yok la ne alakası var ben biliyorum işte sen gerisini boşver
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
gizmo_12 demiş ki:sinyaller çalışıyo galiba sende özcan herseyi bildiğine göre :D:D:D:D:D
gizmo_12 demiş ki:Uzun Sürer merak etmeyin Seviyoruz birbirimizi Aşkımmm seni seviyorum
GKhan_Kral demiş ki:bende bi zamanlar özcanı seviyodum şimdi sadece dost olduk aldattı beni üşkiyatçı
gizmo_12 demiş ki:aşk sarhosu ne ki
gerçekLer yakinda açiga kavu$acak özco$ :D gerçek a$k özcos iLe edanin... ve ben iLe müsLimimin a$kidirözcan_34 demiş ki:gizmo_12 demiş ki:Uzun Sürer merak etmeyin Seviyoruz birbirimizi Aşkımmm seni seviyorum
O kadar iddaalı konuşma şimdi siz aşk sarhoşu olmuşsunuz ne dedigini bilmiyorsunuz
aynen her$eyimMÜSLİM_YK67 demiş ki:Ne Diyelim Allah Mutlu Etsin
GKhan_Kral demiş ki:bende bi zamanlar özcanı seviyodum şimdi sadece dost olduk aldattı beni üşkiyatçı
Mavi_Kiyamet demiş ki:gerçekLer yakinda açiga kavu$acak özco$ :D gerçek a$k özcos iLe edanin... ve ben iLe müsLimimin a$kidirözcan_34 demiş ki:gizmo_12 demiş ki:Uzun Sürer merak etmeyin Seviyoruz birbirimizi Aşkımmm seni seviyorum
O kadar iddaalı konuşma şimdi siz aşk sarhoşu olmuşsunuz ne dedigini bilmiyorsunuz
Mavi_Kiyamet demiş ki:Sezerin Seni Sevdigine Inaniyormusun
Inaniyorsan GüLmeye Devam Edecegimde...
Sezer Kizin GururuyLa Oynama Daha FazLa..Gerçegi SöyLemezsen Sezo$ Kaniitiimi Sunarim.. O Zaman YaLan YeminLerin biLe Fayda Etmez
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics