Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme Empty Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme Salı 5 Mayıs 2009 - 14:59

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek, bu sezon derbilerde namağlup unvanını sürdürürken, rakibi Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda büyük darbe vurdu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, derbi maçta iyi oynayarak kazandıklarını söyleyerek, "İlk yarıda doğru yerlere pas yaptık, topun hakimiydik, orta sahada topa sahiptik. İkinci yarıda da zaman zaman şişirme top yaptık. İlk yarıda rakibimizden daha fazla atağı düşünen bir futbol sergiledik. Oyunun final bölümünde geriye çekildik, ama maçın ilk yarısında geri çekilmedik. Oyunun bütününde kapanan takım Beşiktaş'tır. Fenerbahçe, her takımı yenebilecek bir takımdır. Futbol çok ilginç bir
oyun. Bugün iyi oynadık ve kazandık. Son 2 maçta ise 1-0 öndeyken puanlar kaybettik" diye konuştu.

Fenerbahçe'de
mutlu olduğunu ve yönetimin istemesi halinde Fenerbahçe'de kalacağını ifade eden Aragones, "Bu galibiyetle Fenerbahçe'deki planlarımla ilgili hiçbir değişiklik olmadı. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra başka takımlara da gidebilirdim, ancak kendi isteğimle Fenerbahçe'ye geldim. Fenerbahçe'de olmaktan memnunum. Ancak burada kalmak durumu tamamıyla bana bağlı değil. Avrupa Şampiyonası'nı kazanmadan önce de 'Güle güle, evine dön' biçiminde sözlerle çok karşılaştım, basının tutumuna da alışığım.

Yönetim isterse Fenerbahçe'de kalacağım, elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe'de olmaktan mutluyum" dedi. Hedeflerinin kupayı
kazanmak olduğunu dile getiren Aragones, ligde kalan 4 maçı kazanarak, nerede olduklarına bakacaklarını belirtti.

Bir basın mensubunun "Barış Kupası'na bu kadroyla mı gideceksiniz ?" sorusuna İspanyol teknik direktör, "O
zaman takımın başında ben olur muyum, olmaz mıyım, kim olur, o bilinmez. Ben olursam orada biz mücadele edeceğiz" dedi.

Kötü sonuçlarda en fazla eleştirilen kişinin kendisi olması gerektiğini, kaybedenin her zaman antrenör olduğunu söyleyen Aragones, "Son 4-5 haftaya kadar şampiyonluk yarışından kopmayacağımızı düşünüyordum ama ligde 2-3 maçta haketmediğimiz sonuçlarla şampiyonluk yarışından uzaklaştık. O maçlarda daha fazla kazanmayı hakeden takımdık, ama olmadı. Bunu söyleyen de hiçbir şey kazanmamış hoca olarak kendimi addedebilirim. Kazanan her zaman oyunculardır. Antrenörlerin yaptığı her zaman yitirmektir" diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise, ligin henüz bitmediğini, Beşiktaş'ın şampiyonluğun en önemli adaylardan biri olduğunu belirterek,
"Fenerbahçe karşısında kazansaydık çok büyük bir
avantaj elde edecek ve büyük ölçüde ligi bitirecektik. Ama sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Fazla yapacak birşey yok. Fenerbahçe, bu akşam bizden daha istekli ve daha hırslı oynadı. Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Çok basit top kayıpları yaptık. Bugün aldığımız mağlubiyetle liderlik şansını kaybettik.

Takım olarak iyi oynamadık. Lig henüz bitmedi, kalan 4 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bu haftalarda her takım puan kaybedebilir. Bundan sonra puan kaybeden 2 takımdan biri şampiyonluğu kaybeder. Artık önümüzdeki 2 maçı ve kupa finalini iyi geçmeliyiz" dedi.

Bu tabloyu gelecek 4 haftada değiştireceklerini belirten Denizli,
"Bursaspor maçı ve bu akşam liderlik şansımız vardı. Bu tabloyu önümüzdeki 4 haftada değiştireceğiz. Rakiplerimizin de işi kolay değil, bugün Sivasspor deplasmanda mağlup oldu. Bundan sonraki haftalar da böyle olacak. Bazen herşeyi başaran grup, bazen de belki baskı hissederek böyle sonuçlar alabiliyor. Bugün kaybettik, ama lig henüz bitmedi, bugünkü mağlubiyete rağmen Beşiktaş, şampiyonluğun en önemli adayıdır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçının son bölümünde bireysel yetenekleri üst düzeyde olan futbolcuları oyuna aldığını, ancak maalesef bu oyuncuların düşündüğü çizgide olamadığını ifade eden Denizli, bugün yaşadıkları travmayı mutlaka aşacaklarını kaydetti. Fenerbahçe'yi kesinlikle küçümsemediklerini vurgulayan Denizli, "Fenerbahçe'yi küçümsemek ne bizim ne de başkalarının haddi olamaz" diye konuştu.

2Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme Empty Geri: Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme Salı 5 Mayıs 2009 - 15:03

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler... 2-1 fenerdende bu beklenirr

http://www.ismailykfanboard.net

3Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme Empty Geri: Fenerbahçeden Beşiktaşa Çelme Salı 5 Mayıs 2009 - 15:05

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

yani cnm ne sandınız tşkrlr cnm...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]