İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail Arabesk-Fantazi Ödülünü Aldı

+15
yalancıyarim
sivaslı_yaren
merym
seyma-f
musti_61
**MELODİ YK**
kevser_YK
Beray_İsmail_YK
canimyk
şeymayk_61
ölümüne ykcı
miremyk
//Ayşegül
AyNuR_Yk
mutsuz yk
19 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Empty İsmail Arabesk-Fantazi Ödülünü Aldı Salı 5 Mayıs 2009 - 19:18

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

arabesk-fanatazi müzik ödüllünü ismail aldı.suan bu haberi reklam arasında yazıyorum.başardık arkadaşlar.ben bir ismail aşığı olarak çok teşekkür ederim.destekleyen herkese.

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ayy eveeeettt aldı ya askım benim çok mutluyum zaten çılık attımD:D:D:D

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

oy verennn bütünn ykcı lara,vermek isteyipte veremeyen ykcılara da çok teşekkürler helal olsunn hepimizee yine yalnız bırakmadık ve kaptıkk arabesk-fantaziyii gerçektenn çok sevindmm anlatamamm herkese çok çok çok teşekkürler oy veren ellerinizz dert görmesinn walla ddd ddd

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saolun arkadaslar bizimle paylastinis icin ben izleyemedim cunku bizde karl tv yok aglama
ama olsun coooooooooooooooooooooooooook mutlutum ismailim odulu aldiya moralimi duzelti öpücük ddd

http://www.ismailyk.com

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

ödülü aldı ve hakettiğindn azıydı ama olsun bu da gurur verici bişeydii süperdii ismaill de her zaman ki gibi
tüm destekleyen arkadaşlara tşk ederimm sheqer

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yaşasınnn alkıs işte budur destekleyen herkese çok tşkler isoyu orada görmek çok güzeldi Kırp

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

miremyk demiş ki:saolun arkadaslar bizimle paylastinis icin ben izleyemedim cunku bizde karl tv yok aglama
ama olsun coooooooooooooooooooooooooook mutlutum ismailim odulu aldiya moralimi duzelti öpücük ddd

http://www.ismailykfanboard.net

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Evet sonunda ALdı ama ben yine çok seviniyorum gurur duyuyorum ismaiL gibi satançımız var diye ddd

http://www.ismailyktv.ile.biz

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

isoma destek veren tüm yk cılara gönülden tşk.ler mütiş bi heyecandı İSOmda harika görünüyordu hakkettiği gibi ödülleri aldı

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

helel be isoma

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet 3. kez aldı ve sonunda ne dedi aday gösterilen şarkı yani bas gaza arabesk şarkısı değil dedi bencede yar gitme gösterilmeliydi..açık ve net bi eleştiri..tebrikler İSO..

12İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Empty Geri: İsmail Arabesk-Fantazi Ödülünü Aldı Çarş. 6 Mayıs 2009 - 8:22

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

sonuna kadar İsmail'e destek veririz...

13İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Empty Geri: İsmail Arabesk-Fantazi Ödülünü Aldı Çarş. 6 Mayıs 2009 - 11:11

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet yha sölerken bas gaza arabaks deil ama yinede sağolun dedii çok güzelldii işte bizim gfarkımızı bütün santçılar gördüüddd

14İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Empty Geri: İsmail Arabesk-Fantazi Ödülünü Aldı Çarş. 6 Mayıs 2009 - 11:43

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

kral fm de bedirhan gökçe gece radyo programında kazananları sölüodu ismailede dediki bastı gaza aldı ismail yk süpersin isom ddd

15İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Empty Geri: İsmail Arabesk-Fantazi Ödülünü Aldı Çarş. 6 Mayıs 2009 - 11:48

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet sağol bende son anda açtım gördüm kaç kez oldu fantazi ödülünü hep ismail alıyo inşallah hiç değişmez

16İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Empty Geri: İsmail Arabesk-Fantazi Ödülünü Aldı Çarş. 6 Mayıs 2009 - 11:56

HANIM SU YK

HANIM SU YK
İyİ YK'Cı

yakışır ismailimeeeeeeeeeee

17İsmail Arabesk-Fantazi  Ödülünü Aldı Empty Geri: İsmail Arabesk-Fantazi Ödülünü Aldı Çarş. 6 Mayıs 2009 - 15:33

ismail yk hayranı

ismail yk hayranı
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

her zaman bir numara aşkım helal olsun

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Helal Olsun İsmailime...

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )