Bir Numaramız 5 Numara Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bir Numaramız 5 Numara Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bir Numaramız 5 Numara

+19
CANIMMMMM58
Tatli_Bela
mutsuz yk
AyNuR_Yk
şUlee
IsmaiL
musti_61
miremyk
betül yurtseven
canimyk
mlk
merym
AHMET KARABİBER
RIDVAN-YK58
Yârim
sivaslı_yaren
ölümüne ykcı
ceren yk
dilekyk
23 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Bir Numaramız 5 Numara Empty Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:27

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Malesef 3.Kez 1de Kalamadık aglama

Canlı Yayında Kraltv Klip aglama

http://olumuneykci.blogcu.com

2Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:30

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

o zaman oyları daha fazla göndererim

3Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:35

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

arkadaşlarşimdi kral tv ödülleride girince aray ykcı arkadaşlarımız top 20 ye çoq katılamadı bu yüzdn böyle oldu ama 2 hafta üst üste 1. kalmak bile yeterlii o bizim için her zmn 1. sheqer

4Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:37

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Bencede Aslında Top 20 Den Daha Çok Önemli Olan Ödüller Bence...!

http://olumuneykci.blogcu.com

5Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:43

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

olsun sonuçta 2 kere üstü üste 1.olduk hala listede olmamız bile başarı bence bazı sanatçılar 1 numara olup hemen listeden çıkıolar yada 1kere 1numara oluor biz gerekli cvbı verdik herkese işallah ilerleyen günlerde yine 1.oluruz kraltv ödülleri verildikten sonra daha çok oy atarız cünkü hepimiz ona daha cok yüklendik

6Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:50

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

O şarkının zaten, liste de bir numara olması şaşırtıcı..
kabül etmek gerekir ki, yk'ya yakışacak bir şarkı değil...

yine de birinci olmuş ya, sevinmel lazım dimi? Gülümseme

7Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:55

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Yârim demiş ki:O şarkının zaten, liste de bir numara olması şaşırtıcı..

Ne Demek Bu?

YK'ya Yakışacak Şarkı Değil Derken sinirli

http://www.ismailykfanboard.net

8Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:56

AHMET KARABİBER

Yeni Yk'Cı

ARKADAŞLAR ŞİMDİ SADECE KRAL TV ÖDÜLLER İÇİN MSJ ATALIM...

YILIN ŞARKISI İÇİN:905 KRAL FM ÖDÜLÜ İÇİN:705 ARABESK ÖDÜLÜ İÇİN:205 YAZ 5725'E GÖNDERİN

9Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 10:00

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

[quote="RIDVAN-YK58"]

ya siz neden durmadan ismailin sarkılarına taş atıp duruyorsunuz anlamadım ismaile laf etmek içinmi üye oldunuz bu siteye sarkılarını beğenmiosan dinleme kardeşim sana zorla dinlettirmio kimse demekki sevilio osarkı ki 2nafta üst üste 1.oldu

10Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 10:18

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Allah, Allah..

Ben YK'nın şarkılarına bayılıyorum, ama her şarkısı da güzel değil ki..
Ya siz yk'yı öyle bir şey görüyorsunuz ki, afedersiniz ama Allah gibi..
bu adam hiç mi kötü şarkı yapamaz, kötü seçimler yapamaz..

bu kadar da düz mantıkla olaya bakmayın arkadaşlar.. bir numara şarkısı hit bir şarkı değil, tutulabilecek bir şarkı değil..

gidersen'e çekseydi, o zaman eyvallah derdim ben.. o şarkı çok tutulurdu mesela.. ya da bir numara yerine çatlak zilli ye çekseydi o da çok tutulurdu..

hemen de beni yk düşmanı yaptınız çıktınız , yapmayın arkadaşlar..

11Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 10:50

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ne diyon senbeeee evet hiç kötü şarkı yapamaz çünkü onun şarkılarının hepsi güzel sen begenmiosan biz napalımmm sinirli

12Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 11:02

mlk

mlk
Yeni Yk'Cı

ARKADAŞLAR OYLARI İSMAİLİMİZE GÖNDERELİMM YAAAAAAA 5.SIRADA OLMADI BÖYLE........

13Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 12:08

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

bencede olmadi yine birinci olmalii

http://www.ismailykfanboard.net

14Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 13:00

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Tekrar 1. olur İnnşallah, olacaktırda eminim

15Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara C.tesi 2 Mayıs 2009 - 13:31

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewetttt yaaaaaaaaaaaaa cok sinir oldum ne olur arkadaslar ya bir oy atin ykm ya 1 ci olsun sinirli yaaaaa

http://www.ismailyk.com

16Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 8:54

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sivaslı_yaren demiş ki:olsun sonuçta 2 kere üstü üste 1.olduk hala listede olmamız bile başarı bence bazı sanatçılar 1 numara olup hemen listeden çıkıolar yada 1kere 1numara oluor biz gerekli cvbı verdik herkese işallah ilerleyen günlerde yine 1.oluruz kraltv ödülleri verildikten sonra daha çok oy atarız cünkü hepimiz ona daha cok yüklendik

katılıyorum...

17Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 11:47

IsmaiL

IsmaiL
İyİ YK'Cı

Yârim demiş ki:Allah, Allah..

Ben YK'nın şarkılarına bayılıyorum, ama her şarkısı da güzel değil ki..
Ya siz yk'yı öyle bir şey görüyorsunuz ki, afedersiniz ama Allah gibi..
bu adam hiç mi kötü şarkı yapamaz, kötü seçimler yapamaz..

bu kadar da düz mantıkla olaya bakmayın arkadaşlar.. bir numara şarkısı hit bir şarkı değil, tutulabilecek bir şarkı değil..

gidersen'e çekseydi, o zaman eyvallah derdim ben.. o şarkı çok tutulurdu mesela.. ya da bir numara yerine çatlak zilli ye çekseydi o da çok tutulurdu..

hemen de beni yk düşmanı yaptınız çıktınız , yapmayın arkadaşlar..

ne diyorsun sen ya?ismailin her bir sarkisi güzel,bir numara da cok super sarki,allahim ya cok kiziyom böyle ya,nebicim yakcilar var burda yaaaaa offffffffffff

http://www.myspace.com/smail90

18Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 13:29

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

yaa vala bende uyuz oldum madem kılsın ismail ykya neden üye oldum kardeşim allah allah evet bu arada bende sinir oldum isomuz 5. sırada neyse ödül alması için elimizden geleni yapalım arkadaşlar Gülümseme şu laf atanlarada derslerini verelim ;)

19Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 13:58

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

Yarim kim oluyo yha qıcık nedemek ya o sarkı yakısmıyo sinir sey:@sinirli:@bnce çok yakısıyo askıma

her sarkı yakısıyo:@sinirlisinirliçok sinir oldum:@sinirlisinirli

20Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 17:38

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

birinci olduk zaten.yine oluruzz

21Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 18:21

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

şUlee demiş ki:

yaa vala bende uyuz oldum madem kılsın ismail ykya neden üye oldum kardeşim allah allah evet bu arada bende sinir oldum isomuz 5. sırada neyse ödül alması için elimizden geleni yapalım arkadaşlar Gülümseme şu laf atanlarada derslerini verelim ;)

Yahu siz lafı nasıl anlıyorsunuz, nasıl böyle değerlendiriyorsunuz anlamıyorum..
yaşınız çok küçük olduğu için mi, acaba böyle lafları çarptırıyorsunuz..

İsmail yk, daha güzel şarkılar yapabilir. bas gaza albümün de bir numaradan daha güzel haraketli parçalar var.
bunlardan birtanesi de çatlak zilli.. eğer yk klip seçimini çatlak zilliden yana kullansaydı.. albümü adına daha olumlu yansırdı demek istedim..

ama yaşınız küçük olduğu için, anlama kapasiteniz de bir takım sorunlar var sanırım..
neyse daha size laf anlatmaya çalışmayacağım...

22Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 18:24

Tatli_Bela

Tatli_Bela
Gelişmiş YK'Cı

evet biz birinci oluruz yine
paylasimin icin saol tsk ler

http://www.ismailyk.all-up.com

23Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 18:39

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

Yârim demiş ki:
şUlee demiş ki:

Yahu siz lafı nasıl anlıyorsunuz, nasıl böyle değerlendiriyorsunuz anlamıyorum..

İsmail yk, daha güzel şarkılar yapabilir. bas gaza albümün de bir numaradan daha güzel haraketli parçalar var.
bunlardan birtanesi de çatlak zilli.. eğer yk klip seçimini çatlak zilliden yana kullansaydı.. albümü adına daha olumlu yansırdı demek
istedim..

KARDES AKLIN YASLA ILGISIMI VAR?
46 LIK BABANIN 7 YASINDA OGLU KADAR AKLI YOK!
VALLA KIZMADA YAKISTIRAMADIM BIR YK CIYA!
HERKEZ DÜSÜNCESINDE ÖZGÜRDÜR SAYGI DUYMAK GEREK!

ama yaşınız küçük olduğu için, anlama kapasiteniz de bir takım sorunlar var sanırım..

24Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 20:28

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

Yârim demiş ki:
şUlee demiş ki:

bunlardan birtanesi de çatlak zilli.. eğer yk klip seçimini çatlak zilliden yana kullansaydı.. albümü adına daha olumlu yansırdı demek istedim..

abicim benden yaça fazla büyük olduğun için saygım sonsuz ama şu kadarını söylim akıl yaşta değil baştadır ayse ablanında dediği gibi 46 kişi 7 lik olabılıyo ama sen yazdıklarını iyi okusan bizim ne demek ıstediğimizi anlarsın bu arada çatlak zilli demissin sana şu kadarını söylim hiç kimse ismail yknın şarkılarını ayıramamz şu daha iyi şu daha güzel neden diye sorarsan çunku o öyle bi sanatçıki hiç bi allahın kkulu bana göre üst üste 5 yıl en iyi arabeskçi ve popçu ödülünü alamaz biz bunu anlatmaya çalıştık sana ama sanırım sen bizi yanlış anladın kötü bi söz söylediğimize katılmıyorum en azından ben söyledıklerımın arkasındayım....

25Bir Numaramız 5 Numara Empty Geri: Bir Numaramız 5 Numara Paz 3 Mayıs 2009 - 20:39

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence ödüller girdi ya araya o yüzden böyle oldu

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki