Malesef 3.Kez 1de Kalamadık
Canlı Yayında Kraltv Klip
Canlı Yayında Kraltv Klip
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
Yârim demiş ki:O şarkının zaten, liste de bir numara olması şaşırtıcı..
kabül etmek gerekir ki, yk'ya yakışacak bir şarkı değil...
yine de birinci olmuş ya, sevinmel lazım dimi?
ya siz neden durmadan ismailin sarkılarına taş atıp duruyorsunuz anlamadım ismaile laf etmek içinmi üye oldunuz bu siteye sarkılarını beğenmiosan dinleme kardeşim sana zorla dinlettirmio kimse demekki sevilio osarkı ki 2nafta üst üste 1.olduYârim demiş ki:O şarkının zaten, liste de bir numara olması şaşırtıcı..
sivaslı_yaren demiş ki:olsun sonuçta 2 kere üstü üste 1.olduk hala listede olmamız bile başarı bence bazı sanatçılar 1 numara olup hemen listeden çıkıolar yada 1kere 1numara oluor biz gerekli cvbı verdik herkese işallah ilerleyen günlerde yine 1.oluruz kraltv ödülleri verildikten sonra daha çok oy atarız cünkü hepimiz ona daha cok yüklendik
Yârim demiş ki:Allah, Allah..
Ben YK'nın şarkılarına bayılıyorum, ama her şarkısı da güzel değil ki..
Ya siz yk'yı öyle bir şey görüyorsunuz ki, afedersiniz ama Allah gibi..
bu adam hiç mi kötü şarkı yapamaz, kötü seçimler yapamaz..
bu kadar da düz mantıkla olaya bakmayın arkadaşlar.. bir numara şarkısı hit bir şarkı değil, tutulabilecek bir şarkı değil..
gidersen'e çekseydi, o zaman eyvallah derdim ben.. o şarkı çok tutulurdu mesela.. ya da bir numara yerine çatlak zilli ye çekseydi o da çok tutulurdu..
hemen de beni yk düşmanı yaptınız çıktınız , yapmayın arkadaşlar..
Yârim demiş ki:O şarkının zaten, liste de bir numara olması şaşırtıcı..
şUlee demiş ki:Yârim demiş ki:O şarkının zaten, liste de bir numara olması şaşırtıcı..
yaa vala bende uyuz oldum madem kılsın ismail ykya neden üye oldum kardeşim allah allah evet bu arada bende sinir oldum isomuz 5. sırada neyse ödül alması için elimizden geleni yapalım arkadaşlar şu laf atanlarada derslerini verelim
Yârim demiş ki:şUlee demiş ki:Yârim demiş ki:O şarkının zaten, liste de bir numara olması şaşırtıcı..
yaa vala bende uyuz oldum madem kılsın ismail ykya neden üye oldum kardeşim allah allah evet bu arada bende sinir oldum isomuz 5. sırada neyse ödül alması için elimizden geleni yapalım arkadaşlar şu laf atanlarada derslerini verelim
Yahu siz lafı nasıl anlıyorsunuz, nasıl böyle değerlendiriyorsunuz anlamıyorum..
yaşınız çok küçük olduğu için mi, acaba böyle lafları çarptırıyorsunuz..
İsmail yk, daha güzel şarkılar yapabilir. bas gaza albümün de bir numaradan daha güzel haraketli parçalar var.
bunlardan birtanesi de çatlak zilli.. eğer yk klip seçimini çatlak zilliden yana kullansaydı.. albümü adına daha olumlu yansırdı demek
istedim..
KARDES AKLIN YASLA ILGISIMI VAR?
46 LIK BABANIN 7 YASINDA OGLU KADAR AKLI YOK!
VALLA KIZMADA YAKISTIRAMADIM BIR YK CIYA!
HERKEZ DÜSÜNCESINDE ÖZGÜRDÜR SAYGI DUYMAK GEREK!
ama yaşınız küçük olduğu için, anlama kapasiteniz de bir takım sorunlar var sanırım..
neyse daha size laf anlatmaya çalışmayacağım...
Yârim demiş ki:şUlee demiş ki:Yârim demiş ki:O şarkının zaten, liste de bir numara olması şaşırtıcı..
Yahu siz lafı nasıl anlıyorsunuz, nasıl böyle değerlendiriyorsunuz anlamıyorum..
yaşınız çok küçük olduğu için mi, acaba böyle lafları çarptırıyorsunuz..
İsmail yk, daha güzel şarkılar yapabilir. bas gaza albümün de bir numaradan daha güzel haraketli parçalar var.
bunlardan birtanesi de çatlak zilli.. eğer yk klip seçimini çatlak zilliden yana kullansaydı.. albümü adına daha olumlu yansırdı demek istedim..
ama yaşınız küçük olduğu için, anlama kapasiteniz de bir takım sorunlar var sanırım..
neyse daha size laf anlatmaya çalışmayacağım...
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics