Geldigim Gibi Gidiyorum , '' Sessiz Ve GöLgesiz '' Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Geldigim Gibi Gidiyorum , '' Sessiz Ve GöLgesiz '' Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Geldigim Gibi Gidiyorum , '' Sessiz Ve GöLgesiz ''

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Ne zaman güneşin doğuşuyla batışı arasındaki zamanı kaçırmış bir suçlu gibi yaşasam şu gökkubbenin altında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Elma şekeri yanaklı küçük mahçup bir kız çocuğu gibi bakamam yeryüzünün yüzüne.
Utanırım telaşımdan.
Korkarım telaşımla ölen kuru sıkı zamanların kurşuni bakışlarından.
Korkarım yaşayamadıklarımdan.
Ve yaşayamadıklarımın günahlarından aklarken kendimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Hep aynı şeyi düşünürüm mabedimde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sessiz ve gölgesiz.
Yaralı bir kuşun ölüme diyemediği gibi; Ne çare.....
Ne benim telaşım ne de korkularım çaredir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güneşin doğduktan sonra batışına.
Her başlangıcın bir sonu vardır.
Ve her başlangıç bitmek için sonuna varır.
Uzun bir yolculuğun sonunda sade bir istasyona varmak için kenetlenir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başımı camına yaslayıp yalnızlığımı gezdirdiğim uzun boylu tren kömür gözlü raylara.
Erguvanları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaseminleri ıslatan yağmur iki küskün mavi
bulutun öfkesinden dinmek için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eninde sonunda düşer yerçekiminin kollarında toprağa.
Ve her aşk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bitmek için başlar yorgun bir şairin az dizeli kısa şiirlerinin satır aralarında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sonra yine ansızın biter son mısralarda.
Her beyaz yalan doğrusunun affında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Her siyah keder mavi bir sevinç çığlığında biter.
Okul önlüğümü özledikçe kavuştuğum çocukluğum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gençlik çağımda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gençliğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimbilir ne vakit biter.
Ve ne vakit başlasam yeniden seni sevmeye[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sana olan sevgim nefretimin reddinde biter.
Her başlangıcın bir öyküsü bir de sonu var ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Her gelişin de bir gidişi var[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sessiz ve gölgesiz....
Söyleyecektim sana;

Bir iki satır yazsaydım uçurumun kenarında tutamadığın ellerimle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yaralı bir kuşun diyemediklerini söyleyecektim sana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ve diyecektim ki;
Gidiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kaderi bir kış vedasına yazılmış küçük [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beyaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ince ve üşümüş bir kar tanesi gibi gidiyorum hayatının baharından.
Menteşelerinin gıcırtılarına yıllarca dayanan meşe gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kayın gibi ve bir sabah ansızın kapına dayanan aşk gibi gidiyorum.
İnce demirlerine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayatı tuttuğum ılık ellerimle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dokunduğum balkonumdan seni uğurlarken el sallar gibi gidiyorum.
Her başlangıcın bir öyküsü bir de sonu var ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Belki senden önce[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki de senden sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sana diyemediklerimi susarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ama hep senin istediğin gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Geldiğim gibi gidiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sessiz ve gölgesiz...

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

emeğine sağlık çok güzel

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymayk_61 demiş ki:emeğine sağlık çok güzel
ben yazmadim yazanin emegine sagLik Gülümseme

yalancıyarim