Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ?

+5
**ŞeYmA**
CANIMMMMM58
AŞKIMYK
DENİZZ
Mavi_Kiyamet
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Cuma 1 Mayıs 2009 - 22:26

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yarın parti var.. Benim bir terzi olduğumu düşün ve benden bir elbise istiyorsun. Sen bana elbiseyi anlat bende ona göre güzel bir elbise dikeyim..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sportif ve renkli..Dans etmeye hazır mısın?
Sen daha çok rahat olmaya özen gösteriyorsun. Yandaki güzel elbise sana çok güzel uyacak.. Renkli kıyafetler senin tercihin..Bu kıyafetle baloda çok eğleneceksin!
tambenLik haha

2Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Cuma 1 Mayıs 2009 - 22:35

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gösterişli ve güzel olacaksın!!
Sen gösterişli şeylerden hoşlanıyorsun. Yandaki tam istediğin gibi değil mi? Takılarını takıp makyaj yaptığında prensesler gibi olacaksın!

zeynep bak prenses olarak çıktım ddd:D

En son DENİZZ tarafından C.tesi 2 Mayıs 2009 - 17:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://www.ismailykfanboard.net

3Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 8:31

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Sportif ve renkli..Dans etmeye hazır mısın?
Sen daha çok rahat olmaya özen gösteriyorsun. Yandaki güzel elbise sana çok güzel uyacak.. Renkli kıyafetler senin tercihin..Bu kıyafetle baloda çok eğleneceksin!

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

4Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 8:32

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

5Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 8:44

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

sen bana de ben gercek dikerim kiz gercek terziyim haha

6Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 9:00

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sade hoş elbisen hazır!!
Sen sade şeylerden hoşlanıyorsun. Yandaki tuvalet tam sana göre.. Çok güzel ve şık. Beyaz gibi açık renkler sana yakışır. Baloda çok güzel olacaksın!

hımm gözel lol!

7Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 13:18

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

esracelik42 demiş ki:

http://www.ismailyktv.ile.biz

8Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 13:43

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sade hoş elbisen hazır!!
Sen sade şeylerden hoşlanıyorsun. Yandaki tuvalet tam sana göre.. Çok güzel ve şık. Beyaz gibi açık renkler sana yakışır. Baloda çok güzel olacaksın!
haha

http://www.ismailykfanboard.net

9Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 18:09

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:sen bana de ben gercek dikerim kiz gercek terziyim haha
Gerçektenmi abLam ddd

10Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Perş. 14 Mayıs 2009 - 11:01

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

süpermiş bunlarrr

11Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Perş. 14 Mayıs 2009 - 11:07

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sportif ve renkli..Dans etmeye hazır mısın?

12Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Empty Geri: Sana Bir Elbise Dikmemi Istermisin ? Perş. 14 Mayıs 2009 - 11:18

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

YK-Berfin-YK demiş ki:süpermiş bunlarrr
öyLe ddd:D

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Elbise Modelleri
» Siyah Elbise