ÖDÜLÜ DIGER SANATCILAR RÜYASINDA BILE GÖREMEZ!

20İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 6:12

emine nazli

emine nazli
İyİ YK'Cı

Haberin icin tesekkürlerrrrrrrrrrrr bütün ödülleri hakediyo zaten

21İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 6:17

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BU DÖRT ÖDÜL HEMSOMUN BENINE BILE YETMEZ BE!

22İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 7:36

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Keşke 5 Olsaydı.. neyse Seni Geçen Yok!!!

http://olumuneykci.blogcu.com

23İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 7:48

murat94

murat94
Yeni Yk'Cı

ya helal olsun be işte şarkıcı dediğin böyle olmalı...

24İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 8:14

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

ayyy ben izleyemedim aglama aglama aglama ama burdan öğrendim napalım... İsmail'im başarılarının devamını diliyoruz yaa... 4 ödül... maşallah Nazar değmez İnşallah Gülümseme

25İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Empty Geri: İsmail YK 4 Ödul Aldi Helal Olsun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 9:46

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Süper Ya ;) Aşkım Tam Bir Gaza Bastı Valla ddd Helal Olsun ;) Saol Haber İçin Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki