14 Ya$indayim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

14 Ya$indayim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

14 Ya$indayim

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

114 Ya$indayim Empty 14 Ya$indayim C.tesi 2 Mayıs 2009 - 22:57

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Onunla tanistigimiz zaman ben 14 yasindaydim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o ise benden oldukça
yasli. Hayatina giren ilk kisi degildim ve sonuncusu da olmayacaktim
kuskusuz. Herkes bu beraberlik için yasimin çok küçük oldugunu
düsünüyordu. Aslinda hiç bir zaman yasinizin uygunlugu söz konusu olamaz
böyle bir iliskide...

Ilk önceleri sadece yakin arkadaslarimla paylastim küçük sirrimi. Sadece
gönül eglendiriyordum onunla (ne kadar da aptalmisim...) Aileme
anlatamazdim. Sanirim "kiyametin kopmasi" diye adlandirilan durum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
olanca gerçekligi ile çikardi karsima. Gizledim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gizlendim...

Baslangiçta çok seyrek bulusuyorduk. Daha sonra bulusmalarimizin sayisi
artti. Gönül eglendirmek demistim ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] palavra. Çok zaman geçmesine gerek
kalmadi hayatimda kapladigi yeri anlamam için. Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu seviyordum. Ama
yine de[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aklimda hep ayni düsünce vardi: "Onun tutsagi degilim ve
istedigim zaman terk edebilirim." Buyurun size ikinci palavra. Ne[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
zamanla hayatimin her safhasina yerlesmesini fark etmem yetti onu terk
etmeme ne de annemin bizi yakalamasi. Aslinda bizi yakaladi demem
yanlis. Izlerimizi buldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ardinda biraktiklarini gördü. Kizmadi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bagirmadi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sadece kisa bir nasihat çekti. Biliyordu çünkü bulusmamizi
yasaklamasinin bir sey ifade etmeyecegini. O zamana kadar gizli devam
ediyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yine gizli kalabilirdi ne de olsa.

Zaman geçtikçe birbirimize baglandik (Palavra üç... Ben ona baglandim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tabii ki onun umurunda bile degildim.). Su an dönüp geriye bakiyorum
da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 12 uzun yil geçti ve veren taraf hep ben oldum. O bana sahte
mutluluklar verdi sadece[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bense her seyimi. Herhalde hayatta canimi
verecegim tek o oldu. Onun için kavga ettim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun yüzünden hastalandim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama hiç bir zaman ayirmadim yanimdan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayiramadim...

Biliyordum nelere yol açtigini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] görüyordum. Önce onu sevmeyi ögrendim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sonra nefret etmeyi. Beraber olmayi istemedigim anlarda bile yanimda
olmaya devam ettigini gördüm. Irademi yerle bir ettigine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni kendimle
karsi karsiya getirdigine sahit oldum. Baskalarini kirdim onun yüzünden
ve ben daha da fazla kirildim. Insanlarla arama girdi. Arkadaslarim
ondan nefret etti çogu zaman. Hatta ben bile tiksindim bazen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ondan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bedenime ve ruhuma sinen kokusundan. Dudaklarimin her dokunusunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben
onun ruhundan çaliyordum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o benim bedenimden. O her seferinde
yeniliyordu kendini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bense gittikçe kötülesiyordum. Ama bir türlü terk
edemedim.

Aslinda bir kaç kez denedim ayrilmayi. Hepsinde de dönüsüm bir
öncekinden güçlü oldu. Yoklugunda kivrandim hasretinden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alismaya
çalistim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama asla aklimdan atamadim. Uzun ve stresli geceler hep ev
sahibim oldu. Tirnaklarimi yedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yetmedi kuruyemise basladim. Ayrilik
kilo aldirdi. Ve ben hep geri döndüm. Hatta su an bile yanimda.

Ama yine de yemin ediyorum burada[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hepinizin önünde:
"Bir gün birakacagim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu lanet olasica sigarayi."

214 Ya$indayim Empty Geri: 14 Ya$indayim Çarş. 6 Mayıs 2009 - 20:28

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

anaa siqara icn miydi haha
paylasima sqoL askom ( =

314 Ya$indayim Empty Geri: 14 Ya$indayim Çarş. 6 Mayıs 2009 - 22:22

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye