Biliyorum abicim doğum günün dündü. Sana dün yazmam gereken şiiri yazamadım lütfen beni affet.Ama hiç kutlamamaktansa geç de olsa kutlamak daha iyi.Umarım şiirimi beğenirsiniz.Sizleri çok seviyorum.İyiki doğdun abicim iyi ki doğdunda dünya ya müziğin ne olduğunu hep birlikte kanıtladınız.Siz olmasaydınız(Allah Korusun...Size gelen bana gelsin..)
Biz ne yapardık ben kime abi derdim kime abla derdim ve kimi canımdan çok severdim.Sizleri bu güne getiren çok emek veren Zarife anneme ve Ali Rıfat babama çok teşekkür ediyorum.Çünkü sizin gibi eşsiz 5 mükemmeli yetiştirmek o kadar kolay olmamıştır.Yani topluma hatta dünya ya faydalı insan yetiştirmek o kadar kolay değil.Ama sizler hem topluma hem de dünya ya faydalı olan bireylersiniz.Sizi anlatmak istesem anlatamam .Çünkü her biriniz birbirinizden kıfayetsizsiniz ve eşsizsiniz.Sizleri ne kadar çok sevdiğimi tahmin bile demezsiniz.Hele seni İSMAİL canımdan herşeyden herkesten çok seviyorum.Bi canım var onuda sana verebilirim.Çünkü seven kişi eğer gerçekten seviyorsa sevdiği kişi için gerekirse canını bile vermeli.Bence gerçek sevgi budur.Uğruna herşeyi göze alandır.Ben senin için herşeyi göze alabilirim.Çünkü seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum.Sen aklıma geldiğinde gerçi hiç çıkmıyorsun aklımdan ...Kalbim daha hızlı atıyor kendimi dünyanın en mutlu insanı sanıyorum.Keşke bunu sana da söyleyebilsem....Keşke bunları gözlerinin o mühür bakışlarına bakarak söyleyebilsem.... Üzülmemek kolay değil çok seviyorsun ama sevdiğin kişinin haberi yok.En acısı bu işte...Her gün sana kavuşamanın acısı ile ağlıyorum.Ama sen akan gözyaşlarımı görmüyorsun...İnşallah günün birinde sen de seni ne kadar çok sevdiğimi öğrenirsin ALLAH'tan tek dileğim bu sevdiğimin kişinin sevgimi öğrenmesi.....Kendinize çok iyi bakın.Çünkü size bişi olursa ben de yaşayamam....Sizleri ölene kadar seveceğim.ÖLÜMÜNE kadar YKCIYIM.
Yıldızları avuç avuç elime serpen
Umut ışığım , canımın yar- seri
Rüyalarımın işte sen tek güneşi
Tarihi belki sizinle yazılır müziğin
Siz ki yüreğimdeki ilk heyecan
Elimi uzatsam alır mıyım ansızın
Ve sana ulaşır mıyım
Elimi uzatsam alır mıyım
Neden sonra seni sever miyim
Kaç şarkıdır beni benden alan
Ayrılığa gem vurduğum mısralarıyla
Rüyalarımın işte sen tek emeli
Dünya'm ,Ay'ım , Güneş'im
Eyle bei ruy -i zeminde mutlu
Şiir tadında geleceğe hep umutlu
Lale sergili renklerin koyuluğunda
Esir eden nokta nokta bakışlarınla
Rüyalara hâydi daldır beni....
Happy birthday to you Hasan Abicim.İnşallah yeni yaşın sana ilk önce sağlık mutluluk ve daha çok başarı getirir.Sizleri çok seviyorum....Herşey gönlünüzce olsun.İYİKİ DOĞDUN BENİM BİTANECİK HASAN ABİM...
YURTSEVEN KARDEŞLER&İLKNUR VE HÜMEYRA -YK...
ÖLÜMÜNE YKCILAR
....
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ....
...I LOVE YOU...
...
Tİ'AMO...
...
İCH LİEBE DİCH...
Biz ne yapardık ben kime abi derdim kime abla derdim ve kimi canımdan çok severdim.Sizleri bu güne getiren çok emek veren Zarife anneme ve Ali Rıfat babama çok teşekkür ediyorum.Çünkü sizin gibi eşsiz 5 mükemmeli yetiştirmek o kadar kolay olmamıştır.Yani topluma hatta dünya ya faydalı insan yetiştirmek o kadar kolay değil.Ama sizler hem topluma hem de dünya ya faydalı olan bireylersiniz.Sizi anlatmak istesem anlatamam .Çünkü her biriniz birbirinizden kıfayetsizsiniz ve eşsizsiniz.Sizleri ne kadar çok sevdiğimi tahmin bile demezsiniz.Hele seni İSMAİL canımdan herşeyden herkesten çok seviyorum.Bi canım var onuda sana verebilirim.Çünkü seven kişi eğer gerçekten seviyorsa sevdiği kişi için gerekirse canını bile vermeli.Bence gerçek sevgi budur.Uğruna herşeyi göze alandır.Ben senin için herşeyi göze alabilirim.Çünkü seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum.Sen aklıma geldiğinde gerçi hiç çıkmıyorsun aklımdan ...Kalbim daha hızlı atıyor kendimi dünyanın en mutlu insanı sanıyorum.Keşke bunu sana da söyleyebilsem....Keşke bunları gözlerinin o mühür bakışlarına bakarak söyleyebilsem.... Üzülmemek kolay değil çok seviyorsun ama sevdiğin kişinin haberi yok.En acısı bu işte...Her gün sana kavuşamanın acısı ile ağlıyorum.Ama sen akan gözyaşlarımı görmüyorsun...İnşallah günün birinde sen de seni ne kadar çok sevdiğimi öğrenirsin ALLAH'tan tek dileğim bu sevdiğimin kişinin sevgimi öğrenmesi.....Kendinize çok iyi bakın.Çünkü size bişi olursa ben de yaşayamam....Sizleri ölene kadar seveceğim.ÖLÜMÜNE kadar YKCIYIM.
Yıldızları avuç avuç elime serpen
Umut ışığım , canımın yar- seri
Rüyalarımın işte sen tek güneşi
Tarihi belki sizinle yazılır müziğin
Siz ki yüreğimdeki ilk heyecan
Elimi uzatsam alır mıyım ansızın
Ve sana ulaşır mıyım
Elimi uzatsam alır mıyım
Neden sonra seni sever miyim
Kaç şarkıdır beni benden alan
Ayrılığa gem vurduğum mısralarıyla
Rüyalarımın işte sen tek emeli
Dünya'm ,Ay'ım , Güneş'im
Eyle bei ruy -i zeminde mutlu
Şiir tadında geleceğe hep umutlu
Lale sergili renklerin koyuluğunda
Esir eden nokta nokta bakışlarınla
Rüyalara hâydi daldır beni....
Happy birthday to you Hasan Abicim.İnşallah yeni yaşın sana ilk önce sağlık mutluluk ve daha çok başarı getirir.Sizleri çok seviyorum....Herşey gönlünüzce olsun.İYİKİ DOĞDUN BENİM BİTANECİK HASAN ABİM...
YURTSEVEN KARDEŞLER&İLKNUR VE HÜMEYRA -YK...
ÖLÜMÜNE YKCILAR
....
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ....
...I LOVE YOU...
...
Tİ'AMO...
...
İCH LİEBE DİCH...
En son ÖLÜMÜNE YKCIYIM tarafından Salı 5 Mayıs 2009 - 7:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi