Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ?

+3
AŞKIMYK
DENİZZ
Mavi_Kiyamet
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Cuma 1 Mayıs 2009 - 21:32

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gir ve hangi ünlüyle arkadaş olabileceğini öğren.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tom kaulitz
o seni eminim çok severdi
baa bu cikti ddd

2Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Cuma 1 Mayıs 2009 - 21:47

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bill kaulitz
aman o sevse nolcak ben sevmıyorum ddd

http://www.ismailykfanboard.net

3Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 8:44

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] miley

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

4Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? C.tesi 2 Mayıs 2009 - 8:57

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] avril lavigne

ayyy bana canumm çıktı yaww lol! lol! lol!

5Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Ptsi 18 Mayıs 2009 - 16:41

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

pff site bakımda yhaa

6Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Ptsi 18 Mayıs 2009 - 16:45

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

düzelttim yazıyı tmmm Dağınık

En son sivasliirem tarafından Çarş. 27 Mayıs 2009 - 13:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

7Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Perş. 21 Mayıs 2009 - 17:48

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

sivasliirem demiş ki:tabi siteyi batırdılar heryerde bill/tom kuizzleri arda turan kuizzleri ve seri kuizzler sinirli sinirli taktılar yha offffff Dayak
Ne Diyorsun Sen ?? sinirli

8Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Perş. 21 Mayıs 2009 - 17:50

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
sivasliirem demiş ki:tabi siteyi batırdılar heryerde bill/tom kuizzleri arda turan kuizzleri ve seri kuizzler sinirli sinirli taktılar yha offffff Dayak
Ne Diyorsun Sen ?? sinirli
kızma ablası küçük daha GülümsemeGülümseme

http://www.melankolikdamlalar.tk

9Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Perş. 21 Mayıs 2009 - 17:56

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

esracelik42 demiş ki:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] miley

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

10Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Salı 26 Mayıs 2009 - 12:30

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

nasıl ne diorum yha bn o siteye üyeyim daha doğrusu site kapanmadan önce üyeydim we kuizz.com üyeleri kuizz.com un eski halini bırakmadılar(yani snnle we bu siteyle ilgili kötü bişey söylemedimmmm)

11Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Salı 26 Mayıs 2009 - 22:28

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

sivasliirem demiş ki:nasıl ne diorum yha bn o siteye üyeyim daha doğrusu site kapanmadan önce üyeydim we kuizz.com üyeleri kuizz.com un eski halini bırakmadılar(yani snnle we bu siteyle ilgili kötü bişey söylemedimmmm)
kötü bisey desende o senin ayibindir beni biLen bilir çünkü bu sitede... Yani o siteye üyeysen bu konuda niye söyLüyorsunki Dağınık sakin ol biraz !

12Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Çarş. 27 Mayıs 2009 - 13:30

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ama artık nerdeyse tüm üyeler bıkmıştı bu konudan we tabiiki bnde sinirlenmiştim nyse düzeltiorum o yazıyı k. bkmaa Dağınık

13Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Çarş. 27 Mayıs 2009 - 19:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

sivasliirem demiş ki:ama artık nerdeyse tüm üyeler bıkmıştı bu konudan we tabiiki bnde sinirlenmiştim nyse düzeltiorum o yazıyı k. bkmaa Dağınık
tamam sen sakin oLda Gülümseme

14Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Çarş. 27 Mayıs 2009 - 21:09

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

siteye girmiyo aglama

15Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Çarş. 27 Mayıs 2009 - 21:22

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymayk_61 demiş ki:siteye girmiyo aglama
kim ismaiL yk mi ?

16Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Empty Geri: Hangi Ünlüyle Arkadas Olabilirsin ? Perş. 28 Mayıs 2009 - 11:09

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

siteye girmiyo aglama
site kapandı jnm

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-