Sen Olmadan Asla Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sen Olmadan Asla Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sen Olmadan Asla

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sen Olmadan Asla Empty Sen Olmadan Asla C.tesi 2 Mayıs 2009 - 0:56

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Sabah erkenden kalkmıştık. Pırıl pırıl bir ilkbahar sabahı vardı dışarıda. Akşamdan hazırlamıştık o günkü piknik malzemelerini.

Yarım saat olmuştu yola çıkalı. O yarım saatte bilmem kaç kez göz göze bakışmıştık. Her bakışımız binlerce sevgi mesajıydı birbirimize.

Aradan kırk beş dakika geçmişti. Gözlerine baktığımda bu kez korku ve dehşeti görmüştüm!
Maalesef ben geç kalmıştım üzerimize deli gibi gelen kamyonu görmekte.

Piknik sepeti yere saçılmış darmadağındı. Arabamız ters dönmüş üstünde kara dumanlar. Ve sen kanlar içindeydin. Bense yaralarımın acısını unutmuş çıldırmışçasına sana ulaşmak için çabalıyordum!

Aradan on gün geçmişti. Hastane odasında başında beklerken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]”Çok şükür “diyordum. Yüce Rabbim seni bana bağışlamıştı. Ama o an sana söyleyememiştim bir daha hiç yürüyemeyeceğini.

Hastaneden taburcu olup seni kucağımda eve çıkarırken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] akıttığın gözyaşları benim içime damlıyordu sanki.

Günler geçmişti; ne sen alışmıştın bu durumuna[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne ben senden gizleyebiliyordum için için ağladığımı. Bu olaydan sonra ben sana daha bir şefkatle sarılırken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen bu halimi sana acıdığıma yoruyordun. Çaresizdim. Ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana yardım etmeye çalıştıkça sen benden kaçıyordun. Benim iyi niyetlerimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana rehber olan inatçı gururunla hep yanlış anlıyordun.

Çok zaman sonra seni ikna edip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ilk kez dışarı çıkardığımda ağlayıp hemen eve dönmek istedin. Seni çarşıda tekerlekli sandalyeyle dolaştırırken utandığımı sandın. Oysa ben seni gururla taşıyordum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sırtımda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kucağımda ve yüreğimde.

Arkadaşlarımız arıyordu telefonla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Hadi sinemaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hadi bir yerlere gidelim” diye. Acıyla birbirimize bakıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içimizden sessizce kahroluyorduk. Çaresi neydi bilemiyorduk.

Aradan aylar geçmiş ve sen bu halini halen kabullenememiştin. Ben seni bir kez de olsa güldürebilmek için her an dizinin dibinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerinin içinde. Umutlar içindeydim.

İşten geldiğim bir akşam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o sözün yüreğime hançer gibi saplanmıştı! Benden ayrılmak istiyordun. Hıçkırarak ağlıyordun“Bırak beni. Yalvarırım bırak beni.”diyordun. “Benim yüzümden hayatını karartma. Benden sana eş olmaz” diyordun. Tükenmiştin artık.

Oysa bilmiyordun ki ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senin bir nefesine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir bakışına bu ömrümü feda etmeye çoktan razı olmuştum.

Ama olmadı. Beni her gördüğünde daha çok üzüldün. Seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içine düştüğün umutsuzluk kuyularından bir türlü çıkaramadım. Ben çabaladıkça sen daha diplere sakladın kendini. Benden gizlendin. Eve her gelişim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaralarını deşişim oldu. Aklınca bana ters davrandın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senden soğur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bırakırım sandın. Ama aldandın! Özünü unuttuğumu sandın.

Onca doğan güneş evimizdeki karanlığa hiç değmedi. Sen kökü kesilmiş gül gibi soldun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eridin gittin. Seni gördükçe ben bittim. Bana çıkar yol bırakmadın. Kalbimi sende[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] acımı içimde alıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çaresizce gittim.

Senden sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne pırıltılı bahar sabahları oldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne ruhum mutluluğu buldu. Senden sonra hiç kimseyi de sevmedim ben. Hiç kimse senin ışığında parlayamadı. Parlayacak ışıkta aramadım zaten. Senin aşkını tattıktan sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bütün aşklar yavan gelirdi bana.

Dostlarım söyledi; saatlerce camın önünde durup dışarı bakıyormuşsun. Kalbinde beni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] titreyen dudaklarında ismimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sayıklıyormuşsun.

Farksız mıydım sanıyordun? Ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geceleri seninde aynı yıldızlara bakma ihtimalinle gökyüzüne bakıp avunuyordum hep. Her gece[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dinmeyen hasretinle resmine bakıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saatlerce konuşuyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rüyalarımda sana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.

Sürekli içimden“Neden? Neden beni zorla kendinden uzaklaştırdın? Diyordum. Acımdan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kızgınlığımdan sana “Sen aptalsın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ahmaksın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalpsizsin” diyordum. Ama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen asla öyle değildin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biliyordum. Sen bu kötü sıfatlardan hiç biri değildin. Sen melektin. Sen canımdın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iki gözümdün. Cennet’ten hediyemdin.

Sana defalarca ulaşmaya çalıştım. Kapılarında sabahladım. Beni hep engelledin. Kendini bana sır ettin. Kederden çöküp gitmiştin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] görüp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üzüleyim istemedin.

Ve sen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim baharım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aşkım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir tanem… Bir sabah vakti kurumuş bedeninle sessizce göçüp gittin bu alemden. Ardında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarım kalan hayallerimizdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bana acı hatıra olarak kalan senden.

Senden sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sokaklarda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] köprü altlarında gülerek dolaştığımı görenler ardından delirdiğimi sandılar.

Oysa yanıldılar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] perişan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] derbeder halime aldandılar.

Ben biliyordum ki sen cennete ellerini açıp kavuşmamız için hep dua ediyordun. Yüce Allah[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] birbirini bu kadar sevenleri kavuştururdu elbet. İşte ben buna sevinip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunun mutluluğuyla gülüyordum.

2Sen Olmadan Asla Empty Geri: Sen Olmadan Asla Çarş. 3 Haz. 2009 - 16:08

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglamaaglama Çok Güzlll ya

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]