Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun

+2
böCükk
Mavi_Kiyamet
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Ptsi 4 Mayıs 2009 - 21:40

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

80'ine merdiven dayamış yaşlı baba ile onu ziyarete gelen 45 yaşında ve saygın bir işi olan oğlu salonda oturuyorlardı . Hal-hatırdan çoluk-çocuktan havadan-sudan sahbet ettikten sonra oğlu susmuş ayrılmanın sinyalini vermişti. O anda üzerinde oturdukları sedirin yanındaki pencerenin pervazına bir karga kondu. Yaşlı baba kargaya gülümseyerek biraz baktıktan sonra oğluna sordu:

'Bu ne oğlum?

Oğlu şaşkın cevapladı:
'O bir karga baba.'

Yaşlı baba kargaya biraz daha baktıktan sonra yine sordu:
'Bu ne oğlum?

Oğlu daha da şaşkın yine cevapladı:
'Baba o bir karga'

Karga hâlâ pervazda komik hareketlerle başını sağa sola çeviriyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başını yan yatırıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] havaya bakıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonra başını yine onlara çeviriyordu. Yaşlı baba üçüncü defa sordu:

Bu ne?

Oğlunun şaşkınlığı sabırsızlığa dönmüştü:
'O bir karga baba üç oldu soruyorsun. Beni işitmiyor musun?

Yaşlı baba dördüncü defa da sorunca oğlunun sabrı taştı ve sesini yükseltti:
'Baba bunu neden yapıyorsun? Tam dört defadır onun ne olduğunu soruyorsun sana cevap veriyorum ve sen hâlâ sormaya devam ediyorsun. Sabrımı mı deniyorsun?

Babası yüzünde hâlâ bir gülümseme yerinden kalktı . İçeri odaya gitti ve elinde bir defterle döndü. Bu bir hâtıra defteriydi. Oturdu . Sayfalarını karıştırdı ve aradığını buldu. Sevgiyle gülümseye devam ederek sayfası açık bir vaziyette defteri oğluna uzattı ve o sayfayı okumasını söyledi.

'Bugün 3 yaşındaki minik yavrumla salondaki sedirde otururken yanıbaşımızdaki pencerenin pervazına bir karga kondu. Oğlum tam 23 defa onun ne olduğunu sordu. 23 soruşunda da ona sevgiyle sarılarak onun bir karga olduğunu söyledim. Rahatsız olmak mı ? Hayır ! Onun sorusunu masumca tekrar edişi içimi sevgiyle doldurdu

2Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 17:15

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy anne baba kalbi böyle oluyor biz evlatlarin bazilari da nankör cikiyoz valla
paylasima sqoLasin askom ( =

3Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Çarş. 6 Mayıs 2009 - 23:39

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

qünes_qözLü demiş ki:ayy anne baba kalbi böyle oluyor biz evlatlarin bazilari da nankör cikiyoz valla
paylasima sqoLasin askom ( =
dogru canim... baziLari ama Gülümseme
rica tatLum

4Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Perş. 7 Mayıs 2009 - 6:21

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok güzell yşkler...

5Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Perş. 7 Mayıs 2009 - 13:06

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok güzell

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

6Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Perş. 7 Mayıs 2009 - 20:34

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hmm bi ders veriyor, şimdiki nesil bizler genelde böyleyiz işte.. Gülümseme paylaşım için teşekkürler..

7Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Perş. 14 Mayıs 2009 - 11:26

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

sevilay demiş ki:çok güzell yşkler...
rica

8Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Perş. 14 Mayıs 2009 - 11:27

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:hmm bi ders veriyor, şimdiki nesil bizler genelde böyleyiz işte.. Gülümseme paylaşım için teşekkürler..
rica ederim

9Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Perş. 14 Mayıs 2009 - 11:27

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

cadı_kız demiş ki:çok güzell
evet anLamLi !

10Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Perş. 14 Mayıs 2009 - 19:44

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

thank you benim böle babam olmayacağına göre ben ders alayım (= ddd

11Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Perş. 14 Mayıs 2009 - 21:19

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Nickimi7kedi demiş ki:

riiica oLsun ........deme öyLe dogrudan yana oL hep

12Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Cuma 15 Mayıs 2009 - 10:18

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
Nickimi7kedi demiş ki:

zaten öle olcak (=

13Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Empty Geri: Oglum Bu Ne ? Lütfen Okuyun Cuma 15 Mayıs 2009 - 11:08

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Nickimi7kedi demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:
Nickimi7kedi demiş ki:

zaten öle olcak (=

i$te benim hemsom budur ddd

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]