İsmaiL YK [Müyap Ödülleri Açıklandı] 01.05.2009 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmaiL YK [Müyap Ödülleri Açıklandı] 01.05.2009 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmaiL YK [Müyap Ödülleri Açıklandı] 01.05.2009

+24
şeymayk_61
yk_hastasıhilal
kk58
zeynosh-yk
murat94
canimyk
merym
Beray_İsmail_YK
//Ayşegül
MÜMİNE YK
ceren yk
Yârim
By_MEcHuL
dilekyk
musti_61
sivaslı_yaren
edayk
Mavi_Kiyamet
RIDVAN-YK58
SoundTracK
miremyk
CANIMMMMM58
ölümüne ykcı
Emine Yurtseven Kural
28 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Emine Yurtseven Kural

Emine Yurtseven Kural
İyİ YK'Cı

MÜYAP ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

İSTABUL - KRAL Müzik Ödülleri ve MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri bu yıl ortak törenle sahiplerini bulacak.
Müslüm Gürses’in şarkılarıyla renk katacağı, Asuman Krause ve Behzat Uygur’un sunacağı ödül gecesi, 5 Mayıs Salı akşamı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Sanat dünyamızın ünlü isimlerinin katılacağı tören saat 21:00’den itibaren Kral TV’den canlı yayınlanacak.
MÜYAP ÖDÜLLERİ ALACAK SANATÇILAR
Uluslararası kriterler dikkate alınarak oluşturulan, ülkemizde albümlerin baskı rakamları esas alınarak yapılan ilk ve tek ÖDÜL SİSTEMİ ile dağıtılan “MÜYAP-Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri’ni alacak sanatçılar açıklandı.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da albümlerin yorumcuları ve yapımcıları birlikte ödüllendiriyor.
Dört kategoride verilen ödülleri alacak sanatçılar şu isimlerden oluşuyor:

• DIAMOND ÖDÜL : Tarkan, Ferhat Göçer, Serdar Ortaç.
  • PLATİN ÖDÜLLER : İbrahim Tatlıses, İsmail YK, Ebru Gündeş.
  • ALTIN ÖDÜLLER : Sezen Aksu, Demet Akalın, Kazım Koyuncu, Rafet El Roman, Behzat Gerçeker, Gülben Ergen, Alişan.
  • DIGITAL ÖDÜLLER: Aslı Güngör, İsmail YK, Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç, Ferhat Göçer, Rafet El Roman, Gülben Ergen.
En çok satış yapan albümler MÜYAP tarafından bu yıl 7. kez ödüllendiriliyor.
Yasal satış rakamları 100.000 adedi geçen albümler Altın, 200 bin adedi geçen albümler Platin ve 300 bin adedi geçen albümler Diamond kategoride ödüle hak kazanıyor. Digital kategoriler ise yasal sitelerden satın alınarak en çok indirilen yapıtlara veriliyor.
En çok satan yabancı kadın ve erkek vokaller ayrıca ödüllendiriliyor. Bunun dışında her yıl olduğu gibi, Yaşar Kekava Onur Ödülü de gecede sahibini bulacak.

Aynı gece dağıtılacak Kral Müzik Ödülleri ise canlı yayında jüri ve sms oyları ile belirlenecek.

(KÜLTÜR SANAT / GAZETEPORT)

http://www.ismailyk.com

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

neeeeeeeeeeeeeeeeeee aglama
platin ödül müüüüü
nasıı olur yhaaa sinirli

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

tövbe yarabbim
essek hosaftan ne anlar?
altin alacaklarin isimlerine bakin
vallah ben kuduracam sinirli

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Dayak neeeeee platin odulumu yaaaaaaaaaaa seytankıs

http://www.ismailyk.com

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sinirli La Bu Nası İş İsmail Yk ya Nasıl Platin Ödülü Veririler sinirli sinirli

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Emine Yurtseven Kural demiş ki:

• ALTIN ÖDÜLLER : Sezen Aksu, Demet Akalın, Kazım Koyuncu, Rafet El Roman, Behzat Gerçeker, Gülben Ergen, Alişan.
  • DIGITAL ÖDÜLLER: Aslı Güngör, İsmail YK, Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç, Ferhat Göçer, Rafet El Roman, Gülben Ergen.

Ne Aptalca Ve Komik Bir Tablo

Alan Alsın Ödülleri Bizim Ödülümüz(Sevgimiz) Yeter İsmail Abimize

Gerçi Kızdığım Bişi Var...

Sitede Bazı Arkadaşların Konusunu veya Yorumunu Görüyorum;

-İsmail-YK'nın Albümde Olmayan Şarkısı ''Geceler''Diye-

Utandım Sildim O Konuyu..

Sözde Burda YK'cıyım Diye Geçinip Onun Bir Orjinal Albümünü Almayan Arkadaşları Kınıyorum !

http://www.ismailykfanboard.net

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

IsmaiL Ykm GönLümüzde 1. 1tane Arkada$Lar bunLar saçmaLiyor i$te ... onLar ne derse desin IsmaiL YK Gibi Ba$ariLisii Yoktur oLmaz oLamazda... Bunu anLamayanLar kaLin kafaLarina SoksunLar .

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

RIDVAN-YK58 demiş ki:
Emine Yurtseven Kural demiş ki:

Ne Aptalca Ve Komik Bir Tablo

Alan Alsın Ödülleri Bizim Ödülümüz(Sevgimiz) Yeter İsmail Abimize

Gerçi Kızdığım Bişi Var...

Sitede Bazı Arkadaşların Konusunu veya Yorumunu Görüyorum;

-İsmail-YK'nın Albümde Olmayan Şarkısı ''Geceler''Diye-

Utandım Sildim O Konuyu..

Sözde Burda YK'cıyım Diye Geçinip Onun Bir Orjinal Albümünü Almayan Arkadaşları Kınıyorum
HELAL HEMSOMA!
AL BENDENDE O KADAR!
VALLAH BEN HERSEYIN ORIGINALI OLMAZSA?ALMAM!
ALBUMU ALMAK ICIN 120 KM YOL BASIYORUM BIR TANEDE ALMIYORUM!
CÜNKI SÜREKLI BIR SARKIYI DINLEYINCE BOZULUYOR!
BAS GAZA DÖRT TANE ALDIM!
SONUNCU IS YERINDE CIZILDI!YINE ALICAM!

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

nasıl ya ismail yk nın son albümü 300.000 geçmedimi bunlar yanlış bakmışlar türkiyenin en çok satan albümü BAS GAZA!!

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bu ne ya ismail yk resmi sitesinde bile en çok satan 3 albüm arasına girdi diamond alcak yasıodu her yerde bu ne saçmalık simdi ya müyap sitesinde neden böyle bişey yok anlamadım ya şakamı bu şimdi tarkanın ne işi var listede geçen sene aldı oya bu ne biçim bi tablo basgaza 300 bini geçti bi kere ya

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

evet arkadaşlar bu haberde bi yanlışlık olmasın bikaç hafta önce diamond ödülü yazıyordu her yerde ismail yk yine zirvede fln die haberlelr vardı bu nası olurr sinirli

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

platın alsaydı ismail sitesine zirvede haberini koymazdıkı platın alsaydı böle bir haber çıkmazdı ismail hiç bi zaman  olmayan şeyi olmuş gibi göstermez ben bu hebere inanmıorum bizim yk mız diamond alıcak madem böle bir tablovar nie başka sitelerde yokta sadece bu kültün  sitesinde var saçmalık buda bi yalan

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

nasıl ya tarkan en son 170 binlerde sayıyodu İSO EN SON 350 BİNİ GEÇMİŞTİ NE PLATİNİ YA sinirli NASIL OLUR KESİN Bİ YANLIŞLIK VAR Bİ YERDE...

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Olsun Arkiler Bide Şu Taraftan Bakin 5 Ödül Olcak ddd

http://olumuneykci.blogcu.com

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

5 ödül değilde 10 ödül olsa bile diamond ismailin hakkı hem o ismail yk zirvede haberini de müyap açıklamıştı bi aksilik var bu işte noluyorr yhaa ooooffffff yaaaaa

By_MEcHuL

By_MEcHuL
Yeni Yk'Cı

tesekkurler haber ıcın ,ama kesın bı yanlıslık var bu sıralamada odul gecesı bellı olur artık..

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

arkadaşım 5 mayısta görcez noldunu herkes kafasından uyduruo ya bişey
bi ismail yk zirvede die haber çıktı sonra en cok satan ferhat göçer
die haber çıktı simdide bunlar tarkan diolar en çok yanı 3kisi birden
en çok satan olurmu burdan çelişkili bir haber bana hiç inandırıcı
gelmedi ki ismailin satışları zaten 300 bini geçmişti yanı dijitalde
bile 2.olan bir sanatçı gerçek satışlarda nasıl platın alıyor bişey
anlamadım

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Eee arkadaşlar, siz ne bekliyordunuz ki?
İsmail YK'nın platin ödül alması gayet doğal... Bir kere albüm kötüydü, Bas Gaza dışın da hit parça yoktu...

İkincisi de yalnış klip seçimleri yüzünden de albüm az satmış olabilir..
Mesela, gidersen şarkısı gibi varken bir numara gibi berbat bir şarkıya klip çekti..

Siz YK'nın acele edip, bu sene albüm çıkarmasın da bazı anlamlar aramıyor musunuz?
Ben arıyorum... O da biliyor ki; Bas gaza albümününden tatmin olamadı. Çok şahane dediğimiz slow şarkılar yoktu mesela... O yüzden bu sene işi aceleye getirip, tekrardan yeni albüm çıkaracak.. Bakalım görelim..

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Yârim demiş ki:Eee arkadaşlar, siz ne bekliyordunuz ki?
İsmail YK'nın platin ödül alması gayet doğal... Bir kere albüm kötüydü, Bas Gaza dışın da hit parça yoktu...

Mesela, gidersen şarkısı gibi varken bir numara gibi berbat bir şarkıya klip çekti..

Siz YK'nın acele edip, bu sene albüm çıkarmasın da bazı anlamlar aramıyor musunuz?
Ben arıyorum... O da biliyor ki; Bas gaza albümününden tatmin olamadı. Çok şahane dediğimiz slow şarkılar yoktu mesela... O yüzden bu sene işi aceleye getirip, tekrardan yeni albüm çıkaracak.. Bakalım görelim..
katılmıorum arkadaşım belki az klip çekmiş olabilir ama albüm çok güzeldi cok kaliteli sarkılar vardı en az 8 sarkısı güzeldi özelilkle arabeskler çok kaliteliydi ama ben albümünü çok beğendim o senin fikrin ama ismaile haksızlık yapıorsun albüm gercekten güzeldi ki tarkanın albümüne 1000 çeker bence tarkanın diamond ödülü almasıda yalan listede yalan bikere en başta zirvede die haber çıktı orda diamond alcak yazmışlardı ne yanı nolduda simdi platine düstü bunu da düsünelim lütfen çünkü ismail zirvede olmasa kimse zirvede yazmaz ismailin çekemeyenlerin çok odunu bilioruz

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

olamazzzzzzzzzzzzzzzzzz yaaaaa

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Sen YK'cı Olduğuna İnanıyor musun sinirli

Buna Benzer Bi Yorum Daha Görürsem Gerekeni Yapacağım !

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Rıdvan YK kardeş,

Emin ol ben YK'cının da YK'cısıyım.. Ama ben gerçekleri söylediğim için, sizin söylüyemediklerinizi söylediğim için, kötü oluyorsam, ykcılıktan çıkıyorsam ne diyim ki..

Siz, eleştiriyi kabül edemiyorsunuz.. YK' da insan, kötü şarkılar yapabilir, albümü satmayabilir. Bunu eleştirmek de en doğal hakkımız..

Şappur şuppur albümüne bakın, bomba bomba albümüne bakın, bir de bas gaza albümüne bakın farkı görürsünüz zaten..

Eğer böyle düşündüğüm için, beni banlıyacaksan eyvallah kardeş..

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

RIDVAN-YK58 demiş ki:

Sen YK'cı Olduğuna İnanıyor musun sinirli

Buna Benzer Bi Yorum Daha Görürsem Gerekeni Yapacağım !

Ne Biçim Ykcısın Sen sinirli sinirli

Dayak Dayak Dayak Dayak

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

Yârim demiş ki:Rıdvan YK kardeş,

Emin ol ben YK'cının da YK'cısıyım.. Ama ben gerçekleri söylediğim için, sizin söylüyemediklerinizi söylediğim için, kötü oluyorsam, ykcılıktan çıkıyorsam ne diyim ki..

Siz, eleştiriyi kabül edemiyorsunuz.. YK' da insan, kötü şarkılar yapabilir, albümü satmayabilir. Bunu eleştirmek de en doğal hakkımız..

Şappur şuppur albümüne bakın, bomba bomba albümüne bakın, bir de bas gaza albümüne bakın farkı görürsünüz zaten..

Eğer böyle düşündüğüm için, beni banlıyacaksan eyvallah kardeş..

Biz eleştiriye açığız kardeşim ama senin dediğin ne öyle sinirli
Ayrıca albümde ki şarkılar da süperdi Annadın

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

O senin görüşün mümine kardeşim..
bana göre güzel değildi, eski albümlere oranla vasat bir albümdü diyorum ben..
ama böyle dediğim için, hemen sen ne biçim ykcısın diyorsunuz.. o zaman hep övelim, kötüye de iyi diyelim..

aferdersiniz ama biz insanız, hayvan değiliz.. belli düşüncelerimiz var, bunları belirtiyoruz ama siz hemen ykcı değilsin, seni siteden atarım gibi laflar ediyorsunuz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-